što i kako s njim? help
Ja sam ga sebi kuhala isto kao običan griz i odličan mi je. I mene zanima što se još može?
I ja ga kupila, Alnaturin, jest da je trostruko skuplji od običnog pšeničnog, ali prefin je, mala ga obožava :D
i da, kuha se kao i obični!
Potpisujem sve cure! Baš ima neku fiiinu drugačiju aromu!![]()
XBerlin prvotno napisa
nama je bio jako fin, ali sad ne žele ni obični![]()
malo se duže kuha, ali je njami.
Pir. Zitarica slicna psenici, ali kvalitetnija.nanuška prvotno napisa
http://www.coolinarika.com/clanak/zitarice-u-kuhinji
a šta znači duže? ja ga kupila u dm-u i nemam pojma, a recept na pakiranju je čudan do bolaVal prvotno napisa
i ja ga kuham ko obični gris.
ponekad ga skuham na rižinom lijeku i to nam je prefino.
ponekad ga skuham, pa ga ohladim (u kalupu) pa ga odrežem na šnite i provrtim u tavi na malo maslinovog ulja. prilog kuhano povrće mljac![]()
jednom sam od njega radila kuglice koje smo jeli umjesto knedli s nekim mesnim umakom
a znala sam napraviti i 'slatke' kuglice (kao gris knedle sa šljivama)
e da, radim i knedle za juhu... U biti, sve ko s običnim grisom i ko s palentom (to mi je nešto između)
otkrila sam ga tek prije godinu dana i ne mogu ga se najesti![]()