Results 1 to 14 of 14

Thread: Moja beba previše spava?!

Default Moja beba previše spava?!

Moja beba ima tri mjeseca i neprestano spava, :? . Probudi se pojede (na (kršitelj koda)u smo ) , malo se igramo i nakon pola sata zaspi i tako spava do sljedećeg obroka, pa onda opet jede, malo (oko pola sata) bude budna i onda opet uspavanac! i tako cijeli dan u krug. Navečer u devet je spavanac i spava u komadu do pet, pola 6 ujutro.
    Dijete raste i dobiva na težini, okreće se na bok, počela se smijati na glas i kad je budna živahno je dijete, čupka sve oko sebe, zanima juje igračke...
    Reći ćete da sam luda, ali mene ipak to malo brine, ne spava li ona previše?
    Koje je vaše mišljenje? Ima li još ovakviih pospanaca, ?

moji su oboje bili takvi,
    prva 3/4mjeseca su spavali 21sat dnevno....
    onda se počelo smanjivati polako i do godine dana spavali dvaput dnevno po 5,5sati + cijelu noć

od cura mi ima 2,5g još spava 4sata dnevno,
    a dečko 14mj i spava jednom dva sata, jednom tri sata i navečer od devet do sedam ujutro...

mislim da nema razloga za brigu,
    budi sretna da imaš tako dobru bebicu....

Ora's Avatar

Moj N je na početku isto samo spavao.
    Sada s 20 mjeseci ima jedno dnevno spavanje od 2-3,5 sata te spava cijelu noć od 21 do 8.

Uživaj i ne brini.

kli_kli's Avatar

Meni je to totalni sf, pa mogu samo da ti kazem da uzivas

Moji su obojica "budni" od rodjenja, nikad nisu samo jeli, presvlacili se i spavali.

Indi's Avatar

Ima nas još

Moja curka je velika spavalica.

Imamo dva rekorda. Jednom je odspavala od podne sutra do podne, bila budna samo kad sam je presvlačila, znači tih par minuta, prikačila bi se papati i nastavila, naravno tražila je papati tako da se meškoljila..isto i sad radi.

Drugi put je bilo od 4popodne do sutra u podne.

Inače velika je spavalica i iako skoro ima 6mjeseci jedva izdrži 2sata budna, nakon kojih hop u horizontalu.

Ne brini i uživaj.

Anemona's Avatar

I moj maleni je bio takva spavalica, ali vjeruj mi na riječ, probuditi će se on ili ona. Ja uvijek velim da se moj maleni naspavao do godinu dana za slijedećih 10 godina. Sad s 22 mjeseca spava od 21.30 ili 22 do 7.00 ili 7.30, i onda je budan obično do 14 ili 15 i tada ima jedno spavanje od 1,5 - 3 sata (kako kad), ostalo vrijeme juuuuuuri 100 na sat, ni ne sjedne.

Quote Originally Posted by daisy may
    dečko 14mj i spava jednom dva sata, jednom tri sata i navečer od devet do sedam ujutro...
    Meni je ovo isto sf. Moja cura ima 18 mj. i spava od 9-7 ili 8-6 i 1-2 sata po danu, a tak je spavala i s 14 mjeseci. Za vikend mi je koma ponekad, jer se digne u 7, po danu spava 1 sat, a navečer zaspi u pol 10. Ja padam s nogu od umora, a ona pleše. Da ne spominjem da ne mogu ništ konkretno raditi doma kad je budna jer hoće pomagati...

Alyssa's Avatar

Potpisujem Sirius Black. S tim da moj decko ima samo 8 mjeseci! Spava od 10-8 i po danu sve skupa jos 2 sata. Iglica, uzivaj dok mozes, ja vapim za malo odmora, bar jos sat dnevno, spavam vec stojecki...

india's Avatar

iz perspektive mame čije se starije dijete budi u 5 ujutro i ukupno skupi max 10 sati sna, a mlađe od 2,5 mjeseca koje spava 4x po pola sata preko dana mogu samo reći uuuužžžžiiiivvvaaaaaaj!!!!

Cure koje imate takve spavalice- zapalite svijeću i zahvalite Bogu.

lollipop's Avatar

priznajem! zavidim ti.
    uživaj dok traje!!!

Quote Originally Posted by smajlić
    Cure koje imate takve spavalice- zapalite svijeću i zahvalite Bogu.
    onda ja moram dvije,
    jedan veći spavalica od drugog,
    nadam se da bude i treće spavalica, :/

ina33's Avatar

A propos noćnog spavanja, to se nemoj brinuti, meni se čini da su velike razlike između bebica na prsima i bebica na AD-u, moja je bila na AD-u i relativno je brzo izbacila noćno hranjenje i spavala cijelu noć, iako sam se i ja pitala je li to normalno (sve mame u mom okruženju su bile dojilice pa nisam koga imala pitati za AD-ovce). Dosta je i po danu spavala, to će se dnevno spavanje smanjivati i imat ćeš više prilike igrati se sa svojom zaigranom bebicom. Ne bih se brinula.

Moja ce skoro 5,5 mjeseci i isto puno spava.
    Zna odvalit 2 puta po 2-3 sata po danu,a nocu spava od 20 navecer do 7 ujutro. Doduse budi se dva-tri puta za dojenje.

Samo ja se ne brinem , nego sam jako sretna i Bogu zahvalna! :D