Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Bologna - korisni savjeti

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Bologna - korisni savjeti

Upravo razmišljamo kud se djenuti onih desetak dana praznika i starog godišnjeg krajem lipnja i uz nekoliko dana kampiranja na Velebitu svidjela nam se ideja da odemo i nekud u razgledavanje ... zasad su dva glavna kandidata Sarajevo i Bologna.

O Sarajevu znam već dosta jer sam ga posjetio više puta (no MŽ i djeca nisu) i jedina nepoznanica bi bila gdje odsjesti, a da nije skupo, a opet ugodno. (ako znate štogod, javite, poslužit će, ako ne ovaj put onda drugi!)

No, u Bologni još nikad nitko od nas nije bio,a čini mi se lijep i zanimljiv grad ... no, na žalost, čini se da je smještaj dosta skup. Čak razmišljam o spavanju u ferrari (tamo ima jeftinog smještaja) pa onda vozit se do Bologne preko dana ...

Uglavnom, ako tko zna neki pristojan i jeftin smještaj u Bologni (za mene je jeftino sve ispod 100 EUR po smještaju za 4 osobe, od toga dvoje djece 5 i 9 god.), nek se javi. A primam i savjete što pogledati, gdje jesti, što kupiti - i za Bolognu i za Ferraru.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Tatek, mi smo uvijek odsjedali u malom obiteljskom hotelu Gran Paradiso u mjestu Camposanto, nekih 50tak kilometara od Bologne.
    Nisu skupi, a osim njih u tom mjestu ima nekoliko obitelji koje se bave agriturismom, a imaju restorane sa finom domaćom papicom.

Osim Bologne blizu su Ferara i Modena.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Tatek, mi smo uvijek odsjedali u malom obiteljskom hotelu Gran Paradiso u mjestu Camposanto, nekih 50tak kilometara od Bologne.
    Nisu skupi, a osim njih u tom mjestu ima nekoliko obitelji koje se bave agriturismom, a imaju restorane sa finom domaćom papicom.

Osim Bologne blizu su Ferara i Modena.
    Ovo zvuči kao da ste svake godine tamo

Imaju li oni neku web stranicu ili možda možeš poslati kontakt telefon na PM?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ajme, a ja već mislila da ćeš ponovo studirati.. za ozbiljno.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    Ajme, a ja već mislila da ćeš ponovo studirati.. za ozbiljno.
    i ja

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

hahahaha, tako sam daleko od tih studentskih događanja i vremena da mi je trebalo 3 x pročitati vaše postove da skužim u čemu je riječ!

(u siječnju sam taman napunio 20 godina radnog staža, znači sad sam bliže penziji nego trenutku dodjele tuljca sa diplomom )

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ajme i ja mislila da nam daješ neke info vezane uz bolonjski.

nego...nisam nikad bila u Bologni al neznam jel znaš za ovu stranicu http://www.tripadvisor.com/
    tu možeš naći svakakve smještaje od low budget do "nebesa". super mi je što uz sveki smještaj možeš pročitati komenatre i sugestije od ljudi-gostiju koji su već bili tamo. osim toga ima i info za restorane i things-to-do.
    eto, nadam se da će biti od koristi

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Hahahahahaha, tatek i bila sam svake godine jedno četiri zarednom, nažalost poslom pa sam od Bologne najbolje upoznala fieru .

Idem potražiti telefonski broj, čim nađem napišem, mislim da nemaju stranicu na netu.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo jos jedne kojoj je taj grad vezan iskljucivo za studiranje

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni se zasad najviše sviđa ovo, i po cijeni i po izgledu, a i lokacija je sasvim ok.

Jel istina da po Bologni voze trolejbusi? To će klincima biti zanimljivo za provozati se!

Kaj još ima od zanimljivosti osim onih dugačkih natkrivenih prolaza i arhitekture/crkava?
    Možda nešto za klince?
    Idem pisati mail turističkom uredu i pitati ih za dječja igrališta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •