Moj hazbic je klasa optimist a ja sam vise poput tvoga muza Moj nije brinuo da bi meni sta moglo biti od lijekova jer uvijek gleda pozitivnu stranu....sto ponekad meni malo digne zivac. Mene je bilo stvarno strah, sta ako beta bude negativna, sta ako bude pozitivna pa bude spontani, sta ako beba ne bude okej... on je od pocetka bio siguran da cemo dobiti dijete na bilo koji nacin i da ce sve biti okej.

Iako sam oduvijek zeljela hrpu djecice, nisam bas sa maleckima skroz na TI i kad sam ostala trudna brinula sam se kako cu ja to hendlati kad dobijem bebu, sta cu s njom - zamisli, prodjes sve one gadne pretrage, laparoskopiju, histeroskopiju, stimulaciju, inseminaciju, punkciju truc truc i na kraju se bojis kakva ces mama biti! Reci ti muzicu da se ne brine, kad jednom malisan dodje sve sjedne na svoje mjesto i jednostavno znas sta ces.

S druge strane, sva ta stimulacija je rizik, istina je da moze stetiti i ne mora ali kad vidis svoje zlato, sve zaboravis i ponovio bi to milijun puta da dobijes jos takvih slatkica.