Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Mama i kći

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Mama i kći

Ima li netko iskusta s nekim kreativnim kutkom gdje se mogu družiti mama i kći? Moja cura ide u muzičku i na ples i doma se lijepo zabavljamo ali bi ja htjela negdje samo s njom ići----?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Sonja i ja jednom do dvaput mjesečno znamo imati ženske izlaske vikendom..Kako obožava kazalište odemo popodne do grada, pa na "kavu" pa nešto pojesti i na kraju u kazalište...Nije nešto kreativno ali je super i baš se lijepo provedemo same nas dvije

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

yaya to znam i ja s njom raditi...
    nekako u zadnje vrijeme puno sam zabavljena s manjom curom a i trudnoćom a ona mi se čini sve više usamljena mada se mi trudimo sve joj pružiti..od njenih obaveza van škole do rođendana i razgovora...ali jednostavno htjela bih još nešto više učiniti...

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

stellita, ne znam zanima li te to, mislim, nije baš ženstveno.
    U klubu gdje moja sestra trenira karate dolaze i roditelji s djecom i zajedno s njima treniraju. Meni se to čini baš zgodno.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni je dobra opcija, pogotovo za kišne dane, odlazak s djetetom u neku gradsku knjižnicu ili čitaonicu gdje postoji kutak za djecu, ali i knjige za odrasle. Često se može tu popiti kava iz automata (bolje išta nego ništa ), ima igračaka, druge djece i to je to, za uzrast mog djeteta savršeno.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi odemo u profil megastor, mogu se listati knjige, pregledavati slikovnice, crtati, popiti kava, a zamisli, nitko ne puši :D

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sofke prvotno napisa
    mi odemo u profil megastor, mogu se listati knjige, pregledavati slikovnice, crtati, popiti kava, a zamisli, nitko ne puši :D
    Profil je i meni mrak, otkad imam dijete kad sam u ZG-u skoro nigdje drugdje ni ne izlazim

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

stellita, ne znam zanima li te to, mislim, nije baš ženstveno.
    U klubu gdje moja sestra trenira karate dolaze i roditelji s djecom i zajedno s njima treniraju. Meni se to čini baš zgodno.
    lucij@ draga ne bih se sada na karate upuštala...ipak imam škembu do nosa (potpis sve govori)
    inače bez obzira na moju trudnoću ona nije neki borilački ajmo tako reći tip...više vodeno-umjetnički.....
    hvala cure na savjetima...ja sam još nekaj njuškala po netu o radionicama pa za sada nisam na nekaj naišla ...ima doduše kao yoga za roditelje i djecu ali ne znam smijem li se ja sada toliko istezati

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

E, stellita, nisam gledala potpis
    Valjda ćete naći neku mirniju aktivnost.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ma naravno...evo u subotu će slaviti rođendan pa sam cijeli prošli tjedan s njom u tome...koju glazbu, kakva torta pa igre
    samo pokušavam dati sve od sebe kako se ona ne bi osjetila zapostavljenom među svim ovim našim događanjima...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •