Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Spremam se ispočetka...

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Spremam se ispočetka...

Sada sam trudna 20+4, i osječam kako se moje tijelo priprema za sve što slijedi, ali...
    Kada sam prvi put rodila dijete je bilo poveliko a i moje cice su solidna šestica, i naše dojenje je bilo katastrofa. Imala sam veliku želju, opremljena stotinama inforamcija, imala dovoljno mlijeka već od prvog dana, ali kada je sve počelo užas, meni je to bilo toliko grozno nije mene to boljelo nego jednostavno taj osječaj navlačenja mi je bio užasan, on je fino jeo i dobivao na težini svi su hvalili kako nam lijepo ide već u rodilištu, nisam imala ragade, ali jednostavno onaj osječaj da se cica prazni bio mi je toliko iritantan i cice su me cijelo vrijeme užasno svrbile, ne bradavice nego okolo kad je on jeo kao da mi je netko sitne iglica zabadao po svuda...
    To je trajalo 2,5 mj a onda sam šenula i izdojila se i dala mu na flašicu i znate kako to dalje ide
    E sad bojim se opet toga, bojim se da ću opet imati isti osječaj, jer nije da ja ne želim, nego već sad se naježim na samu pomisao,da ću opet posusati...

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Draga superx,

dok sam bila trudna govorila sam kako mi je sama pomisao na dojenje odbojna jer jednostavno ne volim kada mi se diraju grudi, a kamoli da ih se "navlači" (tako sam ja to govorila).
    Kada sam rodila, i kada su mi B donijeli i stavili na ciku, istog sam se trena uplašila da će možda osjetiti tu moju odbojnost prema dojenju i da neće htjeti sisati. Nasreću, nije bilo tako.
    Pred neki dan, nakon gotovo 4 mjeseca doista uspješnog dojenja, imali smo malu krizu (više poznata kao štrajk dojenja) i tih mi se dana srce paralo kada sam pomišljala da više ne želi sisati. No, ubrzo smo i to riješili.
    Ono što ti opisuješ da te svrbilo dok si dojila, meni je to za razliku od tebe vrlo simpatičan osjećaj. Baš sam ga MM-u opisala kao da me netko gladi perom po koži.
    Evo, ja se raspisala, ali sam ti samo htjela reći da sam ja, unatoč zaista velikoj odbojnosti na pomisao dojenja danas vrlo sretna mama koja doji svoju bebu.
    Ne bih ti znala dati neki stručan savjet, za to postoje savjetnice, ali ti želim reći da se sada ne opterećuješ time, možda će ti to samo još više otežati stvar. Uživaj u trudnoći, a kada bude taj prvi kontakt s bebom, pokušaj se usredotočiti na nju, i koliko je ona u potpunosti ovisna o tebi, tvome mlijeku i onome najljepšemu - majčinom dodiru!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •