-
Djeca putnici - skola u Gradu Zagrebu - zive u Zupaniji
ima li vas?
mi smo jedni od takvih
bila sam danas u skoli i kazu sljedece: GZ tj. njihov Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport vise nece financirati troskove boravka i prijevoza djeci koja nisu s podrucja grada Zagreba
o.k.
posteno, zakaj i bi?
i odem ja odmah poslije u Grad Sveta Nedelja i pitam s kim mogu razgovarati o tome... oni jedva nadju nekog jer se kao time niko ne bavi i kazem gospodji da nismo mi roditelji krivi sto GSN na svom podrucju nema ni jednu skolu s dnevnim boravkom i da zasto bi troskovi putovanja i boravka bili na racun roditelja kad oni nisu nista krivi i pitam mozemo li to rijesiti i kako jer ja sam prvi od roditelja u nizu, koji ce doci s istim problemom
u Gradu se cude kaj oni imaju s tim, da je to zupanijska stvar... tj. ministarstva za obrazovanje koje nije organiziralo da u nekoj od skola na podrucju GSn postoji DB i da neka donesem papire iz skole di to da GZ vise nece fincirat pise
zovem u skolu - u skoli mi kazu da to nigdje ne pise, da ne postoji nikakva odluka, nego da je to tako propisano zakonom
sad ja idem pronaci taj zakon
mene zanima ima li jos tko od vas ovakvih problema i ako ima kako ste ih rijesili
ujedno, ako ima roditelja djece putnika koji idu u Podsused u skolu, nek mi se jave tu ili na pp (mogu i sa drugih podrucja - Zapresic, Bistra i sl., a ne samo Bestovje, Rakitje...)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma