Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 71 od 71

Tema: škorpioni... brrrr...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    mi ih zovemo smrdljivke, a moj jakov - mukice
    a Luka krckavice, jer tako zamamno krcnu kad ih nagazi

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Te stonoge još nisam srela, vjerojatno je samo pitanje vremena ... :shock:

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ok kad smo već krenuli u ot o stonogama, pa koliko smrde? Mi imamo neke stonogice koje smrduckaju ako ih se baš dira, ali baš da je strašno, nije uopće :?
    ovakve slične:
    http://www.zurnal.org/export/sites/z...k_stonoga1.jpg

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pomikaki, to su te nase. nije s njima problem ako su sporadicna pojava. u nasoj divljini dogodi se da imas pred sobom barem 150 komada, a to, vjeruj mi, smrrrrrrrrdi fest

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

stonoge smrde :shock:

svaki dan naučim nešto novo.

i stvarno ne mogu zamisliti 150 stonoga na okupu :shock:

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

E sad zamisli da se sve izuju

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

...jos bi mi samo to falilo

a btw skorpaca, nakon 5 dana provedenih u apartmanu, nasla sam tek jednog - mrtvog ispod kreveta i to zadnji dan na pospremanju. i stvarno ih ne volim.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

dakle dobro je prošlo
    Sad je, mislim, još prehladno za njih, pa evo odgovora na početno pitanje kako ih se riješiti - ići na ljetovanje u podsezoni
    (to naravno vrijedi za vas turiste, a nama domaćima ostaje dobri stari suživot 8) )

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Joooj ja neki dan gledam po sobi di to smrdi stonoga, onako bas posteno odvratno i SVE ZIVO pretrazila i nista!
    Dok navecer moj dragi nije htio stavit film u DVD i otvori ono di se stavi disk a na rubu stonoga sva zgnjecena, pol viri vani pol u dvd-u...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi ih zovemo smokići. Zakonita se preznoji svaki put kada spomenem smokiće od kada je jednoga pomilkila po leđima koliko je dugačak :bljuc:

Stonoge dijele stanište sa škorpionima i podjednako im treba vlaga i trulež. Na takvim mjestima ćeš ih naći. U principu kreću u izviđanje samo kada je vrijeme dovoljno vlažno.

Zanimljivo je da su opisi horoskopskog znaka škorpiona jednaki njihovom stvarnom staništu.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kao primjerak horoskopskog skorpiona, prijavljujem da nit' volim vlagu, nit' trulez.

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Stonoge dijele stanište sa škorpionima i podjednako im treba vlaga i trulež. Na takvim mjestima ćeš ih naći.
    davore, molim te da se skoncentriras prije nego pises dalje na ovom topicu pa ne trebam valjda sad i ovu drugu gamad ocekivati :shock:

btw, i ja i moja mala smo skorpionke po horoskopu i stoga zakljucujem da ih je u nasem malom apartmanu na moru dovoljno dvije - za ostale nema mjesta

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj egemama prvotno napisa
    davore, molim te da se skoncentriras prije nego pises dalje na ovom topicu pa ne trebam valjda sad i ovu drugu gamad ocekivati :shock:
    one zbilja nisu opasne, ne znam zašto bi se oko toga brinula, eventualno smrde. Pa ne možemo iskorjeniti svako biće koje nam se ne sviđa. Meni su u tom rangu smrdljivi martini, em što (u samoobrani) ispuštaju stoput odvratniji smrad, em što lete, pa se navečer kad ih ošamuti svjetlo spuštaju posvuda, nekad i ravno meni u kosu, ali zbilja, zbilja mislim da ima gorih stvari na svijetu

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Neeee smrdljivi martini!!!!!!!!!!!!!! Jao e ja imam bolesnu FOBIJU od njih mada znam da su skroz bezopasni! :shock:
    A ovdje su taman sad poceli, jos malo i bit ce ih pun vrag! A taj smrad mi je zaista jedan od najodvratnijih koji postoje!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa
    Neeee smrdljivi martini!!!!!!!!!!!!!! Jao e ja imam bolesnu FOBIJU od njih mada znam da su skroz bezopasni! :shock:
    A ovdje su taman sad poceli, jos malo i bit ce ih pun vrag! A taj smrad mi je zaista jedan od najodvratnijih koji postoje!
    evo za njih znam rješenje: kad slete na nekog, osoba treba smireno izaći iz kuće i brzim pokretom kažiprsta kvrcnuti beštiju tako da (opet neozlijeđena, premda vjerujem ne dobre volje) odleti prije nego što se sjeti ispustiti smrad.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

uuu znam to ali meni ih ti se uuuuzasno gadi taknuti makar i na stotinku sekunde tako da ti se ja sva uzvrtim i onda ga jos i po mogucnosti slucajno stisnem ili uplasim pa me svu usmrdi! Zapravo kad bolje razmislim nije da ih se toliko bojim koliko mi se odvratno gade!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    Kao primjerak horoskopskog skorpiona, prijavljujem da nit' volim vlagu, nit' trulez.
    Nisam ni rekao da se odnosi na rođene u znaku škorpiona, a osim toga za uopće govoriti o kvalitetama osobe obzirom na horoskopski znak trebalo bi znati Ascedent i položaj mjeseca

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

E, sad. Rodila sam se u 00:45. Mjesec je bio - gore!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cak, stovise, bilo je to u 0:30. A to sve mijenja na stvari. Bio je gore.. malo vise lijevo. >_>

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Postoji otprilike 1/12 vjerojatnost da je to što pišeš točno.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Škorpioni i kako ih se riješiti, za astrološke savjete nazvati EzoTV ili poslati pp Davoru

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •