E, to je priča.![]()
Našli smo njuškicu!!!! :D :D :Dsmajlić prvotno napisa
Najprije nevjerica, zatim neopisiva sreća....
Tata je stvar uzeo u svoje ruke i Branku prišio njuškicu. Ta valjda nikad više ne bude nestala![]()
(Tata je ovaj put malo temeljitije očistio auto. )
zeko uško, mogu samo zamislit tu tugu i jad kad je mago nestao. ali i sriću kad se vratio kući, ko lessi :D
od debljanja Bubija još uvik ništa.![]()
jedini napredak je taj što više ne ide u vrtić. naime na vrtićkom izletu Bubi je bio glavni izvor suza i svađe, ali i tetinog ispitivanja granica izdržljivosti i susprezanja da ga ne raskomada na komadiće.![]()
i tad je krenila moja priča kako me teta zvala na telefon i rekla da više Bubija ne želi vidit u vrtiću. uz napomenu da ako ga dovede u vrtić da može slobodno odmah otići i ona i Bubi doma. i tako je Bubi ujutro najobljubljenija životinja, dobro ga ušuška u krevet jer naravno - neće ona priznat da Bubi ne smije u vrtić. Bubi je sad strašno bolestan i doma odmara dok se L. ne vrati iz vrtića.
a ovo je naš premili BuBi:
na svašta sličim samo više ne na onoga kakav sam nekad bio![]()
Pričaj ti Lory šta god hoćeš, meni je Bubi presladak, i ne može ni izgledati bolje kad ga se toliko voli. A šefica je izrasla i prekrasan curetak.
Evo da javim kakva je situacija s Brankom - našla sam na tavanu punjenje od jastuka koje smo davno spremili, i odlučila time napuniti Branka. No, baka se ponudila da će to ona napraviti. Baka ko baka je malo pretjerala i toliko ga napunila da Branko sad izgleda ko sumo borac.
Ali najvažnije od svega je da je dijete zadovoljno i da je Branko i dalje njegov vjeran pratilac![]()