Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Kako do djeteta?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Kako do djeteta?

pozdrav!Situacija je toliko zapetljana da je ne želim ponavljati...no imam par pitanja ako ima ljudi voljnih pomoći?Razvedena sam sporazumno prije godinu dana ,djeca žive sa suprugom(dvije curice)!u ovom trenutku imam matrijelnu ,financijsku i svu ostalu potrebnu sposobnost brinuti se za svoju djecu(što prije nisam imala).Mlađa kćer ima veliku želju doći živjeti samnom što bih naravno i ja htjela,...starija kćer želi ostati kod oca iz mnogo drugih razloga od kojih je primarni škola kakve kod mene nema!Uglavnom,ono što mene mući je dali ja mogu i smijem uzeti jedno dijete ako to ono želi?Dali se djecu smije razdvajati tj. kako i tko to ćini?Ako se BM i ja dogovorimo da je to ok,kako to realizirati?Svakako bi htjela da se dijete preseli za vrijeme ferja ali neznam ni sama koja i kakva su prava samoodluke moga djeteta?Hvala puno na svim odgovorima!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

vi zapravo nemate nikakav problem ako su to stvarne okolnosti. samo se obratite nadleznom opcinskom sudu.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pišem "Prijedlog" općinskom sudu...bila sam kod sic.radnice!Totalno me žena razoćarala.Osim kaj me cijelo vrijeme ne sluša ,najradije bi da nisam ni došla! ideja o promjeni skrbništva nad jednim djetetom joj je nezamisliva,razdvajanje djece je ratni zloćin(unatoć njihovoj želji),moj BM i ja nemamo pravo glasa i naše mišljenje i dogovori nevrijede ništa!Totalno sam u komi...pišem taj prijedlog sudu koji neznam napisat,tlak mi je do neba i dekoncetrira me totalno!Ako mi netko može pomoći oko prijedloga i reći dali su soc.radnici toliki moćnici ili za ovo sve skupa stvarno nema nade...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

oprostite na greškama...radim i pišem...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ne znam koliko su vam stara djeca, ali znam da nije sudska praksa djecu razdvajati.
    shvaćam da želite da dijete bude s vama, ali razmislite želite li stvarno da vam djeca odrastaju odvojeno? ipak one su sestre, jednog dana kada ne bude ni vas ni bivšeg muža imat će samo jedna drugu. želite li da budu stranci?

s druge strane, bitno je i kako one sad žive. da li bi se odvajanjem promijenila i škola, kvart, možda i grad i svi ljudi koji sad čine život tog djeteta.
    razmislite jako dobro što radite i što želite. da li to radite radi sebe ili radi djeteta? da li to može njoj donijeti više štete nego koristi?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •