-
biskivit, jaja ...koliko dugo?
Koji je rok trajanje biskvitima?
Za vikend slavimo rođendan i ja bi voljela na polako već od srijede peći kolače, odnosno biskvite a filanje u petak. Šta mislite dali bi se mogli biskviti pokvarit do subote/nedjelje?
Iimam neki recept sa sušenim biskvitom od bjeljanka a krema od žumanjka, žumanjke bi spremila u posudu i skuhala kremu u petak. Jel netko spremao žumanjke u friž na par dana?
Bojim se salmonele ko vraga, još da se mi odrasli potrujemo nekako, no to je dječji rođendan da se klincima nešto dogodi zbog moje komocije nebi si oprostila... a opet tako bi voljela u petak sve na polagano...dajte koji savjet
-
Pa to se tako radi i za svadbe. Prvo se peku razne kore i biskviti, onda se skuhaju sve kreme, pa se namazu kolaci i onda ih na kraju rezes. Drzi sve na hladnom i nece se nista pokvariti.
-
potpisujem martu.
Barem sam ja tako radila, osobito pred blagdane.
Lakše, jednostavnije, nema strke i zbrke.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma