Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 76 od 76

Tema: Suze koje prate trudnoću...

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja hoću svog muža za sebe sad pred porod a ne mogu ga imat
    jer ga i njegova obitelj nešto treba
    i sad će svi počet dolazit ovamo kod nas
    a mene to strahovito živcira
    jer znam da ću se sklonit pred tim njihovim potrebama jer znam koliko njega sve to opterećuje - znam da je rastrzan između mene i njihovih problema sada
    ne želim ga opterećivati, a opet imam osjećaj da sam sama
    užasno sam ljuta na njih jer su odabrali najgori mogući trenutak za rješavanje tih problema
    znam da je to sebično od mene
    al ne mogu gledat jedinu osobu u koju imam povjerenja kako trči na sve strane i da mu onda još i ja kukam s ovim svojim "trivijalnim" problemima
    sad se moram isplakat prije nego se vrati s posla

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

betty be strong, ti si pred porod, jos malo i gotovo

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

BebaBeba
    bilo bi lijepo kad bi sve bilo gotovo kad rodim
    al imam osjećaj da će tek onda muka početi
    onda će svi dolaziti u posjetu i to će dolaziti odmah jer će imati dvosrtuki razlog da dođu (da vide svekra koji je u bolnici i da vide bebu) - a svi koji dođu će kod nas prespavati
    eto meni se sad svi ti scenariji vrte po glavi i sve što sam zamišljala da će biti i kako ćemo mm i ja imati te prve tjedne nasamo s bebicom, da se ja neću morat mislit ni za kog drugog osim za bebu i za sebe, sad vidim da ništa neće biti tako

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

A i meni ce isto vjerojatno bit tako, a guzve i puna kuca mi inace idu na zivce

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    A ja sam se bas jucer sjetila sebe u trudnoci, pucanja hormona (ali kad bi mi netko rekao da su hormoni oci bi mu iskopala), plakanja za svaku sitnicu, depresija...i dobro sam se nasmijala jer sam stvarno JA ta koja je bila nemoguca. Znam da to niti jedna trudnica nece nikad priznat ali drage moje, to su stvarno homoni zbog kojih muhe postanu slonovi! Ja se sjecam kad sam poludila, al doslovno poludila sa urlanjem, na MM-a jer je htio da mu ispeglam jednu majicu koju nisam voljela peglat. I vikala sam i plakala i osjecala se totalno neshvacenom. A sad mi je to stvarno smijesno. A onda sam bila istinski jadna.
    A od MM-a sam ocekivala da mi pazi i mazi trbuh, da mi govori da sam lijepa da se ja osjecam posebnom...i kad se on i trudio opet mi nije bilo dosta, pa sam opet bila jadna i neshvacena i depresivna... Nebi mi bilo dovoljno ni da mi 24 sata na dan poklanja svu mogucu paznju, totalno me ljutio jer nije dosao s posla kad je rekao, jer je otisao na kavu s frendom a ja doma jadna, sama s trbuhom do zuba...I takve stvarno banalne situacije.
    Cure moje, znam da to ne zelite cut, al to su stvarno hormoni i sve ce proc i vasi muzevi ce biti najbolji ocevi svojoj djecici i uskoro cete gledati kako VM zaljubljeno gleda to malo bice i sve cete zaboravit, vise nista nece biti vazno! I onda cete se i vi smijat same sebe ko ja sad!
    Sretno!
    Jooj, i ja sam ista ovakva, ovo mi je malo uljepšalo dan, fakat se nadam da će se uskoro stvari normalizirati, jer sam već sam sebi smiješna.....

Thanx koksy!!!!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

i ja bi tako da me MM stalno mazi, da se stalno igra s bebom i nju mazi i ljubi, a on to napravi jednom u 2 tjedna! Fino dode s posla, rucamo skupa i onda obavezno odmagli na kavu s frendom, i to mi samo kaze "Odo ja na kavu"!
    NIKAD da bi mene pitao dal bi ja isla s njime na kavu, ili prosetati ili bilo gdje! Stvarno ko da me izbjegava odkad sam trudna
    I kako se onda ne osjecati ruzno i neprivlacno?!

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa
    i ja bi tako da me MM stalno mazi, da se stalno igra s bebom i nju mazi i ljubi, a on to napravi jednom u 2 tjedna! Fino dode s posla, rucamo skupa i onda obavezno odmagli na kavu s frendom, i to mi samo kaze "Odo ja na kavu"!
    NIKAD da bi mene pitao dal bi ja isla s njime na kavu, ili prosetati ili bilo gdje! Stvarno ko da me izbjegava odkad sam trudna
    I kako se onda ne osjecati ruzno i neprivlacno?!
    Točno tako i kod mene.....nije da me baš izbjegava, ali on i dalje fura svoju rutinu od prije, odmara, ide na kave, teretanu i sl. i ne kuži da sam doma sama po cijeli dan i nemam s kime progovoriti 2 riječi.......
    A nije da mu to nisam rekla, mislim ne očekujem da mi čita misli....

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ma nije ni da me izbjegava ali zapravo di god ode ode sam, nit me ne pita dal bi ja isla! Kad smo doma je ok, puno se salimo, pricamo, jedino sta mislim da bi trebao se puno vise posvetiti bebici. Nemoram ti ni rec da bebac cim cuje njegov glas pocne skakati ko blesav, vec sad ga obozava.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A ja otvorila novu temu, ovu nisaqm ni vidjela...kako je dobro znati da nemaš jediini takve probleme...
    Ja već imam osjećaj da gušim mm, jer ga želim stalno pored sebe!
    A da ne kuži promjene raspoloženja u trudnoći, ne kuži...Ne razumije zašto želim da mi mazi trbuh, ne razumije uopće čemu ta pojačana želja za pažnjom! A i ovako se već osjećam nepoželjno zbog svih kila viška, zbog toga što se osjećam kao naskani kit! I nekad imam osjećaj da samo razmišlja o tome kako će feštati kada postane tata, a da ga druge stvari ne zanimaju..
    Iako kada razmišljam razumno znam da nije tako, mogao bi se potruditi malo više oko svoje trudnice...

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

viki - potpuno te razumijem jer se tocno tako i ja osjecam!!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A baš mi je lakše kad čujem i tuđe priče... Eto i sinoć sam opet slušala o planiranju slavlja i milion drugih stvari koje se donekle tiču samo njega...i stvarno se nadam da ću se malo sabrati kad rodim i da ću se osjećati bolje!!! Hvala na razumijevanju

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mislim da cemo se SVI sabrati, i ja, i ti, i tvoj dragi i moj dragi!

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    ja hoću svog muža za sebe sad pred porod a ne mogu ga imat
    jer ga i njegova obitelj nešto treba
    i sad će svi počet dolazit ovamo kod nas
    a mene to strahovito živcira
    jer znam da ću se sklonit pred tim njihovim potrebama jer znam koliko njega sve to opterećuje - znam da je rastrzan između mene i njihovih problema sada
    ne želim ga opterećivati, a opet imam osjećaj da sam sama
    užasno sam ljuta na njih jer su odabrali najgori mogući trenutak za rješavanje tih problema
    znam da je to sebično od mene
    al ne mogu gledat jedinu osobu u koju imam povjerenja kako trči na sve strane i da mu onda još i ja kukam s ovim svojim "trivijalnim" problemima
    sad se moram isplakat prije nego se vrati s posla
    ali to nije sebično od tebe.
    ti i jesi najbitnija.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mora bit da nam je svima isto.Ja sam bila u mame do 25 -tog tjedna a sad sam 2 tjedna u svom stanu. Koliko mi je drago sta spavam kraj muža imam osječaj da ga manje viđam nego prije.Do 4 na poslu poslje ide radit na kuči a onda i balun al mora se i on negdi ispuvat jadan po cili dan radi ali jaaa saaammmaa

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Eee cure moje sad mogu slobodno reci - sve to brzo prode i kao da nikad nije ni bilo
    Ovaj moj kad je vidio svoju kcer jaoooo ma rastopio se ko sladoled!! Sad je najdivniji tata, nikad nisam mislila da ce bit bas toliko divan prema meni i prema bebalici!!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Draga BebaBeba, od srca ti čestitam na krasnoj bebici!
    Nadam se da je sve prošlo dobro.
    ( i jako mi se sviđa transformacija TM-a )

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Jeje, imas pricu u PRICAMA S PORODA pa pogledaj

A transformacija mi je bila za "past na dupe" Od onog "tvrdog" tipa koji ne pokazuje osjecaje postao je ko janje
    nek, meni odgovara!!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nek nek, samo ti uživaj, zaslužila si
    A sad idem čitati tvoju priču, veselim se ...

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

joj BebaBeba - drago mi je da si dobro! Čitala sam malo napreskokce od početka gdje ti je počelo plakanje i razmišljanje kakva si - glupost, sigurno si mu i t. bila najljepša, a ak je ovo na slici tvoja curica - prekrasna je, ko i ti sigurno.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Je, to je moje zlato malo

I hvala ti puno na lijepim rijecima

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja sam isto otvorila temu, malo drugačiju, a ovu nisam skužila. iako ne kužim kako jer sam jučer tražila i tražila 2 sata :shock:
    Ja sam si već isto umislila da je nešto veće i da sam samo ja. Ali upravo to sve isto osjećam!!! Čekam MM da dođe s posla k'o ozeblo sunce. Fali mi da me dotakne, zagrli, a živimo u malom stanju i imamo dijete od 4 godine, pa smo navikli maziti njega.
    Radila sam do dugo i sad sam si tako samaaaaa... Sve mi fali. Vičem na gluposti. Osjećam se kao da nisam ni trudna (jer tako sam se u biti ponašala dok sam radila). Svi su se čudili, kako ti to možeš, kako se ne umoriš... dosta moram pričati i tumačiti na poslu, pa su me druge mame pitale kako mogu, one su ostajale bez daha već u 7.mjesecu...
    A ja si furam voće i mliječne proizvode, nosila sam normalnu odjeću do 7. mjeseca, mršavila... nisam bila na godišnjem već većinu ljeta radila duplo jer mi je kolegica bila na godišnjem, puno novih projekata i sl...
    Onda odem prije neka 2 tjedna na zaostali godišnji prije porodiljnog i... padnem u komu!!! :? Strašno...
    Fali mi pažnje, razgovora, zajedničkih šetnji, zajedničkih planiranja... plačem skoro svaki dan isto i kad sam tužna i ljuta i sretna
    sad mi je malo lakše kad kužim da sam normalna
    U prvoj trudnoći nisam imala tako zanimljiv i zahtjevan posao i ranije sam otišla doma (na polovici trudnoće) i nismo imali dijete o kojem se brinemo, pa sam sad pomislila stvarno da nešto nije u redu sa mnom.

Hvala vam cure!!!

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo, da malo podignem temu.
    Stvarno su ti hormoni cudo......tj. rade cudo od nas zena
    MM se stvarno trudi oko svega, znam da daje sve od sebe.
    Ali, meni uvijek fali jos malo njeznosti, jos par zagrljaja. I imam osjecaj da stalno preispitujem nas odnos (da li se nesto promjenilo, da li se on promjenio, da li bi nesto trebalo biti drugacije) a da uopce nemam povoda za to.
    I onda nesto zamislim u svojoj trudnickoj glavi i krenu suze, suze, suze.....
    Dok to traje ja sam uvjerena da je to realna situacija, a ne tamo neki hormoni , a sad dok sam "normalna" shvacam da su to stvarno hormoni i da ih je jako tesko kontrolirati.
    I na kraju stvarno ne znam kome je teze, meni s mojim hormonima ili MM samnom

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja vas čitam i plačem.....baš mi netreba puno sad.
    Ja ću dati svom dragom da pročita ovu temu..jer stvarno ne razumije, ma ne razumijem ni ja sebe baš .
    Ali netko je rekao...Baš mi fali maženja, ne sexa nego baš maženja.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Moram napisat i svijetliju stranu muskaraca bar u svom slucaju,ja do sad nisam uopce plakala dapace jako sam euforicna i sve mi je super i stalno se smijem,a mm je prekrasan prema meni sve u kuci on radi mozda ga trebam dva put podsjetit da to napravi al bez frke napravi.On radi cijeli dan od 7-19 otusira se i obavezno me mazi,mazi busu i zna reci joj danas jos nisam pomazio svoju busu ajde brzo brzo jedva cekam kaj bu bilo kad se pocne beba micat nebu skidal ruke s trbuha.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

lijepo je znati da nisam jedina. neki dan sam baš otvorila sličnu temu... Valjda većina dođe u tu fazu ne voli me, nisam mu privlačna... Mi se još jako malo seksamo od kada sam trudna, ali shvatila sam sa je to jer se on boji. Isto tako sam shvatila da je sve bilo ok dok sam radila, a da je počelo ići na gore od kada sam kući po cijele dane, pa mi je sinulo da problem stvarno je u meni, a ne u njemu... Umirem od dosade, sama po cijele dane, i kad MM dođe s posla ja bi da mi se posveti u potpunosti, a on je još u brigama oko posla i želi se opustiti. Iako sad racionaliziram, znam da će me jako brzo puknit hormoni opet i da ću suze ronit do jutra da me ne voli i sl.

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ja sam s mužem u braku mjesec dana,bebu smo napravili prije braka,a ni kad smo bili u vezi nikad nije znao ili htio prvi zapoceti seks.Znala sam mu cesto prigovoriti zbog toga,plakat,a sad pogotovo kad sam trudna..evo vec 32.tt. Stalno placem iz cista mira,i jos plus dok nismo bili u braku pisao je bivsoj i opet mi sad dolazi u glavu i u misli da nije mozda opet nesto meni iza leđa,jos kad me odbija.I veceras sam mu rekla da je hladan i da mislim da mu se nimalo ne sviđam,na sto je odgovorio da to nije istina.Kad ga pitam jeli mu se sviđa druga odgovor bude "da mi se sviđa ijedna druga toj bi drugoj isao". Jako sam tužna zbog tog osjećaja da sam neprivlacna,i da mu se ne sviđam,da nije sretan sa mnom itd.Jos i nesanica i taman za u rat spremna sa ovakvim živcima :\

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •