Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: 2. rođendan

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno 2. rođendan

Dajte kakve recepte / prijedloge za hranu ok za 2. rođendan da mogu jesti i dječica te dobi (2-3 godine), a i odrasli.
    Vidjela sam recept za one hrenovke u tijestu, to mi se čini ok, s različitim punilom, što još?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mogu ti jesti i klipice s raznim namazima, tipa humus, ili pastete iz kucne radinosti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Joj, zeznuto je to....

Dvogodišnjaci tek počinju jesti, pa ne znam što pametno savjetovati. A da pitaš uzvanike što njihovi klinci jedu???

Moj savjet - svedi izbor klope na minimum! Uz ta peciva (dobar izbor, ali moraš imati i prazna peciva - moji klinci u 2. godini nisu pojma imali da hrenovke postoje) možeš recimo ponuditi još slane perece i jabuka čips (ili par jabuka narezanih na tanke kriške).

Još neka lagana torta (biskvit, voće, šlag) i priča gotova! Veći izbor hrane je samo veći izvor nereda i prljavštine. Dvogodišnjacima to nije nužno, a odraslima možeš ponuditi doslovce bilo kaj, jer oni će stražariti podmladak... Mnogi neće ništa ni okusiti (moja djeca su takva - samo se igraju, a ne jedu ništ po rođendanima...).

Za raskoš rođendana radije uzmi balone, trubice, rođendanske kapice i sl. a hrana - minimalistički, kako si i zamislila! Ne treba ti ništa više.

I sve najbolje!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Imam ja i odraslih bez malene djece, za njih ima nezaobilazni "dječji meni" - komadinu pečene janjetine i svinjetine i razne salate. Nego bih htjela još nešto baš podređeno dječici. Naravno, naglasak bude na balone, kapice, i sl., ali čisto da mi nisu baš gladni.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja bi im napravila ta peciva s različitim punjenjima, možeš dio slano, dio slatko (kad su moja djeca u pitanju, ja ograničim na sir i čokoladu punjenja). ispeci neke kekse, nareži voće.
    i to je to. oni će ionakon pojest šta ih mame natjeraju, ostalo će brljat.

a iz nekog mog iskustva, ni torta im nije baš interesantna, osim puhanja svjećica milion i tri puta.

radije smisli zabavu, da im se ne svede baš sve na jurcanje okolo.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ovo za tortu se potpuno slažem, mojem malenom je samo bitno puhanje svječica, a koja je torta i kakvog okusa, to nije bitno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •