Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: griz od pira

  1. #1
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008
    Lokacija
    zg,podsused
    Postovi
    4,221

    Početno griz od pira

    što i kako s njim? help

  2. #2
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Ja sam ga sebi kuhala isto kao običan griz i odličan mi je. I mene zanima što se još može?

  3. #3
    njokica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    245

    Početno

    I ja ga kupila, Alnaturin, jest da je trostruko skuplji od običnog pšeničnog, ali prefin je, mala ga obožava :D

    i da, kuha se kao i obični!

  4. #4
    enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Lokacija
    renesansna zvijezda
    Postovi
    1,433

    Početno

    Potpisujem sve cure! Baš ima neku fiiinu drugačiju aromu!

  5. #5
    Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    uz more
    Postovi
    784

    Početno

    Griz od čega?

  6. #6

    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Postovi
    215

    Početno

    Citiraj Berlin prvotno napisa
    Griz od čega?
    X

  7. #7

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    2,118

    Početno

    nama je bio jako fin, ali sad ne žele ni obični

    malo se duže kuha, ali je njami.

  8. #8
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,908

    Početno

    Citiraj nanuška prvotno napisa
    Citiraj Berlin prvotno napisa
    Griz od čega?
    X
    Pir. Zitarica slicna psenici, ali kvalitetnija.

    http://www.coolinarika.com/clanak/zitarice-u-kuhinji

  9. #9
    nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    529

    Početno

    Isto ga kuham kao i obični griz.

  10. #10
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008
    Lokacija
    zg,podsused
    Postovi
    4,221

    Početno

    Citiraj Val prvotno napisa
    nama je bio jako fin, ali sad ne žele ni obični

    malo se duže kuha, ali je njami.
    a šta znači duže? ja ga kupila u dm-u i nemam pojma, a recept na pakiranju je čudan do bola

  11. #11
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,634

    Početno

    i ja ga kuham ko obični gris.

    ponekad ga skuham na rižinom lijeku i to nam je prefino.

    ponekad ga skuham, pa ga ohladim (u kalupu) pa ga odrežem na šnite i provrtim u tavi na malo maslinovog ulja. prilog kuhano povrće mljac

    jednom sam od njega radila kuglice koje smo jeli umjesto knedli s nekim mesnim umakom

    a znala sam napraviti i 'slatke' kuglice (kao gris knedle sa šljivama)


    e da, radim i knedle za juhu... U biti, sve ko s običnim grisom i ko s palentom (to mi je nešto između)

    otkrila sam ga tek prije godinu dana i ne mogu ga se najesti

  12. #12
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008
    Lokacija
    zg,podsused
    Postovi
    4,221

    Početno

    puntica, hvala na idejama

    cure, tnx

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •