Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: kako bebi dati probiotik

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno kako bebi dati probiotik

Zbog učestalih urinarnih infekcija mojoj je bebi ordiniran probiotik Vip Vitality. Priprema se na način da se prašak otopi u čaši vode i popije. E sad, na taj ga je način nemoguće davati bebi od 11 mj pa ga ja otopim u vodi u kojoj joj radim mlijeko pa popije cijelu bočicu. Mislite li da može i tako? Svjesna sam da se možda promijeni koncentracija probiotika na taj način, ali drugi način ne vidim. Zna li koja od vas kakvu magičnu formulu?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne znam za probiotik, tu se neću miješati, ali ti savjetujem cranactin (brusnica). on će sigurno pomoći kod učestalih urinarnih infekcija.
    ima ovdje puno roditelja koji ga daju svojoj djeci, prošvrljaj malo.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Da, i to nam je terapija uz profilaksu i probiotik.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Možeš probati ovako: otopiš prašak u minimalnoj količini vode, 20-30ml, i daš kao lijek na špricu, 5 po 5 ml. Tako sam ja davala (i još dajem) sve lijekove koje treba otopiti u vodi, jer nema šanse da bi moj sin popio deci ili više nečega što nije čista voda ili mlijeko. Na kraju daš djeteu da popije vodu ili ono što inače pije.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I ja M dajem VIP tako da ga popije sa bočicom mlijeka. On se može otopiti u bilo kojoj tekućini.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Twin, puno ti hvala! Sad bar znam da ne radim krivo i da će ipak organizam dobiti potrebne tvari. Pao mi kamen sa srca!

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I moja L. pije taj probiotik i ja joj ga dajem na špricu rastopljen u max 10ml nakon što odstoji 15 min. I dajem ga natašte, prije obroka. Tako barem piše na uputama, a homeopatica nam je rekla da se nakon otapanja u vodi (i mora odstajati 15 min) može pomiješati sa nekom drugom tekućinom radi korekcije okusa.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

M je pila željezo 5 mjeseci na špricu i tone antibiotika u prvoj godini, tako da šprica ne dolazi u obzir. Svaka čast ako uspiješ tako dati. M podnosi nekako još samo Sterimar za nos.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Riskiram da ispadnem...glupa. Zašto ne može popiti iz čaše? Možda u malo manje vode, ili u čaju.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

tibica je napisala:
    Riskiram da ispadnem...glupa. Zašto ne može popiti iz čaše? Možda u malo manje vode, ili u čaju.
    Da ja odgovorim, na svojem primjeru. Moj maleni nema šanse da popije bilo koju tekučinu osim vode i mlijeka. Tako da bilo koji drugi okus u čaši otpada, vjerujem da je i kod gore navedenih tako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •