evo ovo pitanje kako kaže naslov + pokušavam neku "pametnu" rečenicu staviti u potpis i neće li ga neće, a sve radim dobro (valjda). U čemu je štos, help?
evo ovo pitanje kako kaže naslov + pokušavam neku "pametnu" rečenicu staviti u potpis i neće li ga neće, a sve radim dobro (valjda). U čemu je štos, help?
o.k. :? zanemarite drugo pitanje (sad vidjela da radi potpis, valjda ne djeluje na stare postove), ostaje prvo.
Mima prvotno napisa
![]()
da to, otkrih disleksiju kod sebe pod stare dane
8)
U kratkim crtama, HTML, tj. HyperText Markup Language, je hrpa 'naredbi' koje hrpu teksta pretvore u web stranicu, s linkovima, poslozenim slikama, tablicama, cime god zelis.
Sve ove uglate zagrade koje se koriste tu na forumu dio su HTML-a.
Bas sam neka lijena danas pa ti ovako, mozda, pomazem.
ima ona stranica let me google that for you![]()
ne kužim čemu mi to točno služi. Cure, gdje ste na forumu to upotrijebile?anchie76 prvotno napisa
Melange, ne kužim link? U čemu je štos?
Za slucaj ak ti je promaklo![]()
Ukratko, nema potrebe za iskljucivanjem te opcije iako ti se na prvu cini da nicemu ne sluziKaae prvotno napisa
![]()
Curke,
da se ja tu javim...
Kužim ono otprilike (kao smrtnik) kaj je html, ali kako se skrati? Npr. ovo kako stavite neku riječ umjesto cijelog html-a, kao za ticker?
Znam da je bilo govora o tome, ali propustih jer mi je bebač bio mali, bla, bla...
Probaj malo ovdje pogledatdambo prvotno napisa
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=17324