Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Evo me opet :)

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Evo me opet :)

Ian je danas star godinu i jedan dan još uvijek doji na zahtjev iako potpuno drugačijim ritmom (i načinom) nego što je to činio Patrik.

Noću još uvijek nekoliko puta, danju kako kada, nekad više nekad manje (bude i samo 2 puta).

Sve u svemu ponovno kročimo u famozno "produženo dojenje".
    Živo me zanima kako i koliko će s ovim momčićem to trajati.

Obzirom da dojim sad već preko 3 godine, bez prekida, u trudnoći pa kasnije i 6 mjeseci u tandemu - tko zna što ću ovdje napisati za godinu dana. Ali se veselim

Dojenje samo po sebi nije mi nikad predstavljalo problem, nije mi bilo toliko teško da bih odustala ali je toliko povezujuće i prirodno da ga počesto osjetim i kao potrebu, smirenje i slatko stapanje očiju s malim vragolastim pogledom dok zadovoljno uživa i drži me za ruku

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tiwi, svaka čast!
    Od svih tvojih dobrih postova, ovaj mi je jedan od "najdobrijih"

Ovih dana i ja puno razmišljam o tome koliko još, jer malac baš dolazi u period kad je Zvjezdica prestala (doduše, na moj poticaj, meni dojenje u T nije odgovaralo). On se po noći više ne budi na cicanje, ali ako mu je preko dana dosadno... al' ga stignem surfati

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo po prvi put u "produženom" i nevjerojatno mi je kako su do godine dana svi s odobravanjem klimali što dojim, a sada je odjednom probijena ta magična granica i počela su pitanja sa svih strana "pa dobro, do kada misliš?, nije li dosta? Šta ćeš ga dojiti do škole?..."

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    sada je odjednom probijena ta magična granica i počela su pitanja sa svih strana "pa dobro, do kada misliš?, nije li dosta? Šta ćeš ga dojiti do škole?..."
    Ja na ovo napravim blesavu facu, onak' kao da mi niš' nije jasno i zblenuto kažem: Pa nema još ni dvije godine Iz mog iskustva, to ih većinu ušutka

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

tiwi

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj argenta prvotno napisa
    sada je odjednom probijena ta magična granica i počela su pitanja sa svih strana "pa dobro, do kada misliš?, nije li dosta? Šta ćeš ga dojiti do škole?..."
    Ja na ovo napravim blesavu facu, onak' kao da mi niš' nije jasno i zblenuto kažem: Pa nema još ni dvije godine Iz mog iskustva, to ih većinu ušutka
    Kužimo se

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Tiwi

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tiwi , nadam se da će Ianovo dojenje biti savršeno i za tebe i za njega.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Je li ono kažu "srećno i dugovjećno" dok vam god bude lijepo!

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Je, hvala, ja vjerujem da će i s ovim dječakom sve biti baš kako treba, do kada bude htio

Brunda, točno znam osjećaj, baš iritiraju s takvim pitanjima i komentarima.
    Mene srećom više ne, jer nikad nisam ni prestala. Znaju me ponekad samo pitati jel još dojiš pa se iznenade kad velim da da al da je Patrik prestao.

Šta'š - ljudi nikad zadovoljni

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja virkam na ovaj pdf, i Tiwi ovo mi je jedan od najljepsih postova, uzivajte i ti i Ian

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Tiwi
    Uživajte oboje
    Mene više nitko ništa ne pita (dokad)
    Odustali svi

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Tiwi,prekrasno,ja zasuzila,i kod nas je sve slično kao i kod vas,samo Tonka još nema godinu (pa se još ne čude jako kaj ju još dojim) a Grga doji i dalje...a kaj da velim,da napravim zbunjenu facu i i kažem pa još nema ni 4 godine!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj argenta prvotno napisa
    Kužimo se
    Citiraj bobaibeba prvotno napisa
    Tiwi,prekrasno,ja zasuzila,i kod nas je sve slično kao i kod vas,samo Tonka još nema godinu (pa se još ne čude jako kaj ju još dojim) a Grga doji i dalje...a kaj da velim,da napravim zbunjenu facu i i kažem pa još nema ni 4 godine!
    Baš sam se i ja htjela nadovezati - da je sljedeći odgovor da još u vrtić ne ide

Ma super Tiwi! I meni je s G2 to došlo... nisam ni brojala, a evo nas tu.
    G1 mi je ipak smanjio znatno u zadnje vrijeme i sad smo opet u nekom ritmu da se sjeti svako 7-10-15 dana... Samo mi sad više svejedno otkako su obojica veliki.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

meni je prekomično bilo jučer kad su kolegice s posla u kuhinji komentirale jednu našu poznatu kao "potpuno ludu, dojila je malu do ČAK 14 mjeseci!!" :shock:

Joj kako sam se slatko nasmijala

Jedna druga kolegica mi je nedavno u wc-u šaptala na uho kako je super što još dojim, ona je svog malog do 2,5 godine.. Naglasak je na šaptanju i skrivanju, kao da smo članice neke pomahnitale sekte i moramo se pazit da nas ne "otkriju". za smijat i plakat što je okolina takva da se ta žena tako izopćeno osjeća a činila je najbolju stvar za svoje dijete :/

Malo OT, ali baš me zbedirala epizoda u klaićevoj neki dan. M. ogladnio i ja ga dojim u jednom kutu čekaonice a mlade mame sa bebicama od cca 2-3 mj cupkaju oko nas. Jedna veli mom M. jooj, pa ti tako veliki dečko još cikiš, ma fuuuuj, gili-gili

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •