Obične, bez natpisa, duže ili kratke ručke?
Drvene pločice ili pločice od šperploče, debljine cca 5 mm, dimenzije npr 7x7cm?
Obične, bez natpisa, duže ili kratke ručke?
Drvene pločice ili pločice od šperploče, debljine cca 5 mm, dimenzije npr 7x7cm?
Za vrećice ne znam
pločice, doduše drvene, ja sam onomad kupila kod stolara (po narudžbi) nije puno koštalo, iako sam ja izvoljevala sa vrstom drveta(zahtjevala da bude trešnja
)
Platnenih vrećica bi moglo biti u Chemacu, sa svrhom ukrašavanja. Za što ti trebaju i koliko ti ih treba?
Platnene vrećice i ja duže vrijeme tražim, a sada ću si kupiti materijal kakav hoću i otići svojoj krojačici da mi sašije![]()
zumbulmama prvotno napisa
Nema, imali, više ne drže. Trebaju mi za poklone, ali mislim da ću napraviti ovako kao zauzeta, kupiti žuticu i dati krojačici da mi sašije.
Našla sam firmu koja ih prodaje, ali cu cijene bazirane na 500 komada, a toliko mi ih ne treba.
Frida, moraju li biti baš vrećice?
Kad smo živjeli u Beču, dobili smo u sandučić reklamu za neku firmu koja na veliko uvozi svilene marame iz Indije i Kine. Pred Božić dosta intenzivno reklamiraju te marame kao praktična i ekološka rješenja za zamatanje poklona: koštaju 3-5 eura (ovisno o veličini), nema hrpa papira koji se bacaju u smeće, nakon što se "pravi" poklon odmota, marama ostaje kao dodatni poklon ili, ako se primatelju ne sviđa, može biti upotrijebljena još jednom... A, u kombinaciji s nekom zgodnom satenskom trakicom, izgleda odlično!
Mislim da u Zg ima dosta indijskih trgovina u kojima bi se takve marame mogle kupiti za pristojnu lovu i poslužiti za zamatanje.![]()
podižem!
trebaju mi platnene vrećice (ok 15 kom), za rođendan ćemo imati kreativnu radionicu pa bi crtali po njima (ideja sa Zelendana)
ako netko zna gdje bi mogla kupiti
Za sve koji trebaju platnene vrećice, možete ih kupiti u Webartu, adresa je: Hrvatskih branitelja 19, Strmec Samoborski, tel. 3370 015., Vrećice su izrađene od pamučnog platna žutice, velike su cca. 38 x43 cm. Cijena im je oko 9,00 kn na male količine..Pogledajte na platnene-vrecice.com
http://www.buba-mara.net/index.php?o...mid=69&lang=hr
Naručivala od njih.
Platnene vrećice, vrećica za lavandu, platnene privjeske za ključeve te ostali tekstilni i ekološki prihvatljivi proizvodi, šivaju se, odnosno proizvode se u Kutini. Ovo sve drugo je kina i indija, ali opet bolje nego plastika. Kupujem tu i prodam na jadranu...