Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 133

Tema: imate li primjedbe na pelene Rodina pusa?

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno imate li primjedbe na pelene Rodina pusa?

u zadnje vrijeme smo napravili dosta novih modela pelena, pa bi nam dobro doslo da malo cujemo kako ste zadovoljni, da korigiramo ponesto ako treba
    znamo da su nekima gacice preuske oko nogica, bas isprobavamo drugi model

jel jos uvijek neka od pelena premala?
    njezna pusa, rodina pusa, bambus pusa, konoplja, organski pamuk...

kako vam funkcionira dzep i klapna na novoj rodinoj pusi?
    je li bambus tvrdji nakon x pranja?
    kako funkcionira svedska pusa?

imate jos neke prijedloge?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

evo, mi smo tek počeli koristiti nježne puse i bambusice, oprala sam ih do sada već tri puta i svaki put se malo čičkovi međusobno polijepe iako ih zalijepim na peleni. Čini mi se da je čičak za dlaku veći od onog drugog dijela čička za koji se zalijepi da se ne bi sve u pranju međusobno polijepilo. Nadam se da kužite šta hoću reći....
    osim toga, sve je u redu i već se kuži da su bambusice mekše od nježnih pusa, vidjet ćemo kad ih još operem 10 ak puta....pa se javim...

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Re: imate li primjedbe na pelene Rodina pusa?

Imam jednu rodinu pusu, nije premala, a moj bebač je stvarno krupan. Istovremeno se jako lijepo smanji za novorođenče.
    Nedostatak je jako kruti čičak, kao da je limeni, za razliku od npr. HH pelena na kojima je čičak meeekan neovisno o tome koliko puta je pelena oprana.

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Već sam pisala na drugom topicu, ali da bude sve na jednom mjestu...
    Nama se čičak rašio na rubovima na Nježnoj pusi.
    Imamo ih stvarno kratko, možda kojih mjesec i pol, perem ih na 60 stupnjeva i sušim u sušilici i prije kojih desetak dana izvadim iz sušilice i vidim da se čičak odšio.
    Ustvari izgleda kao da je popucao na rubu gdje je bio sašiven koncem.
    I to nam se dogodilo na dvije od tri pelene i na istom mjestu.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Iva M. prvotno napisa
    Ustvari izgleda kao da je popucao na rubu gdje je bio sašiven koncem.
    I to nam se dogodilo na dvije od tri pelene i na istom mjestu.
    isto tako i kod nas. samo jedan kut. i to ne onaj veliki čičak nego onaj manji koji služi za pranje (ako razumijete što hoću reći).

mi imamo samo jednu nježnu pusu, oprali je max 4 puta i već je taj čičak pohaban

Mislim, ovaj novi čičak je super, puno mekši i bolji od onog starog. ali mi se čini da je malo pretanak da bi ga se rezalo na tako male komadiće, jednostavno, mislim da ne može izdržati :/

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ista stvar sa cickom na njeznoj pusi i kod nas!Ali meni se cini da je to zato sto je zasiven uz sam rub čička!Onak skoro na milimetar!

mrla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

mi smo nedavno nabavili švedsku pusu i pelenu od konoplje (na štandu u čk povodom dana planeta zemlje). oprali smo ih svega 3 puta i za sad smo zadovoljni. švedska mi je fenomenalna jer nema e. s njom veliku guzu, a i mekana je jako... možda su malo vezice preduge...
    kod kupovine je muž odabrao konoplju zbog mekoće...

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

da li negdje piše kako ful smanjiti bambus pusu? nikako ne mogu naći sliku kako se to izvede i sama baš ne kužim.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedna serija Njeznih pusa imala je nazalost cicak nasiven preblizu ruba i dosta se ljudi javilo da im se brzo otšio - svima smo popravil pelene, a cicak na iducim pelenama nije tako sivan.

ako imate isti problem, molimo da pelene donesete u Gnijezdo, ili posaljete postom kako bismo ih popravili.

također, ako se desi da se druker na peleni ili gacicama ne da zakopčati, to isto popravljamo, slobodno nam se javite.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a kako ja iz druge drzave da dodjem do tih pelena?
    pokusavam naci nekoga, ali za sada nista.
    za troskove puta kad bi dosla mogu kupiti dosta pelena pa mi se racunica ne isplati

bebolino_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Imamo Rodinu pusu koju koristimo godinu dana. Dobro se drži, nigdje se nije ocufala. Jedina primjedba mi je na veličinu, s obzirom je bebač sam veći, više mu je skoro ni nemogu staviti kako je mala. Sve pelene koje imamo su OS i ta je jedina tako malena.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mi imamo nekoliko starih modela i sasvim su dobre. nakon 9 mjeseci malo su gdjegod pohabane, ali uglavnom su još lijepe i mekane. čičak je onako tvrd, kao što pišu, ali dobro. imamo jednu nježnu pusu, jako je lijepa i mekana, no mm jako naživcira što se u pranju i sušenju onako zalijepe čičkovi za druge pelene, kao što je poliona napisala. to se desi samo s nježnom pusom i jedinom nam kamarisicom, koja je vrlo sličnog kroja.

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

S rodinim pusam sam zadovoljna i nemam primjedbi, ali imam primjedbu na torbu za pelene. Na "mokroj" vreći se već nakon drugog pranja odvojio onaj unutarnji najlonski sloj, te se nakon nekog vremena i poderao, a na "suhoj" vreći se potrgao zatvarač. Prala sam ju na 60C (i to samo nekoliko puta) i sušila na zraku.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja imam primjedbu na brzinu obrade narudžbe
    za 10 dana nisam dobila ni predračun (dakle, ne u travnju kad je bila ona obavijest)
    to je stvarno malo predugo...
    iz kande su mi ME stigle za 7 dana od dana narudžbe

mišica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imamo 10 pusa već godinu dana. Mališa (2.3god) je oduvijek bio veliki, ali već sigurno pola godine mu je Pusa mala. Još malo i neću je moći više zakopčati, a oko noge je jako usko i stišće ga. Služi nam za kratke periode od oko pola sata do npr kupanja. Isto tako mu ide jaaako nisko preko trbuha, jedan popišanac i gotova je. Čičak i drukeri se izvrsno drže, što mi sa Kamarisom nije slučaj. Malo mi se unutarnji uložak pogužvao.
    Dakle, jedina primjedba je na veličinu! Premala je, mislite malo i na king size djecu (nosimo broj 98-104)!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ginger, predračun se dobiva onda kad je narudzba spremna za slanje, ne prije.
    Kako smo nakon štandova za DPZ bili totalno kratki sa svim pelenama, jedan dio narudzbi jednostavno je morao pričekati da se te pelene sašiju.
    Dakle, nije stvar u obradi narudzbe, stvar je u tome da nismo imali pelena za slanje.

Jučer je u Gnijezdo stigla nova posiljka pelena i čini mi se da su sada sve zaostale narudzbe spremne, odnosno tokom danasnjeg dana bit ce poslani i predracuni za one koji placaju virmanom.

ME ima na skladistu svega sto treba - mi nemamo. Kod nas se pelene ne šiju u tvornici, nego u Zaštitnoj radionici osoba s invaliditetom.

Ovim putem se još jednom svima ispričavamo.

Adonisa, molim te javi se s problemom na pelene@roda.hr . Vidjet ćemo sto mozemo uciniti.

Mišica, ova zamjerka je upravo jedan od razloga zašto smo Rodinoj pusi nedavno mjenjali kroj. Sada je nesto veca i dublja. Ali opet, ne mozemo je napraviti Maxi, onda bi se bunili oni koji su Mini, treba naci zlatnu sredinu

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lutonjice, kužim ja da je ME tvornica, a RODA neprofitna udruga i samo zato što cijenim rad Udruge nisam otkazala narudžbu
    ako se dogodi tako nešto, onda to treba i reći, tj. napisati u mailu i nema frke - čekam dok se ne sašije, pa makar i 3 tjedna, samo moram znati
    a kad je odgovor štur pa ne znam zašto čekam, onda mi je to malo :/
    jer na kraju krajeva, i kod jednih i kod drugih kupujem za svoje novce...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iako svi kupci dobiju mejl u kojem ih obavjestavamo o cekanju, moguce je da smo te previdjeli - nažalost, događa se i to ponekad: u uredu nas je nekoliko, i nitko od nas ne bavi se isključivo i samo webshopom već i svim ostalim stvarima koje poslovanje Udruge zahtijeva.

jako mi je žao sto si tako ljuta na nas

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ajme draga nemoj nije mi to bio cilj
    znam da se bavite sa puuuno stvari za koje imate moj
    baš to sam htjela reći, samo napišite o čemu se radi i sve 5
    i nemoj se srditi na mene

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

mi smo friške s platnenina i tek se ufuravamo... imamo rodinu i nježnu pusu...

samo želim prijaviti da su nam coveri totalno preuski na nogicama, natiskalo ju je danas jako a uzela sam M veličinu (h ima 6 mjeseci)... što se tiče veličine samih pelena, za sad su joj taman ali se bojim kaj će biti kad još malo naraste...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

moj mali ima 2 mjeseca i isto nosi M veličinu covera, budući da ima jako bucmaste noge. I to ga kopčam na najveću veličinu.... Ok, i on je malo veća beba, već ima oko 6 kila... te veličine su više onako, za info, sve ovisi kakva je beba....

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Danas nam je stigla Rodina pusa pa se spremamo probati. Naručili smo i uloške od bambusa.
    I nešto ne kužim Da li je RP fitted ili pocket pelena?
    Da li dodatni uložak stavljam u onaj džep gdje je već uložak iz same RP ili posebni uložak stavljam na samu pelenu????
    Inače koristimo prefolds i tetre.... RP i uložak smo naručili za duži boravak vani jer sam mislila da će bolje upijati. Do sad smo za takve prilike koristili jednokratne.
    Ima li itko iskustvo???

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

RP je obicna OS pelena.
    dzep je napravljen radi brzeg susenja, i to nije pocketica jer u nju ne moras dodavati nikakve uloske, ona je sama po sebi dovoljna. (pocketice su jako tanke i moras u njih staviti ulozak)

ako zelis staviti jos i dodatni ulozak, mozes ga staviti gdje god zelis, i u dzep, i na dzep.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo, ja samo moram javiti da su pelene preeeedivne
    mekane, dobrog kroja i fino upijaju!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

evo mi koristimo nježne puse i bambusice od 3.5 i to samo njih.

Babmusice su stvarno mekane, a oprali smo ih... pa dosta puta, budući da perem svaka 3 dana, mekane su kao da su nove...

nježne puse su isto mekane, ne baš kao da su nove, ali su dovoljno mekane za malu guzu...

Općenito sam zadovoljna pelenama, ali primjetila sam da čičak na nježnim pusama malo popušta, nekada se ne da zalijepiti,pa moram dobro pritisnuti, a nekad kad skinem zaštitne, jedna strana pelene se odmah sama otvori. Mislim , drži to sve za sada, ne mogu reći da pelene ne funkcioniraju,
    ali mislim da je problem u čičku koji ima dlakice, kao da su se te dlakice istrošile, ne znam kako je drugima....
    I ne stisnem ga jako, mislim pelenu, tako da to nije razlog.

Nadam se da se situacija neće pogoršati, za sada je podnošljivo, ja sam se nadala da će mi pelene potrajati i za drugo dijete, i još se nadam....

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

evo i nama se nakon nekih mjesec i pol korištenja nježne puse pohabao čičak. zapravo, grubi dio čička "radi", al ona traka se skroz istrošila i otvaraju se čim ih pokušavam pričvrstiti...to je zbilja prebrzo s obzirom da ih čeka još dugi staž (beba ima tek 4 mj, a planirali smo ih koristiti i s drugim djetetom). i kod RP se malo istrošila traka, ali ne toliko.

inače smo zadovoljni s nježnom, a prezadovoljni s novom i poboljšanom verzijom rodine puse. s coverom imamo isti problem stiskanja oko nožice (predlažem da se rub oko noge ne samo proširi već da se "obrubi" s nekom mekanijom i nježnijom trakom, kao što ima kamarisov cover).

deedee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Je, i ja moram reci da nam cicak na njeznoj pusi nakon tri mjeseca koristenja vise uopce nije upotrebljiv.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa
    ja imam primjedbu na brzinu obrade narudžbe
    za 10 dana nisam dobila ni predračun (dakle, ne u travnju kad je bila ona obavijest)
    to je stvarno malo predugo...
    iz kande su mi ME stigle za 7 dana od dana narudžbe
    Ista stvar.
    Čekala sam i čekala i nakon što sam poslala mail s upitom da li je narudžba uopće zaprimljena, odgovoreno mi je da pelene nema. Napisala sam povratan mail da mi se bar moglo javiti tako, jer ja mogu, a i ne moram čekati baš tu pelenu.
    Kako RODU cijenim zaista najviše što mogu poslala sam ponovno e-mail da ću pričekati i da mi se pošalje račun.
    Za razliku od Ginger ja još uvijek čekam svoju pelenu, no dobila sam informaciju prije dva dana da je krenula, tako da se nadam da će sutra stići.

Ma pogodilo me, ali daleko od toga da se baš ljutim.

No vjerujem da je zbilja bila neka pogreška.
    Uvjerit ću se kad idući put budem naručivala

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj deedee prvotno napisa
    Je, i ja moram reci da nam cicak na njeznoj pusi nakon tri mjeseca koristenja vise uopce nije upotrebljiv.

nas je isto prije koji dan poceo !
    :/ :/

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mislim da bi pod hitno trebali prijeći na neki drugi čičak, imam dvije stare puse koje je koristila moja sestra, i čičak je tvrđi u usporedbi s ovim ali radi!
    Samo malo pritisneš i hvata kao lud! Meni je taj stari čičak sasvim u redu.
    Moja druga sestra čeka bebača (drugog po redu) i kad je vidjela da sam ja na ovim pelenama, baš je i ona htjela, ali nažalost, dok je taj problem s čičkom, ne može kupiti pelene...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

deedee
    koliko ti nježnih pusa imaš? Ja ih imam 23, i 7 bambusica, tako da sam na tetra pelenama kad mi ove prestanu funkcionirati....
    joj, baš sam se ufurala u korištenje tih pelena, šteta što im je čičak takav...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

svi kojima je otišao ČIČAK, molimo vas da nam donesete pelene u ured utorkom ili četvrtkom od 12-16 (ili nam ih posaljite poštom), pa ćemo u najbrzem mogucem roku staviti novi (morat cete procekati jedno desetak dana, pa nemojte donijeti sve pelene, da imate u sto prematati djecu).

Pepita
    , budi fer, nije bilo bas tako. i mi smo na tebe cekale :/

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    Pepita[/b], budi fer, nije bilo bas tako. i mi smo na tebe cekale :/
    Da istina i to na moju uplatu.
    Ja ovo dobronamjerno draga.
    Jedino me zasmetalo što mi se nije odgovorilo da nema pelene i pitalo želim li pričekati.
    Ostalo sve 5

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel bar stigla?

i zaboravila sam napisati:
    u prodaju ulazi i novi kroj zastitnih gacica koji ce bolje pasati debelim nogicama

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

jel bar stigla?
    Ma nije još, a jedva čekam
    Ovo moja pošta zeza sigurno, tako je uvijek :/

deedee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj poliona prvotno napisa
    deedee
    koliko ti nježnih pusa imaš? Ja ih imam 23, i 7 bambusica, tako da sam na tetra pelenama kad mi ove prestanu funkcionirati....
    joj, baš sam se ufurala u korištenje tih pelena, šteta što im je čičak takav...
    Meni nije tako strasno, samo pet komada, pa cemo se orijentirati vise na druge vrste.
    Ja sam bila radoznala, pa sam od svakog moguceg proizvodjaca htjela imati bar po jednu pelenu. Imam oko 15tak razlicitih proizvodjaca sto stranih sto domacih, i moram reci da su mi (na stranu cicak) Rodine njezne puse i bambusice najkvalitetnije (imaju najveci kapacitet upijanja).

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj deedee prvotno napisa
    Imam oko 15tak razlicitih proizvodjaca sto stranih sto domacih, i moram reci da su mi (na stranu cicak) Rodine njezne puse i bambusice najkvalitetnije (imaju najveci kapacitet upijanja).
    Ovo sam htjela čuti!!!
    Mišljenje nekog tko ima punoooo različitih pelena, čisto da znam odakle krenuti

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja imam cisto jedan prijedlog vezan uz Rodine pelene!

Kupih neki dan na rasprodaji jednu njeznu pusu!
    I vidjeh da je ona etiketica na kojoj pise Rodin pusa zašivena samo uz gornji rub!A na prosloj sam kupila jednu koja je ljepo imala zasiveno sa svih strana!

to mi se cini puno bolje, jer kada je samo gornji rub zasiven smeta mi ono nekontrolirano presavijanje!

dakle prijedlog; neka se siva sa svih strana!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni je kroj rodinih pusa super. Gumica ne stišće nogu, i sviđa mi se što nisu svi slojevi skupa zašiveni, pa se brže osuši pelena.
    A bambusice su prva liga, tako mekane.... i odlično upijaju...Mali bude u njima od 9 navečer pa do jutra kad se probudi, a to zna biti nekad u 8 ujutro... I ništa do sada nije promočilo, iako spava na boku i bude pelena tako natopljena...(imamo i rodin cover)

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nama stigla Rodina pusa :D :D :D
    Na izgled je predivna
    Sad krećem u pranje i onda ću isprobati pa javim.

Lutonjice

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

u prodaju ulazi i novi kroj zastitnih gacica koji ce bolje pasati debelim nogicama
    :D to sam čekala!!!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

svi kojima je otišao ČIČAK, molimo vas da nam donesete pelene u ured utorkom ili četvrtkom od 12-16 (ili nam ih posaljite poštom), pa ćemo u najbrzem mogucem roku staviti novi (morat cete procekati jedno desetak dana, pa nemojte donijeti sve pelene, da imate u sto prematati djecu).

Pepita
    , budi fer, nije bilo bas tako. i mi smo na tebe cekale :/
    zahvaljujem curama iz Roda na zamjeni čička! i hitamo po novi i veći cover čim se pojavi

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa
    da li negdje piše kako ful smanjiti bambus pusu? nikako ne mogu naći sliku kako se to izvede i sama baš ne kužim.
    evo stavila sam fotku smanjivanja na webshop, kod bambus pusa

moze se samo jednom presaviti, znaci ne moze se smanjiti toliko koliko i one-size pelene.
    i onda se kopca sa strane na donja dva drukera, opet ukoso, ali suprotno koso...

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ČIČAK - više nećemo šivati s tim "mekšim" čičkom, nego s onim starinskim koji bolje drži

iako, taj mekši čičak prodajemo već pola godine i prije stvarno nije bilo prituzbi. i drugi hrvatski proizvodjaci pelena su s njim sivali, kupujemo ga na istom mjestu.

a potrudit cemo se naci negdje i mekan i trajan..

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

stigle nam sve puse i već su isprobane!
    novi krojevi su odlični!
    problali pusu, nježnu pusu, bambus pusu 1 i 2, i pusu prirodi-konoplja
    za sada smo jaaako zadovoljni sa svima :D
    kratko ih koristimo, pa ne znam za čičak, al se nadam da će potrajati
    u svakom slučaju, bit će još narudžbi, čim mm malo zaboravi na ovu

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo također oduševljeni pelenom :D

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi imamo primjedbu na rodin cover. Uzeli smo cover za probu prije 2-3 tjedna. Veličina nam je ok. Kopčamo donji druker na srednju veličinu ali nam cover procuri svaki put. Oko obje nogice cover bude skroz mokar u širini cca 3-4 cm, odjeća također. Možda ja nešto krivo radim pa molim da me prosvjetlite, ali stvarno ne znam šta jer mi se to ne događa niti sa jednim drugim coverom :? . Isto tako, druker ne "hvata" dobro pa nam se nekad zna otkopčati.
    Pohvale: bolje pristaje oko debelih nožica nego npr. ME, ona gumica okolo nogica je nekako nježnija.
    Molim da se ovo ne shvati zlonamjerno

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Molim savjet koju veličinu covera kupiti. Do sada smo nosili (i još nosimo) rodin cover broj M, od 5 do 9 kila. postao mu je malo uzak na najvećem drukeru. Malac je dosta velik, ima 3 mj, i blizu 7 kila i naravno, debeljuškaste nogice.
    Budući da sada imate nove covere za deblje noge, da li da kupim opet veličinu M novog covera ili veličinu L?
    Ovaj sadašnji cover smo dobili kad je imao 2 mjeseca i odmah smo ga kopčali na najveći druker. Pa bih htjela kupiti cover koji bi kopčali na najmanji druker, da nam traje dulje od mjesec dana. Mislim, da ga nosimo dulje od mjesec dana. Hvala

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kad smo već kod covera - kad stižu novi modeli?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Koristimo nježne puse, švedske i bambus puse, kao i cover-e nekih 4 mjeseca. sve skupa sam presretna s njima
    ovako - bambus pusu već kopčam na zadnji druker, struk i nogice (mala bucka ima 7 mjeseci i prešla je 9kg). e sad se nadam da će se vremenom malo izduljiti, pa da nećemo morati odustati od bambusice, jer sam stvarno zadovoljna s njima.
    nekim nježnim pusama je otišao čičak, slabo ili nikako hvata. na jednoj je otišao rub, pa vise konci koji se zapetljavaju u čičak. pa ću se došetati do RG i vidjeti šta se može s njima napraviti.
    švedske puse su skroz ok, za sada ih imamo dvije. jedina mana su te pertle koje mi se redovito zapetljaju u veš mašini. uzela bih ja i još koji komad, ali me strah kako to izgleda kada ih je više.
    covere (L) također kopčamo na zadnje drukere. slabo ih i koristim, jer joj se usijeku u nogu i ostaju crveni tragovi. oko struka su ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •