ja imam jednu jedinu tavu/posudu/plitki lonac (visina 10tak cm). i njoj radim meni najbolji burek sa sirom, brzo gotov (kad se malo ufuram i ispraksiram)

kupim na placu 4 kore za savijace, srednje (kad nemam, koristim par listova od tene).

zagrijem tavu, malo malo pouljim i stavim tri lista onak ko cvijet, tak da dno prekrijem sa sva tri lista (u trolist), a ostatak listova se prelijeva van. zmuckam 500g sira, jedno dva vrhnja, malo soli, i cetvrti list natrgam u to. to sve prelijem u tavu na listove, zamotam s ovim listovima kaj vire, jedan, pa drugi, pa treci (dobijem trostruku koru), pokrijem i tak malo pecem s tim da dizem poklopac i pobrisem krpom kondenzaciju.

onda skicnem malo odozdola podizuci lagano vilicom, i kad vidim da je peceno, onda (je malo pimplavo, ali se da, treba malo prakse) pomocu tanjura nekak okrenem, pa opet vratim na drugu stranu da se ispece. opet prebrisem par puta poklopac.

bacim na tanjur, izrezem kriz i imam 4 bureka. super fino.