Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: omegapaneli-kolpa san

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno omegapaneli-kolpa san

svi kažu kad već kupuješ kupi kolpinu santariju,ima li netrko iskustva s ovim hrv proizvođačem? kupujemo umivaonik i ormarić,wc školjku.fala vam lipa,previše je toga na tržištu,ja bi nešto modernije linije ali s ne plitkim umivonikom,dobro za odđavane i bilo bi idealno da je neke srednje cijene, ...........fala

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ima li itko ovog omegapaneli proizvođača, puno je povoljniji od kolpe i aquaestil pa me zanima kakve je kvalitete...........

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Re: omegapaneli-kolpa san

Citiraj kurioža prvotno napisa
    svi kažu kad već kupuješ kupi kolpinu santariju,ima li netrko iskustva s ovim hrv proizvođačem? kupujemo umivaonik i ormarić,wc školjku.fala vam lipa,previše je toga na tržištu,ja bi nešto modernije linije ali s ne plitkim umivonikom,dobro za odđavane i bilo bi idealno da je neke srednje cijene, ...........fala
    Kolpa, ako mislite Kolpasan su Slovenski proizvođač.
    Mi imamo njihove stvari i OK su.

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Re: omegapaneli-kolpa san

koliko ja znam Kolpa samo proizvodi kade, tuš kade, kabine i kupaonske
    ormariće. inkerova snitarija mi je OK, ali ona malo skuplja.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da,mislila sam na kolpasan,...oni imaju i kupaonski namještaj,mi ga imamo u jednom wc-u i super je....ali me zapravo zanimaju ova druga dva proizvođača,aquaestil i omegapaneli,neznam kakve su kvalitete njihovi proizvodi a cijena im je dosta niža pa.... ima li netko iskustvo sa bojom hrast chateau u wc,...neznam kako bi to billo za održavanje,...ispod umivaonika ima baza u toj boji i recimo uzeli bi ormarić isto u toj boji,.......

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •