Znam da ima tema o vecoj djeci al eto, moj malac je vec 2 puta u zadnjih par dana dosao doma s jakim ugrizom, prvo na ruci a jucer na ledima tj, na desnoj lopatici. Ovaj drugi ugriz je puno jaci od prvog a i kad pomislim da se toliko jako vidi a ugrizen je preko bodija i majice...sta bi tek bilo na golu kozu?
Za prvi nisam pretjerano reagirala, samo sam teti napomenula da ocito u grupi imaju malog gricka, ona se cudila ali kaze da misli da zna ko je. Malac od takoder 18-19 mj.
Danas sam vec malo glasnije napomenula da je Sven opet ugrizen i dala do znanja da mi bas nije drago.
Meni je jasno da je njih u grupi 17 i da teti nije lako nadgledat a i da su oni jos maleni da bi im se kvalitetno objasnilo zasto se gristi ne smije ali ipak...moje dijete je ugrizeno i to dvaput.
Jel bi trebala teta ipak poduzet neke korake umjesto da joj je fora "kak se vide svi zubici" ili se ja jednostavno moram s tim pomirit?

Odgovori s citatom
)...
). sva sreca, pa nije nikog jako ugrizao, sve su to "samo"degustacije. kad sam pitala tetu kako mi to mozemo pokusati sprijeciti, rekla je da mi ne mozemo nikako ako doma ne grize (sto ne grize). one u vrticu moraju reagirati u tom trenutku, jer je L. jos premali (16mj) da bi mogao shvatiti neka nasa objasnjavanja kako se to ne smije.
bilo mi je neugodno, al kontam si, dogodilo se, i on je vec bio zrtva, moro je i on nekad. al jedna teta prvi dan uzrujano me obavjestava, M ju se preplasio, mora da ga je vikala ili slicno al na zalost neznam detalje, niti cu ih saznati. uglavnom je onda bio u kazni. mislim da su jos mali i da oni to jos bas i nemogu razumjeti niti im se moze objasnit. drugi dan je ugrizo troje djece, a druga teta kaze da je on ljubomoran na nasu nerodjenu bebu?! a ja mislim da nije u tome problem vec da ima problem sa tetom a one to nezele priznat, a ja