ksena28 prvotno napisa
podižem ovu staru temu jer sam u nedoumici i na žalost nekoj vrsti depresije jer naprosto ne znam šta da radim!
dakle, nakon 2 aih dr A s VV nas šalje na stimulirani ivf, što bi bilo super da je sve super! no i međutim.... taman sam nakon 2. aih uzela godišnji i planirali smo negdje otputovat malo povratit snagu i psihičku stabilnost nakon neuspjeha, odmorit se od svega i uživat u životu i braku daleko od zgb, posla i ostalog.
ako odemo na ivf, taj godišnji možemo zaboraviti.
ako pak odemo na ivf sljedeći ciklus, odnosno nakon godišnjeg, postoji realna šansa da ne dobijem (ovo će zvučati sebično, ali meni je to važno!) 2 tjedna godišnjeg ljeti. ja sam s mora i treba mi more, plaža, sunce i ostale čari za preživljavanje zgb i to mi je najvažniji dio godine. naime, ako uzmem bolovanje nakon punkcije ili transfera, što je taman početkom srpnja, šef će to iskoristiti da mi ne da godišnji u 8. mj.
jesam li zbog svega ovog sebična? možda! jesam li spremna na novi postupak - sad ne... treba mi odmor, psihički! muž misli da trebamo pričekati, ja imam osjećaj kao da sam sebe razočarala jer želim ugoditi sebi i to je izvor baš prave frustracije! treba li želja prema djetetu biti jača od osjećaja ljubavi prema sebi?