Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: nemirno spavanje

katjenka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno nemirno spavanje

Nasa bebili spava po 9h preko noci,obicno zaspi oko 21h i do prvog hranjenja oko 3h spava bez budjenja,ali nakon prvog hranjenja pocinje prevrtanje lijevo-desno,stenjanje(i to sve u snu).Pokusali smo joj pomoci podrigivanjem,mazenjem glave i ledja te prebacivenjem u dr polozaj lezanja(inace spava na trbuhu) ali nista ne pomaze.To sve je tako glasno i budi me malo-malo tako da se ne stignem uopce naspavati a muz je vec presao u dnevnu sobu. Curica nam je zdrava,dosta napredna za svoja 3,5 mjeseca i po danu spava po dva tri sata. Imate li sl iskustava :/

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

evo jedno slično iskustvo tiska, stenje, isteze se... sta mu je?

nadam se da će pomoći

katjenka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno nemirno spavanje

hvala puno puno

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

moja je to radila do 5mjživota ...sutra puni 7mj. razlog nepoznat...meni ni pedijatar nije mogao odgonetnuti u čem je stvar a mene je izluđivala. sakih 20 min. em se vrti, em nešto stenje, em se rasteže i tako cijelu noć... od 8 sati do 8 sati...ali kako došlo tako prošlo.. nije da sad spavam... al sad se kmezi i traži sisat svakih 3 sata... mogu vam samo reći... proći će...

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I nas je to mučulo, pogotovo mahanje rukicama, trljanje okica, okretanje i onda bi se razbudila i nanovo je trebalo uspavati. Katkad i svako 10minuta, izluđivala sam. Sva sreća da je prošlo. Jedan od uzroka može biti da im je vruće, no nisam sigurna da je bilo do toga, mislim da je to neka razvojna faza jer svi naši vršnjaci su je prošli.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

molim vas da se preselite na linkani topic ili bilo koji drugi o (ne)spavanju.
    hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •