Mozete li mi molim vas reci gdje kupujete voce i povrce za baby kasice? Mi upravo pocinjemo s dohranom i ne znam gdje mogu naci domacce/ne spricano......voce i povrce??
pozdrav,
Norma
Mozete li mi molim vas reci gdje kupujete voce i povrce za baby kasice? Mi upravo pocinjemo s dohranom i ne znam gdje mogu naci domacce/ne spricano......voce i povrce??
pozdrav,
Norma
Nesto malo imas u Bio&Bio - donedavno je bilo jabuka, mrkvica, tikvica, buca i korabice, sad privremeno nema nista, rekli su mi u ducanu da nece vise narucivati nego cekaju da dodje sezona domaceg (ovo ti je bilo iz uvoza, najcesce talijansko). Drugi izvor mi je Eko Sever na placu (ne znam otkud si, oni ti drze standove u Zg na Tresnjevackom placu i na Dolcu). Dosad im je izbor bio dosta los, jer nije sezona za skoro nista sto nama treba, ali polako i oni imaju sve vise povrca.
Puno je veci problem s vocem - osim sto mu nije sezona, Severi obicno ne drze voce (prosle godine, koliko se sjecam, imali su samo lubenice i dinje) pa i mene zanima gdje kupiti eko voce. A o mesu da i ne pricam - domace iz malih pogona se ne usudim kupiti (jer nije proslo kontrolu), a "industrijsko" je puno svacega :/ .
Mi bas sad prelazimo ribu (8 mj.), pa onda i na meso, a vec tjedan dana vrtimo ukrug 2 iste namirnice (jabuke i korabu) u kombinaciji sa zitaricama, jer nista drugo od voca i povrca nismo mogli naci.![]()
Alyssa na Dolcu ima i gospon Joža (tj. Jozo Ružić)...garant domaća mrkva, blitva, peršin, cikla, salata i mlada brokula. A malo teže mi za opisati gdje se točno nalazi...negdje u razini izlaza prema Severu pa 3 reda dalje. Stariji čovjek, visok...(gle mene opis kao u inspektoru clousou....)![]()
Hvala na odgovorima...
Bila sam ovih dana u bio&bio nula bodova...nema bas nista...
Mislim da cemo pocei s kupovnim kasicamadok se nesto ne pojavi.
imaš i zrno iza NSK, samo i oni znaju malo imati ali se može naručiti na imanju da dovezu u trgovinu. dostavljaju svaki dan
alyssa a da nacrtaš shemu dpolca i gospodina jožu označiš na karti?![]()
Ja sam kupovala njihovo i dosta je OK. Jedino kaj je skupo.tropical prvotno napisa
ima nešto i u gardenu, slično ko u bio&bio. ja sam kupila nekoliko puta jabuke i stvarno su bile prepredobre. (skoro sve je talijansko)
i, živa istina, puno je lakše nabaviti povrće nego voće.
ja sam se na početku trudila nabaviti što zdravije voće i povrće ali sam donekle odustala od toga jer je stvarno teško, pogotovo zato što nemam vremena otići do placa svaki drugi dan :/
tutropical prvotno napisa
hvala. nisu mi baš usput sad dok sam na porodiljnom ali kad počnem raditi su mi taman dovoljno blizu!![]()
stellita, hvala, probat cemo naci g. Jozu - opis ti je stvarno wow. A kad to jos spojim sa svojim antitalentom za snalazenje u prostoru, uspjeh mi ne gine
. Probat cu ga naci.
Za Zrno sam mislila da drze samo zitarice, korisna informacija. Jos ako u Gardenu imaju jabuka...
a šta ću alyssa rekoh da mi je koma opis...![]()
nađemo se na kavi pa ti ga pokažem![]()
probaj ga naći ima neku mali natpis....![]()
ima li tko preporuku za Samobor?
Potpisujem ako netko ima preporuku za Samobor. Ja sam se registrirala sa Rajskim Vrtovima i oni šalju tjednu ponudu na mail i dostavljaju na vrata. Ako nekog interesira mogu forwardirati mail. Pošaljite mi pp
Za sve koji zive u Zagrebu i okolici...
znaci imamo:
1. Bio&Bio (koji trenutno nemaju nista)
2. SEVER
3. Zrno http://www.bio-zrno.hr/
nazovete imanje i narucite povrce/voce, oni vam ga dopreme u svoj ducan koji se nalazi u Lickoj 27
Ima mlade mrkvice, korabice, blitve....
slobodno nastavite niz![]()
Nastavljam niz![]()
1. Bio&Bio (koji trenutno nemaju nista)
2. SEVER
3. Zrno http://www.bio-zrno.hr/
nazovete imanje i narucite povrce/voce, oni vam ga dopreme u svoj ducan koji se nalazi u Lickoj 27
Ima mlade mrkvice, korabice, blitve....
4. GARDEN - dućan je u Gjure Deželića 87. Imaju jabuka, mrkvu, blitvu, tikvice, salatu, Severovu baby salatu, rajčice...
Je netko zna nude li ikoji od gore spominjanih dućana/imanja voće osim jabuka? Naš mali bi sad smio marelice, breskve, banane, šljive... Gdi da to nabavim?? Dobro, šljive ćemo još pričekat koji mjesec, ali marelice i breskve su polako već u sezoni... Pa mi je glupo davat mu sušene iz Bio&bio ko da je sred zime...
eto ja sam iz Zapresica i za malca sam kupovala sve na trznici! eto ga ziv je i zdrav jos za sad
mislim da nije na trznici tako lose, u svakom slucaju ljepse mi izgleda nego u konzumu (svjezije) i uvijek ima bakica koje dodju sa malo toga pa se nadam da je njihovo domacije
da imam izbora kupovala bih naravno nespricano domace, ali sta kad nemas?
Daklem, da proširim vijest, koga zanima:
u Gardenu u Deželićevom prilazu imaju marelice, breskve, jabuke, avokado, jagode, trešnje, mrkve, korabice, cvjetače, brokule, mladi krumpir, špinat ili blitvu, koktel-paradajzeke i nemrem se sad sjetit kaj još.
:D :D :D
Misliš na zemlju porijekla? Različito. Piše za svako povrće/voće, recimo tikvice su u četvrtak imali 3 vrste, jedna je bila iz Hrvaske, jedna iz Italije, za treću se ne sjećam. Zapamtila sam i za Korabice da su iz Hrvatske. Ne sjećam se za ostalo.