Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Kupanje trogodišnjaka

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja ostavim Sunčicu samu, s otvorenim vratima između kupaonice i dnevne sobe, a ona stalno priča ili pjeva pa znam da je sve u redu.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sunčica spava, pa da vam ispričam epizodicu iz robne kuće:

Bili smo na odjelu cipela, muž je isprobavao, ja sam gledala police, a Sunčica se popela na klupicu i plesala na sredini. Nije bila nepristojna, nije smetala nikome, a nas dvoje se nismo brinuli da će pasti jer se dvadeset puta na dan popne na takvu visinu i znamo da je dovoljno spretna. Tako da smo je pustili.

Neke žene u dućanu su komentirale da će pasti - već sam navikla na to da netko komentira da će mi dijete pasti kad je ne držim za ruku ili u rukama, da će progutati košticu od trešnje, da će razbiti čašu ako joj je ja ne držim i slično - i nastojim se ne živcirati. Obično se samo nasmiješim i ne uvjeravam ih da znam da je sposobna za nešto.

Ali u tom trenutku jedna žena je rekla nešto mudro: roditelji najbolje poznaju svoje dijete i znaju treba li se brinuti. Svi ostali su zašutjeli.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nema šanse da ga ostavim samog u kadi, makar u njoj bio i centimetar vode. Ako nemamo vremena ja ili MM biti pored njega dok se kupa, rađe preskočim kupanje. Ne smatram se paničarkom, ali sam svjesna mogućih posljedica.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja svoje odavno ostavljam same u kadi i (na opce zgrazanje okoline) ne cistim im ribu od kosti ali zato 5-ogodisnju kcer u gradu pustam iz ruke jedino u parku (i to jedva), a noz nisam naostrila odkad se ona rodila
    Citiraj Barbi prvotno napisa
    Ja mislim da svatko može najbolje procijeniti za što je njegovo dijete spremno ili nije spremno.
    potpisujem.

Nikina mama avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Niku nikada ne ostavljamo samoga u kadi, ili sjedimo uz kadu dok se on igra ili MM ako nesto prati na TV-u, a ja npr. pravim veceru, MM stoji na vratima od kupatila, gleda TV izdaleka i prica s Nikom koji mu je stalno u oku. I da, uvijek ide prvo igra pa tek onda kupanje tj. bas pravo pranje.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •