evo zadnjih tjedan dana imam problem s lijevom dojkom. mali kad cica (a sad ima četiri i pol tjedna) jaaako sporo ide (puno sporije od desne kod koje praktički curi) tako da je i nakon dugog cicanja ne isprazni do kraja. namučimo se i on i ja, a on je nervozan i plače neutješno pa ga stavljam na desnu. a da bude još gore, ta lijeva me boli i na dodir, da ne pričam kako je kad on počne.. poslije kad se idem izdojiti ostane jos oko 20ml ali ide uzasno sporo, ne čudim se da i on odustane... osim toga, proizvodi puno manje mlijeka nego desna, a do kraja dana vec mi se cini da je gladan...i place..
sad sam počela potpuno izdajati lijevu (ima li to smisla?) pa mu dajem na bočicu. mislila sam tako dok me ne prestane toliko očajno boliti. samo se bojim da se ne navikne na bočicu pa da neće više tako zdušno cicati. napominjem da sa desnom nemamo bas nikakvih problema (ide bez problema sve do kraja)...
inače, od kad je izašao iz bolnice dobio je točno 1kg (bio je prošli tjedan na kontroli), doktorica kaže sve super, a ja zadnjih dana već rano popodne u panici da mu nije dosta...