Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: preporuka za skolu za prvasice u rijeci

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno preporuka za skolu za prvasice u rijeci

ako je ovo van pravila slobono brisite evo toplo bi preporucila jednu skolu tj odredenu uciteljicu iz skole centar u rijeci koja ima mnoooogo znanja i strpljenja i volje za rad sa djecicom ukoliko vase dijete ima posebne potrebe poput autizma,hiperaktivnosi ....toplo preporucam uciteljicu lovorku koja vec drugu gen, radi sa djecom sa pos.potrebama kao i sa ostalom djecom i postize rezultate sa njima kada su ih vec mnogi otpisali .....evo ...slobodno se na vrijeme raspitajte gdje,kako kome prepustiti svoje dijete ........nadam se da sam vam malo pomogla u informiranju ...

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ona ove godine zavrsava prvi razred (koliko ja znam) tako da bas i nije preporuka za upis inace, o uciteljici L. se dobar glas daleko cuje

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ups da doslo je do moje pogreske.......isprika......da ona sada ima 1 razred
    tako da preporuka vrijedi za 2 razred ili tek za one kojima ce djeca bit prvasici za 3 g
    al sve pohvale uciteljici L

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Znam da je OT, ali ne mogu odoljeti, ja sam išla u tu školu davnih 70-ih i jako mi je drago da sam naišla na ovu pohvalu. Posebno zato što se godinama pričalo o njezinu zatvaranju, a zbog kroničnog nedostatka djece (i tada je, dok su druge škole imale Ia-f, nas bio samo jedan razred od 1-4., a kasnije samo a i b).

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pa nazalost u dosta skola je problem manjak djece ....i ove godine su ih upisali vrlo malo .......cak je mislim i upitan razred ali ........

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mislim da me lrs jednom pitala, a ja se tek sad sjetila odgovoriti: Ja radim u školi Pećine.

i nadovezujem se i potpisujem sve što si rekla za školu Centar. mi smo bili u problemima u kojima su oni sada: mala škola u, praktički centru grada, jedva upisivali prve razrede. odjeljenja su nam mala (max. 18 učenika u 4. razredu) i puno djece sa PP.

tu moram istaknuti da u, sada već 5. razredu, imamo dva pervazivna poremećaja (od toga jedno autistično dijete koje ne govori, tj. ne komunicira verbalno)...učiteljica Vesna (sada u 1. razredu) je od te djece napravila čudo i zato je i spominjem.

ni ja ne znam je li moj komentar "unutar pravila", ali mislim da se za učteljice koje dobro, štoviše, izvrsno rade svoj posao mora znati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •