Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: kakanje u kuglicama

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno kakanje u kuglicama

imamo djete koje zadnje 3 stolice kaka u kuglicama kao zeko.star je 2 i pol god.dr veli da to nije nista.a scim bi se to moglo poezati a jede normalno kao ja i muz.hvala vam ak znate.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Premalo vode pije? Previše slatkog (sokova, slatkiša,...).

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Premalo tekućine, previše čokolade, banana...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno kakanje u kuglicama

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Premalo vode pije? Previše slatkog (sokova, slatkiša,...).
    eeeeee hvala to je to.ziva istina.jeo je ovih dana od uskrsa puno slatkog .izbacit cu sok i dat mu vodu jedno 7 dana i vidjet onda al vidim vec kak ste rekli to je to.hvala puno.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Za početak stvarno smanjiti slatko i sokove, ubaciti običnu vodu i mislim da ne bi trebalo biti problema. A ako i dalje budu kuglice, onda ubaciti određene žitarice, voće koje otvara,... Mada, obično je stvarno problem premalo vode.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo opet potpisujem Anemona
    probaj s vise trekucine, idealno vodom

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    evo opet potpisujem Anemona
    probaj s vise trekucine, idealno vodom
    hvala.sto bi ja bes vas.mislim on dobro obavi nuzdu jer on jede izricito kuhano povrce i meso nestomalo jede kad ja kuham za mene i muza jer je gastro slucaj pa ima određeno hranu.jer ak je neka mahunarka to ga tak napuhne .ali ga spek i luk ne napuhnu.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

obično je stvarno problem premalo vode.
    ne mora biti. J. pije stvarno jako puno vode, pa opet ponekad kaki tvrde kuglice. Onda mu dam čaj od komorača ili kamilicu i bude dobro. Ali mi pretpostavljamo da je kod nas bio problem čokolino.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj smajlić prvotno napisa
    obično je stvarno problem premalo vode.
    ne mora biti. J. pije stvarno jako puno vode, pa opet ponekad kaki tvrde kuglice. Onda mu dam čaj od komorača ili kamilicu i bude dobro. Aliretpostavljamo da je kod nas bio problem čokolino.
    e da kad sam davala keksolino bilo je ok.izbacit cu cokolino i stvar rijesena.thanks

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Prema mojoj gruboj podjeli hrane čokolino, keksolino,.. lina mi spadaju u red slatkiša, isto tako i sokovi (osim doma iscjeđenih u sokovniku), i sve to skupa djeluje na stolicu, obično baš na taj način - zečje kuglice.
    Znači: slatkiše izbaciti, vodu ubaciti.

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja Ema ima tri godine. Trudimo se jako da se stvarno zdravo prehranjuje. Preko tjedna uglavnom čušpajzi i jako malo čokolade. Puno voća i povrća i pije jako puno vode. Svejedno kaka "brabonjke" kako ja to zovem i zna imati jako tvrde stolice. Nikad nisam uspjela to povezati ni sa čim ali znam da kada dva dana tako kaka onda uvedem palentu za doručak nekoliko dana i stvar se izregulira. MM ima jako ljena crijeva i problema sa neredovitom stolicom tako da nekak mislim da je možda stvar i genetike.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tko ima takvih problema na redovnoj bazi, neka si svako malo gricne suhe šljive i smokve, djeci se može dati tekućina od kompota od suhih šljiva. A i kiseli kupus čini čuda... bar kod mene .

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa
    Tko ima takvih problema na redovnoj bazi, neka si svako malo gricne suhe šljive i smokve, djeci se može dati tekućina od kompota od suhih šljiva. A i kiseli kupus čini čuda... bar kod mene .
    ma sve to ok.mali je tak gastro slucaj.isto jede puno povrca,voca,npr jabuke..... nesmije mljeko ali pije sojino.danas sam uvela dorucak i vacera sojino mljeko sa hip kasica jabuka-komoraca.mislim on sve jede.nije on bas za slatkise jer je do 1 ipol god bio na meni po strani gastroenterologa.mislim s tim bolujemo od rođenja.to je tak.ali sam najsretnija kad nas zafrkava jer onda znam da je sve5.ali svako misljenje od vas mi je drago.rodu svaku vecer pratim od kad je nasa srecica dosla na svijet.i svaki savjet me veseli.svima ljep pozdrav .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •