Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Gdje kupiti platnene vrećice i drvene pločice

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Gdje kupiti platnene vrećice i drvene pločice

Obične, bez natpisa, duže ili kratke ručke?

Drvene pločice ili pločice od šperploče, debljine cca 5 mm, dimenzije npr 7x7cm?

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Za vrećice ne znam
    pločice, doduše drvene, ja sam onomad kupila kod stolara (po narudžbi) nije puno koštalo, iako sam ja izvoljevala sa vrstom drveta (zahtjevala da bude trešnja )

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Platnenih vrećica bi moglo biti u Chemacu, sa svrhom ukrašavanja. Za što ti trebaju i koliko ti ih treba?

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Platnene vrećice i ja duže vrijeme tražim, a sada ću si kupiti materijal kakav hoću i otići svojoj krojačici da mi sašije

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj zumbulmama prvotno napisa
    Platnenih vrećica bi moglo biti u Chemacu, sa svrhom ukrašavanja. Za što ti trebaju i koliko ti ih treba?

Nema, imali, više ne drže. Trebaju mi za poklone, ali mislim da ću napraviti ovako kao zauzeta, kupiti žuticu i dati krojačici da mi sašije.

Našla sam firmu koja ih prodaje, ali cu cijene bazirane na 500 komada, a toliko mi ih ne treba.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Frida, moraju li biti baš vrećice?

Kad smo živjeli u Beču, dobili smo u sandučić reklamu za neku firmu koja na veliko uvozi svilene marame iz Indije i Kine. Pred Božić dosta intenzivno reklamiraju te marame kao praktična i ekološka rješenja za zamatanje poklona: koštaju 3-5 eura (ovisno o veličini), nema hrpa papira koji se bacaju u smeće, nakon što se "pravi" poklon odmota, marama ostaje kao dodatni poklon ili, ako se primatelju ne sviđa, može biti upotrijebljena još jednom... A, u kombinaciji s nekom zgodnom satenskom trakicom, izgleda odlično!

Mislim da u Zg ima dosta indijskih trgovina u kojima bi se takve marame mogle kupiti za pristojnu lovu i poslužiti za zamatanje.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

podižem!

trebaju mi platnene vrećice (ok 15 kom), za rođendan ćemo imati kreativnu radionicu pa bi crtali po njima (ideja sa Zelendana)

ako netko zna gdje bi mogla kupiti

mirjanakas

Početno

Za sve koji trebaju platnene vrećice, možete ih kupiti u Webartu, adresa je: Hrvatskih branitelja 19, Strmec Samoborski, tel. 3370 015., Vrećice su izrađene od pamučnog platna žutice, velike su cca. 38 x43 cm. Cijena im je oko 9,00 kn na male količine..Pogledajte na platnene-vrecice.com

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mirjanakas prvotno napisa Vidi poruku
    Za sve koji trebaju platnene vrećice, možete ih kupiti u Webartu, adresa je: Hrvatskih branitelja 19, Strmec Samoborski, tel. 3370 015., Vrećice su izrađene od pamučnog platna žutice, velike su cca. 38 x43 cm. Cijena im je oko 9,00 kn na male količine..Pogledajte na platnene-vrecice.com
    Da ih barem počnu prodavat po trgovačkim centrima umjesto plastičnih

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    Da ih barem počnu prodavat po trgovačkim centrima umjesto plastičnih
    Danas sam baš vidla u Kauflandu na blagajni gdje stoje vrećice platnene, od žutice, dođu 4,50kn.Mislim da su prazne, da nema niš napisano, al nisam 100% sigurna

ecorevolution

Početno

Platnene vrećice, vrećica za lavandu, platnene privjeske za ključeve te ostali tekstilni i ekološki prihvatljivi proizvodi, šivaju se, odnosno proizvode se u Kutini. Ovo sve drugo je kina i indija, ali opet bolje nego plastika. Kupujem tu i prodam na jadranu...

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    ja isto, a imaju sad svasta drugo u ponudi
    a vrecice mogu biti i osobne

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mimazg prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam baš vidla u Kauflandu na blagajni gdje stoje vrećice platnene, od žutice, dođu 4,50kn.Mislim da su prazne, da nema niš napisano, al nisam 100% sigurna
    tako je , ima ih u Kauflandu i nemaju ništa napisano na sebi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •