Mama sam nedonošćeta, izdajala se od 3 dana do njegovih 7mj i onda prekinula naprasno jer je jako odbijao i povraćao, jako mi je bilo teško psihički i prestala sam. Onda je ispalo da ima soor i zato nije gutao a ger pa povraća, pedica ga nije ni pogledala već je odmah rekla ger i dala gusto zamjensko mlijeko. Otišli drugoj dr za koji dan koja je ustanovila soor i odmah mu je bilo bolje ali je više nisam imala mlijeka, povraćanje se nastavilo i tek unatrag nekoliko tjedana se smanjuje kako sve više sjedi. Eto za koji dan će godinu dana a izgleda da mi je opet počelo mlijeko ???? Već nekoliko dana primjećujem ujutro da mi je majca malo mokra ali to pripisala naginjanju nad lavabo dok perem zube no jutros sam primjetila prije i malo stisla i gle čuda. Meni je jako žao što sam bila prekinula sa izdajanjem i sada mi pada na pamet dal bi iblo moguće pokrenut ozbiljnu količinu opet, nakon skoro pol godine??? Nikada nije dojio, ne može, a uz sve ima problema sa senzorikom i tešku oralnu averziju pa ga je dudom nekad teško nahraniti, dohranu jako slabo. Čak u zadnje vrijeme gubi na težini (ima nešto ispod 6kg) pa dr predlažu uvođenje sonde ili peg sonde
Ne znam nešto izunutra mi vrišti probaj probaj a sve mi neugodno pred ukućanima
oprostite ako kršim pravila ali trebam koju riječ