-
Spremam se ispočetka...
Sada sam trudna 20+4, i osječam kako se moje tijelo priprema za sve što slijedi, ali...
Kada sam prvi put rodila dijete je bilo poveliko a i moje cice su solidna šestica, i naše dojenje je bilo katastrofa. Imala sam veliku želju, opremljena stotinama inforamcija, imala dovoljno mlijeka već od prvog dana, ali kada je sve počelo užas, meni je to bilo toliko grozno nije mene to boljelo nego jednostavno taj osječaj navlačenja mi je bio užasan, on je fino jeo i dobivao na težini svi su hvalili kako nam lijepo ide već u rodilištu, nisam imala ragade, ali jednostavno onaj osječaj da se cica prazni bio mi je toliko iritantan i cice su me cijelo vrijeme užasno svrbile, ne bradavice nego okolo kad je on jeo kao da mi je netko sitne iglica zabadao po svuda...
To je trajalo 2,5 mj a onda sam šenula i izdojila se i dala mu na flašicu i znate kako to dalje ide
E sad bojim se opet toga, bojim se da ću opet imati isti osječaj, jer nije da ja ne želim, nego već sad se naježim na samu pomisao,da ću opet posusati...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma