Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: moje dijete opsjednuto cicama...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno moje dijete opsjednuto cicama...

...tak da je to sad vec jedva za izdrzat. slata mene, ali stalno, pokusava zavuc ruku (sto uglavnom i uspije), ali i druge zene, bake...

ajde malo se pomazit, al da svaki dan hoce i pocikit... :/ a ak me vidi u kupaoni poslije tusiranja ili dok se oblacim, sve ispada iz ruku i evo je.

jos me vise smeta to kad druge copava.

u neko doba noci dosece u nas krevet, nekad ju opce ne cujem, samo nadjem ujutro i to jer petlja po mojim cicama i onda pocne pjevat "cika cika cikicaaa!"

dojila sam 3 i pol god. a proslo je vec skoro god i pol. nekad se pitam jel od dugog dojenja sva orijentirana na cice. ili je faza, doduse koja trajeee...do nedavno sam bila cool, malo me smetalo, al sad jedva mogu izdrzat.

je l to bas normalno? mozda ja nisam odrjesita, mozda trebam pokazat "zube" ?

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i moji su... Nema pomoći...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cak i starije dijete?

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

moji su bili periodično opsjednuti ali nisu druge lovili ...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dojila do 2 godine. Do 3 i pol sam bila luda od filipovih ćapavanja, ali svako njegovo posezanje za cicom sam ipak popratila sa malo smijeha uz dosta negodovanja. Mjesec dana prije 4. rođendana najavila sam mu da me više neće moći dirati za cice. Prvi dan nakon rođendana htio je zavući ruku, ja hladnokrvno rekla da je sad veliki i da je takav dogovor. Bez ustručavanja i kamenog lica, odlučna da prestane s tim, izvadila sam mu ruku iz njedra.
    Više nije pokušavao...
    Mislim da kad mama (baka itd) donese odluku u kamenu, ćapavanje prestaje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj ima 5, jos dojim i mene tu i tamo lovi kad mu se cica, druge ne gleda

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

8) Taman ju je bila prošla opsjednutost cicama kao objektom tješenja i tome slično kad ju je čopila predpubertetska opsjednutost 8)

Sjećam se kad je imala nekih 5 godina i dolazim u vrtić i pošto su bili vani sve tete me pogledaju i počnu se zagonetno cerekat....I mislim si ajme majko opet je neki klinac izvela i priđem njenoj teti sva splašena i pitam čemu to smješkanje a teta jedva dočekala i izvadi list A4 papira koji je izgledao ovako...i veli ovo je Sonja danas crtala

OO OO OO OO OO OO OO OO
    OO OO OO OO OO OO OO OO
    OO OO OO uu OO OO OO OO
    OO OO OO OO OO OO OO OO

i pita teta Sonju što je to, Sonja veli pa cice

I pita dalje teta pa što je ovo "U U"

Veli Sonja pa to su mamine cice

Zemljo otvori se

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Sonja rules!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Sonja rules!
    8) i taman kad ju je to pustilo opet ju je ulovilo

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj yaya prvotno napisa
    8) Taman ju je bila prošla opsjednutost cicama kao objektom tješenja i tome slično kad ju je čopila predpubertetska opsjednutost 8)

Sjećam se kad je imala nekih 5 godina i dolazim u vrtić i pošto su bili vani sve tete me pogledaju i počnu se zagonetno cerekat....I mislim si ajme majko opet je neki klinac izvela i priđem njenoj teti sva splašena i pitam čemu to smješkanje a teta jedva dočekala i izvadi list A4 papira koji je izgledao ovako...i veli ovo je Sonja danas crtala

OO OO OO OO OO OO OO OO
    OO OO OO OO OO OO OO OO
    OO OO OO uu OO OO OO OO
    OO OO OO OO OO OO OO OO

Zemljo otvori se
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sonja!! zakon!

dakle, moram se ostro pozabaviti da barem prestane s bakama, mojim sestricnama..ocito nisam ostra, odnosno jesam, kad poludim, ali valjda nisam dosljedna, pa me ne dozivljava.

tjesenje i mazenje bi skroz tolerirala. stvar je da sam se zamislila ne pretjeruje li malo. da je malo prevec fokusirana na cice. sram me rec, al ne znam bi li mi bilo lakse da je decko.

a evo je i malo prije: ma daj ti meni te male trubice, di su moje trubice...trubice trubice!!! :shock: ides!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Sam se vi smijte 8)

Citiraj nika612 prvotno napisa

a evo je i malo prije: ma daj ti meni te male trubice, di su moje trubice...trubice trubice!!! :shock: ides!
    trubice....hahahaha

Nika ak te tješi i Sonja je šlatarila bake...prestala je al je trebalo razgovora i razgovora...pa je onda nakon cica prešla na šlatarenje guza...čak je i tete u vrtiću...i opet razgovori i razgovori....prestala je...al su onda opet moje cice bile nadrapale...prestala je i s tim nakon dugih razgovora...i eto je opet pubertetski opsjednuta cicama...Rekla sam joj da jedva čekam da joj cice narastu pa da ja nju malo gnječim 8)

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja se ne dam, ali moji prije spavanja pjevaju hvalospjeve; volim mamu jer ima velke cice isl. Koriste sve prilike da se ošmajhlaju... Mislim da Do ne bi, ali ga Di podsjeti, a njoj je još svježe. On mora sve što i ona jer je to jedino pravedno i u redu, a mi to ne razumijemo

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj nika612 prvotno napisa
    sonja!! zakon!

dakle, moram se ostro pozabaviti da barem prestane s bakama, mojim sestricnama..ocito nisam ostra, odnosno jesam, kad poludim, ali valjda nisam dosljedna, pa me ne dozivljava.

tjesenje i mazenje bi skroz tolerirala. stvar je da sam se zamislila ne pretjeruje li malo. da je malo prevec fokusirana na cice. sram me rec, al ne znam bi li mi bilo lakse da je decko.

vjeruj mi ne bi niti malo,,,i moj šlata da mi je bad kad moju mamu,baku svoju i šogorice pipka

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

2g 8 mj, cica još samo prije spavanja, ali čeeeestooo primi moje cice - "samo da ih malo vidim", "da im dam pusu", "bok cici"... Prvi crtež (čitaj škrabotina, nešto kao iskrivljene kružnice) za koji je rekla kaj je - cici!
    Bake mislim da baš i ne lovi, ona voli mlađe pa šlatari i skida kumu. Nadam se da će proći 8)

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Preslatki su

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja je mene neko vrijeme zvala - ciconoša 8)

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    Citiraj yaya prvotno napisa

OO OO OO OO OO OO OO OO
    OO OO OO OO OO OO OO OO
    OO OO OO uu OO OO OO OO
    OO OO OO OO OO OO OO OO

Zemljo otvori se
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja ću umrijet

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    moja je mene neko vrijeme zvala - ciconoša 8)

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Predivno mi je kako se tome možete smijati, ja sam očajna.
    Lukas je cicao do treće, brat mu se rodio s dvije i onda sam godinu dana imala tandem. Nikola je sada napunio dvije i još cica, zapravo sve je veći cicoljubac, a ja ne znam kako bi ga skinula. S druge strane Lukas neprestano uleće da bi i on malo cikao jer on je mala beba. Katkad se po noci prišmajhla uz onesvješćenu mamu i malo si frajer pocica. Poskrivečki. Ko da lopina čeka da dobro zaspim.
    No, s obzirom da je izgubio moje "cike" onda je pokušavao kod bake pa kod moje sestre. Nju je pitao ima li cice, kad je rekla da ima tražio je da ih vidi, a nakon što mu ona nije dala s nevjericom je ustvrdio: Ali neću cikati!
    Katastrofa ide dotle da je nedavno, kad je s mužem otišao nekoliko dana na selo, u transu skočio na cicu od koze jer su mu iz zezancije rekli da nju može cikati.
    Uglavnom, sve više mislim da su mame koje su ih rano skinule najpametnije na svijetu jer ja se uglavnom osjećam kao jedna velika hodajuća cica. Zapravo dvije jer Nikola se potpuno iživljava. Prvo cica jednu,a drugu bi šarafio (ko traži radio stanicu), ako se budim dobijem šamarčinu. Onda prvu spremi i navali se na drugu.
    Ukratko, prestrašno...

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ajme

Moja je jos mala... 16 mj ali zadnje vrijeme dok jednu jede mora joj ruka biti u majici... obicno ne kopa po cicama, ali mora gurnuti barem ruku u grudnjak i tak ju drzi... sad kad sam otisla raditi, kad ju mm nosi njemu gurne ruku u majicu a nekad i baki ali ne pipka nista samo odmara ruku

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

čekaj-čekaj, tek je krenula

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

jooj presmiješno stvarno sam se do suza nasmijala.
    moja k je isto cicoljupka, ne doji 5 mjeseci, sad će 2 godine, i smeta mi kad smo u dućanu i zavlači mi ruku pa pipka. a po noći zna fulati pa ju čak probudi to kaj ju ne može napipati i nadje se već na pupku i onda se naljuti, mene probudi i pita: mama pa di je cica. čim dam smjernicu, dalje spavamo.

da ne govorim, da kad me vidi golu, s oduševljenjem i najvećim osmjehom mi prilazi s pričom kako je cica lijepa i fina i kako će ju samo poljubiti i da ju slučajno ne spremam jer će ona samo gledati

ne mislim da će ju ubrzo to proći

ivorka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Meni to uopće nije smiješno - sad kad vidim da nas ima dosta - moj stariji se odviknuo s 2,5 (sam od sebe), ali mu je trebalo nešto za maženje - i ja sam mu rekla nek se mazi sa svojim cicama. I od tada ne prestaje - kad god se probudi, spava mu se, ili gleda crtiće - svoju ruku si stavlja na svoja prsa (zapravo samo zavlači ispod ovratnika majice ispod vrata) i drži ju tako. Ne moram vam ni reći da sve majice imaju maksimalno rastegnute ovratnike i da si on ne može pomoći. Čak razmišljamo da potražimo stručnu pomoć. Njemu to baš treba - prije je navalčio mene, prvo dok je cicao kasnije samo za uspavljivanje, a sad sebe Ne znam, ja se tješim da druga djeca još uvijek imaju medeke, dekice, krpcie itd, a on to nikad nije imao, ali već se i brinem. :/
    Kakva su vaša iskustva? Kad su prestali s tim navikama o opsjednutošću?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Moji su, dakle, potpuno opsjednuti, a nadam se da će ih proći do jedno 16 kad otkriju da je "mlađe ipak slađe".
    Ma vjerujem da s nekim novim aktivnostima, interesima i stvaranjem novih svjetova to prolazi do prije škole :shock: ali također vjerujem da smo potpuno pretjerale u velikodušnom dijeljenju.
    Meni frendica veli da joj s tom opsjednutošću cicama izgledamo k'o neka sekta i da su me dovoljno izrabljivali te da cice sada trebaju poslužiti za igranje (s mužem, naravno).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •