Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Isplata porodiljnih naknada u travnju

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Isplata porodiljnih naknada u travnju

Dali ste dobile naknadu za ožujak, znači uplata sada u travnju?

Ja sam na produljenom porodiljnom radi njege djeteta, i do prije par mjeseci smo bili pri centru za socijalnu skrb i uvijek je bilo sve uredu sa isplatama.
    Sada su nas prebacili na HZZO i odmah problemi

Naime, isplate su bile 24. u mjesecu, a danas je evo 30. a od novaca ništa.

Dali je kod svih tako ili ste neke ipak dobile naknadu?

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zovi ih, vjerojatno su pogubili tvoje rjesenje.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

... AKO su svi drugi dobili a ti ne. Naime, ja imam naknadu za nesto drugo (njega) i nisam dobila jer su izgubili moje rjesenje. Tvrde da Centar nije posalo sto nije istina.

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajmee, što nisam postala prije; sad je skoro 16h i bojim se da do ponedjeljka ne mogu ništa učiniti

Ipak, lucija Ellen, hvala na savjetu!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

MOzes, zovi Jukicevu, centrala, trazi racunovodstvo. Ako si iz Zgb. Trazit ce tvoj JMBG

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo sam zvala frendicu koja radi u HZZO-u i uzela je moj jmbg da provjeri, ali mislim da ništa od novaca do ponedjeljka jer je sada vjerojatno kasno za uplatu, sutra neradan dan, pa vikend...

Ali preživjeti ću...

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo dobila sam odgovor:

pošto se u svibnju moramo javiti za ponovljeno komisijsko vještačenje, moj predmet je sa svim dokumentim i papirologijom bio prebačen u službu koja je zadužena za slanja pismenih obavijesti o tom ponovljenom vještačenju.

Ti isti dokumenti su nakon poslanog poziva trebali biti vraćeni u administrativnu službu, međutim netko je to zaboravio učiniti
    I tako moja naknada nije proknjižena niti je naručen novac za nju.

I sada, kada je frendica urgirala, biti će mi nakon 7.05. navodno isplaćene naknade za ožujak i travanj zajedno.

Živi bili, pa vidjeli!

Lucija Ellen - još jednom ti hvala na savjetu!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hoce, tako su i meni rekli. Aj bar cemo u svibnju imat love

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

cure ja sam dobila srv još 29.04.2009. a sad jedno pitanje kada oni šalju papire da se pošalju papiri za novo vještaćenje, i koji je rok predaje istih papira?

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni su prvi poziv za ponovno vještačenje u svibnju poslali u trećem mjesecu, pa opet u četvrtom.
    A ja im još nisam odnijela dokumentaciju i javila se za vještačenje.
    Ali, na prošlom rješenju od centra za soc.skrb mi piše da se moram javiti u svibnju. Sad je svibanj počeo, pa ću se i javiti kroz par dana.

Na žalost, mislim da mogu očekivati probleme (u obliku neisplaćene i sljedeće naknade i sl.),jer se sada radi o HZZO-u, tj. očekujem da bi mi mogli reći da sam se morala ranije javiti jer za formiranje komisije treba vremena. Ipak, u tom slučaju znam što ću im reći

A recimo, prošlo vještaćenje, dok smo još bili pri centru za soc.skrb, trebala sam se javiti u listopadu, i soc. radnica mi je rekla da to mogu napraviti tijekom cijelog mjeseca. Ja sam se javila iza 20og. i nisam imala nikakvih problema.

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni su prvi poziv za ponovno vještačenje u svibnju poslali u trećem mjesecu, pa opet u četvrtom.
    A ja im još nisam odnijela dokumentaciju i javila se za vještačenje.
    Ali, na prošlom rješenju od centra za soc.skrb mi piše da se moram javiti u svibnju. Sad je svibanj počeo, pa ću se i javiti kroz par dana.

Na žalost, mislim da mogu očekivati probleme (u obliku neisplaćene i sljedeće naknade i sl.),jer se sada radi o HZZO-u, tj. očekujem da bi mi mogli reći da sam se morala ranije javiti jer za formiranje komisije treba vremena. Ipak, u tom slučaju znam što ću im reći

A recimo, prošlo vještaćenje, dok smo još bili pri centru za soc.skrb, trebala sam se javiti u listopadu, i soc. radnica mi je rekla da to mogu napraviti tijekom cijelog mjeseca. Ja sam se javila iza 20og. i nisam imala nikakvih problema.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •