Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: quadro aparati

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno quadro aparati

Imate li ih u kućanstvu i kakva su vam iskustva? Radit ćemo kuhinju po mjeri, a zajedno sa kuhinjom moramo srediti i blagovaonu i predsoblje, uglavnom, jako puno troškova, s tim da samo MM radi...i gledamo da uzmemo povoljnije aparate pa s godinama kad bumo u boljoj situaciji ih i promijenimo...(uvijek sam za Gorenje ali eto sad je kako je).

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Eeeee....o Quadro mašini sam pričala na jednom drugom topiku. Uglavnom, nisam bila zadovoljna mašinom, ali moja prijateljica je kupila prije i-hi-hi godina njihov TV koji radi savršeno.
    I mislim da ljudi imaju različita iskustva...

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mi imamo njihov tv i dobar je. Nego, meni bi od kućanskih aparata trebala ugradbena pećnica, ploča za kuhanje, napa, sudoper, frižider..i najpovoljniji su upravo od quadra...ako bih od njih uzimala ne bih potrošila puno više od 5000 kn..a to mi je čak i smiješno mala cifra- za sve. :/

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A zašto ne pogledaš Ariston, oni nisu preskupi a meni traju godinama i super sam zadovoljna. (Imam staklokeramičku ploču, pečnicu, napu, perilicu-sušilicu)

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A gdje ih ima za kupiti? Nisam čula za njih, baš ću pogledati

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

našla sam, niš, otići ću tamo pogledati jer nemaju cijene aparata..hvala

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo zadnje kupili mašinu za veš u Pevecu, a ovo ostalo traje već 12 godina pa se ne sjećam gdje sam kupila.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

o pa super!! nigdje se ne reklamiraju pa valjda zato ni ne znam....znači i Pevec drži te aparate? Onda mogu i tamo ići pogledati. Puno ti hvala

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Za što god se odlučila, ključno ti je da obiđeš (s bilježnicom za zapisivanje) više trgovina, jer se cijene izuzetno razlikuju - za iste uređaje.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ariston asortiman ovdje fino možeš pogledati šta sve imaju...
    Ariston zastupnik u HR

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi kad smo radili svoju kuhinju kupovali smo nekak kak su nam se svidjeli i kak nam je pasalo i ovisno o cjeni.
    tako da je živo šarenilo u kuhinji.
    Preilica za suđe-elektrolux, bojler-gorenje
    ploča za kuhanje-gorenje, pečnica-zanusi,
    napa-elca, mikrovalna-mulinex i frižider ugradbeni mislim da je gorenje i sa svime smo zadovoljni i sve još radi besprijekorno a staro je 9 godina.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Eh, još da sam ti našla pravog Aristona onda bi to bilo ok. Ovaj Ariston u linku je isključivo za grijača rješenja, tako da ga zanemariš.

I potpisujem Domy i Sašku.

I kada budeš obilazila trgovine osim njihovih šifri i cijena napiši i karakteristike, pa onda odluči - ja bih to uvijek kao "zapamtila" - mo'š mislit!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Suđerica Quadro mi radi savršeno. I DVD plejerić.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ne znam da li znate, ali Quadro (Inem-electronic d.o.o.) ima tvornički dućan na kraju Kovinske (Jankomir). I može se naći vrlo povoljnih uređaja.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Zamrzivač Quadro je OK. Minilinija je probirljiva, većinu CD-ova neće svirati ako su malkice izgrebeni (Philips linija ih sve svira), a mi imamo dvoje male djece pa su svi izgrebeni. Veš mašina je koma, živi škart, već sam pisala o tome, neda mi se ponavljati.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mi imamo quadrov tv - LCD i fridž! sa tv-om smo stvarno zadovoljni, kad smo kupovali tv, on je bio uvjerljivo najjeftiniji, a najljepša slika je bila na njemu!
    a što se tiče fridža, mi imamo jako veliki, ali smo super zadovoljni s njima! znam da je bio duplo jeftiniji nego fridž mojih staraca, a isti su po veličini i po kvaliteti!
    ja sam zadovoljna s quadrom! sve je kupljeno prije 3 godine!

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi imamo od Quadra perilicu za suđe - za sada služi bez pogovora (imamo ju 1,5 god) i imamo Quadro ploču od pećnice (pećnica je elektrolux, a kako je svako na svojoj strani kuhinje mogla sam, naravno zbog cijene kupiti različite proizvođače) i isto super funkcionira, tako da za sada nemam primjedbi.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajde baš ste me razveselili sa pozitivnim iskustvom :D

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Irchi prvotno napisa
    Ne znam da li znate, ali Quadro (Inem-electronic d.o.o.) ima tvornički dućan na kraju Kovinske (Jankomir). I može se naći vrlo povoljnih uređaja.
    hvala, nadam se da ćemo idući tjedan uspjeti otići tamo (ako prije ne rodim)

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam u tom tvornickom kupila sparhet i frizider prije jedno pola godine i za sada rade normalno.
    u okolini ima quadro tv-a, linija, dvd-a i nikad nisam cula neke primjedbe

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma Quadro je o.k.,
    pitala tipa koji popravlja aparate i sl., kaže da ni Gorenje nije što je bilo, za tu cijenu mislim da je Quadro dobra prilika, nikakav škart (kao što zvuči ),
    evo ja recimo nikad više ne bih kupila Whirlpool

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja imam njihov jedan ogromni frižider i nema problema dosad

ALI kupili smo Quadro Inverter klimu i AJMEEEEE problemi. Majstori su bili ovde 5 puta u prvi mjesec dana... i evo nema klima niti 3 mjeseca i već dobivamo novu jer nisu stigli djelovi u 45 dana.

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Moja Ariston perilicia/sušilica je radila super prvi 4 mjeseca.. i onda sam se digla jedno jutro i vidila da je cijeli pod poplavio tamo gdje je aparat. Neki ventil je pukao, neka zdjelica također, i neka glavna guma ?!

Sad čekamo novi jer nisu stigli dijelovi za 45 dana.... a aparat ima tek 6 mj.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi na kraju od kućanskih aparata uzeli sve samo ne Quadro. Otišli smo kod Kralja i uzeli ploču za kuhanje i pećnicu Zanussi, napu Gorenje, frižider Electrolux. Vidjet ćemo kak će šljakati..

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nije da smo izbjegavali Quadro već se tako potrefilo, sve na jednom mjestu po pristupačnoj cijeni..(ne reklamiram )

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa
    A zašto ne pogledaš Ariston, oni nisu preskupi a meni traju godinama i super sam zadovoljna. (Imam staklokeramičku ploču, pečnicu, napu, perilicu-sušilicu)
    Prijavljujem Ariston frižider star 12 godina. Radi savršeno. Jedino su oni imali ono što nam treba, a to je trodjelni frižider s velikom posebnom ladicom za povrće u kojoj je otprilike 12 stupnjeva.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Imamo Quadro perilicu suđa sa kojom smo prezadovoljni i TV..doduše TV je star 8 godina a radi normalno

Anajat avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa
    Nama Aristonova perilica/ sušilica riknula nakon isteka garancije, došao majstor i kaže - možete baciti. Dok npr. perilica suđa Ariston - radi ko urica. Dakle, nema pravila, više stvar sreće....

njokica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Eeeee....o Quadro mašini sam pričala na jednom drugom topiku. Uglavnom, nisam bila zadovoljna mašinom, ali moja prijateljica je kupila prije i-hi-hi godina njihov TV koji radi savršeno.
    I mislim da ljudi imaju različita iskustva...
    Možeš pliz dati link gdje si je komentirala?

Ništa nema na pretražniku :/

(i ja imam Quadro vešmašinu...)

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ima li netko iskustva s q. lcd-ima?
    nama treba neki manji (oko 60 cm ekran)

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

nitko nema quadro lcd tv? :shock:
    pa mi ćemo biti pravi unikati kad ga kupimo

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mi imamo lcd quadro! i jako smo zadovoljni!
    doduše moje potrebe kod tv je lako zadovoljiti!

kupljen je prije skoro 3 godine, nikad nikakvih problema!
    ak te što zanima pitaj!

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mi imamo mikrovalku i nikako nismo zadovoljni :/

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

u principu čula sam više pohvala za q-aparate nego pritužbi, ali eto...
    imamo klasični tv koji sad dali baki i didi, a mi bi uzeli lcd
    pitanje: ima li taj lcd ima sve potrebne "otvore" za dodatne priključke? (da se tako stručno izrazim ) - tipa za antenu, dvd, video i audio ulaz, kameru... a imamo i kabelsku (je l to igra neku ulogu?!), 1001 glupo pitanje, ali ne mogu odoljeti

u jednom centru nude takav tv i još kućnu antenu (to me totalno :? , kaj se to još koristi???)

je l vam trebalo dugo da se naviknete na izduženu sliku?

(iako su sad i komp. s lcd-ekranima)

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ima puno tih koje kakvih "otvora", ali kad odaberete lcd najbolje je pitati tamo na licu mjesta!
    mene ono što je najviše privuklo na tom tv-u je da kad smo kupovali tv taj je bio uvjerljivo najjeftiniji a najbolja slika je bila na njemu! i još smo dobili gratis jedan mali tv, što mi je bilo fenomenalno!
    iskreno ja se još uvijek nisam kak spada navikla na tu sliku, pa kad mi nešto ne paše tak povećano stavim na normalnu sliku! ali nekako sve rjeđe, sad se već polako privikavam, a i moji i svekiji imaju ili lcd ili plazmu pa sam se već navikla na deblje ljude!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I to je zapravo neoprostivo loše. Osim ako imaš HDTV slika mora biti 4:3, a ne 16:9.
    Ima li to čudo nešto kao automatski izbor odnosa veličina (aspect ratio)?
    Vjerojatno ima i zoom i pan/scan i tko zna što sve još.

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bzara, hvala!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

vešmašina Ariston besprijekorno radi već 8 godina i pere odlično. Jedno je malo glasnija kod centrifuge. Ali bože moj. Zatvorim vrata od kupaone i to je to. A moja mama je promjenila već 3 vešmašine, quadro,samsung i končar dok ja imam ovu jednu .
    A frendica mi ima kompletno sve aparate Ariston i prezadovoljna je

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mi imamo quadro tv star 100 000 godina i radi savršeno, frižider koji je također jakodobar, odličan čak i mašinu za suđe, ugradbenu 45cm širine, samo jedan model te vrste ima quadro i očajna je. jako smo njome nezadovoljni. loše pere, da ne kažem da gotovo uopće ne pere sve dok konačno nismo pronašli tabletre s kojima pere kako treba. ali to je nakon prve godine dana mučenja tek! ne kažem da je sve quadro loše, jako smo zadovoljni prije navedenim ali da ću idući put još jednom razmisliti- hoću

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma quadro moze bit dobar i los, ovisi na kaj naletis, mi imamo candy perilicu suda pa se vec dvaput u tri godine pokvarila! I to posteno pokvarila, zadnji popravak me kostao 600 kn!
    Tako da ni razvikana marka a i cijena nije uvjet za kvalitetu.

Jedino sto vam moram rec, nikad, bas nikad ne kupujte Matrix! Cijene su prosjecne, imaju lijepi dizajn al ne valjaju nista! I ako se nesto pokvari nitko ne zna popravit!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj mrkvica05 prvotno napisa
    nitko nema quadro lcd tv? :shock:
    pa mi ćemo biti pravi unikati kad ga kupimo
    imamo mi.....i to onaj neki (sad ću ga lupit nešto što će znalcima biti smješno) s nekom suuuper rezolucijom...bla bla...

odličan je!

i imamo quadro frižider, ogroman, srebrni, mislim da je to najveći model kojeg imaju, visok je 2 metra i fakat širok (imam muža megalomana), star je 3 godine i stvarno do sad nikakvih problema. u zamrzivaču još nikad nisam imala mrvice leda, a unutra je tako puno porstora da ga defakto koristim ko špajzu

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bleeda, imamo isti tv i isti fridz!
    nas fridz isto zauzima ogroman prostor ali nikad nisam pozalila sto sam ga kupila! i prezadovoljna sam s njim!
    a sto se tice tv-a, netko je spomenuo, pa samo da potvrdim da je HDTV!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa
    bleeda, imamo isti tv i isti fridz!
    nas fridz isto zauzima ogroman prostor ali nikad nisam pozalila sto sam ga kupila! i prezadovoljna sam s njim!
    a sto se tice tv-a, netko je spomenuo, pa samo da potvrdim da je HDTV!
    tako i mi. mislim da je fridz bio oko 4200 kn u mercatoneu, i ima 3 godine garancije.
    najviše sam oduševljena kad za božić ispečem nekoliko tepsija kolača i sve i potrpam u frizd pored sve sile ostale hrane.

i da tv je HDTV. inače PS3 koristimo za spajanje na net a TV nam u tom slučaju služi kao monitor...ooogromno!

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    Ma quadro moze bit dobar i los, ovisi na kaj naletis, mi imamo candy perilicu suda pa se vec dvaput u tri godine pokvarila! I to posteno pokvarila, zadnji popravak me kostao 600 kn!
    Tako da ni razvikana marka a i cijena nije uvjet za kvalitetu.
    Ma da! :shock: A nama se u servisima (od Dbk, preko Splita do Zagreba) gdje stalno naručujemo dijelove za našu Candy mašinu čudom čude, kao - ne kvare se njihove perilice, što je to s našom (biće je ne pazimo dovoljno). A evo, očito nismo jedini.

Druga mašina - Electrolux nam je već iz butige stigla pokvarena. Nakon popravka je trajala cijelih mjesec dana do novog kvara (a nisu nam htjeli dati novu)

Trebam li spomenuti da su obje bile prilično skupe.

I onda smo za suđe uzeli Quadro, košta malo, pere super i ne kvari se.

Mislim da je tu faktor sreće bitan barem koliko i cijena (pa valjda s njom i kvaliteta).

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

gdje bih mogla pogledati quadro lcd tv-e u zagrebu? osim u getrou, ne mogu se sjetiti jesam li ih još negdje vidjela :?
    pa ako netko zna..................................

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Quadro aparate ima moja mama, koja je magnet za loše kućanske aparate,pardon bila dok ih nije promijenila Quadro ap.
    Perilice rublja Ariston, Siemens, Canoy, redovito rikavale otprilike 6 mj. nakon kupovine. Majstor je govorio pet vi, pa kako gospođo, itd. Ja pametno zaključila da je ona kriva i ne zna rukovati njima, ali majstor kaže:tvornička greška, bla, bla...
    TV, Phillips, riknuo za cca godinu dana, suđerica također.
    Onda lijepo kupila sve Qadro i čudno, ali istinito već godinama radi!
    Uzmite u obzir da je nama 4 godine rada bez kvara cijela vječnost...
    Dokle će ne zna se.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    Jedino sto vam moram rec, nikad, bas nikad ne kupujte Matrix! Cijene su prosjecne, imaju lijepi dizajn al ne valjaju nista! I ako se nesto pokvari nitko ne zna popravit!

koksy, moram, sorry... na onom drugom topicu si napisala da ti VIVAX dvd najbolje radi, a Matrix je sh***t...
    ženo, kod nas obratno... Matrix DVD radi besprijekorno već sedmu(!) godinu, a VIVAX divx pročita disk svake prestupne.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj mrkvica05 prvotno napisa
    gdje bih mogla pogledati quadro lcd tv-e u zagrebu? osim u getrou, ne mogu se sjetiti jesam li ih još negdje vidjela :?
    pa ako netko zna..................................
    pevec

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bleeda, hvala!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

metro

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova