Citiraj Mony prvotno napisa
Lidac, a jel koristite koje kreme i koje? Kortikosteroide? Jel joj prodje nakon kortikosteroida? Kolko treba da se crvenilo opet pojavi? Jel samo na licu ili i na drugim dijelovima tijela?
Mom Leonu smo recimo rijesili lice, pa mu se pojavi na tjemenu. Pa mu rijesimo tjeme, pa se pojavilo na nogama, pa s nogu na ramenima.
No, samo smo ga dvaput tretirali kortikosteroidnim kremama. Ostatak homeopatske kuglice.
Jel imas koju kremu za ovlazivanje koze? Jesi probala Mustelu mozda? Dosta je skupa, ali jako dugo traje.
koristimo advantan (kortikosteroid) i a-derma exomegu i povuce se od advantana ali se za 3-4 dana opet vrati,nekad na drugom mjestu a nekad na istom....najgora su joj ledja-skroz puna fleka i,sada je dobila jake fleke na pregibu stopala,neke se vise ne pojavljuju ali se pojave nove....

da ne duljim,zvali smo naseg pedijatra i na srebrnjak i rekli su da dodjemo sa uputnicom na pregled i obradu pa cemo ici iduci tjedan...

homeopatske kuglice jos cekamo a i ta doktorica nam je savjetovala da napravimo ove testove...

drzite nam fige iduci tjedan jer me jeza hvata od toga da ju pikaju u venu i vade krv....

uh,jesam izdavila sada ali super mi je da se imam gdje "rasteretit"....