-
Može mala pomoć...........??? :-)
Iako ovo mogu najbolje rješit sama sa sobom jer je to dosta individualna stvar, pomoglo bi mi par vaših riječii savjeta, iskustava.....
Započela sam već neki post i sudjelovala u par i čitam vas i svi tako nekako kao da znate što želite, a ja više ne znam što želim a što bi trebalo bit tako nekako, da li što gubim, propuštam.......?? ? Uglavnom želim reći....
....muči me neodlučnost i previše razmišljanja o svemu tome, a razmišljam već neko vrijeme svaki božji dan
Znači rodila sam s 20 godina, sad imam 25, imam još 4 ispita do kraja falkuteta. i sad me mučiiiii budučnost. vrijeme mi nekako brzo prolazi, htejla bi još jedno dijete, a htjela bi i počet radit i čuda s tim. uglavnom kako sam uskoro gotova s faksom i htjala bi malo krenut u taj svijet odraslih, tj. radni svijet (iako lijepo mi je s mojim limačem doma ,ali već peta godina....., ). ne bi htjela preveliku razliku kod djece tako da bi mi bilo vrijeme da krenem na drugo ( ja računam da će se odmah uhvatit kao i prvo što možda i nije točno), a ako krenem na drugo ne gine mi bit doma do cc 27,28...znali počet ću radit s 27,28 prvi put......i još zadnje, ako krenem radit kroz par mjeseci odgađa se dijete bar godinu, godinu i pol, dvije,možda i više) jer nemogu se zaposlit i otić na porodiljni mislim mogu, ali ipak je ovo Hrvatska), i onda se tu stvara velika razlika koju nisam željela........ iiiiiiiii dođe mi da vrištim
.................
ustvari pet minuta želim opet bit majka i sanjam o bebi i sigurna sam da ništa ne propuštam, a onda već neki sljedeći trenutak se zamišljam kao žena koja odlazi na posao, ide po dijete dolazi doma ( iako to vjerovatrno nije toliko uzbudljivo, samo nisam isprobala još pa...)
(iako moram prozant da malo mi nekako beba preteže pogotovo kad razgovaram s limačem o bratu ili seki...)
svjesna sam da ovo nisu problemi, pravi problemi su daleko od ovoga, samo sam luda od razmišljanja i puno bi mi pomoglo kad bi mi napisali par riječi, neki savjet....vidim da vam to jako dobro ide......
p.s. kako već po običaju smutim tekst, da je to čudo slobodno recite ako vam nešto nije
jasno.......unaprijed puno hvala na odgovorima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma