-
Presuda- viđanje po dogovoru
U presudi je bivši inzistirao da piše po dogovoru viđanje djeteta, popustila sam, glupo i sad imam presudu u kojoj piše viđanje po dogovoru - a ja dogovor više ne mogu postići s njim i ne znam kako funkcionirati ovako da ga uzima kad on to želi , ne svaki drugi vikend, nego kad mu se prohtije....što da radim da tužim tužbom na utvršđenje id aista sutkinja odredi što je to po dogovoru???Ajme ljudi koja sam glupača
-
Pred sudom moraš pokrenuti postupak izmjene odluke o načinu viđanja djeteta. Naime, takvu presudu kakvu sada imaš ne možeš niti prisilno izvršiti. Dakle, pokreni postupak pred sudom izmjene odluke o viđanju.
-
meni su rekli u centru z ss da se obratim prvo njima ako stvari krenu naopako u vezi viđanaj po dogovoru.
-
noa, nisi glupača. išla si na tada najbolje rješenje. biti glupača ili napraviti krivi potez u dobroj namjeri - nikako nije isto
.
riječi "po dogovoru" znače kad se vas dvoje DOGOVORITE, a nikako nije zamjena za njegovu samovolju.
obzirom da se on ne dogovara, pokreni postupak gdje već trebaš - i traži da se odluka promijeni.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma