-
Laparoskopija Vinogradska ili...
Evo baš danas mi je dr.A preporučio laparo. U tom trenu nisam sjetila pitat gdje?
Moj soc gin mutav kako je, rekao je da ne zna gdje da idem, pa sam ko grom iz vedra neba bubnula Vinogradska.
Jel mi može netko tko je obavio kod njih laparo malo to opisat 
Štoviše jel mi možete možda preporučit kojem doktoru na vinogradskoj da se javim?
I zanima me ako netko slučajno zna kako se kreću cijene u privatnim klinikama?
Sva iskustva i informacije su mi dobrodošle, htjela bi to čim prije obavit, a ne da mi se razvuče na nekoliko mjeseci...
-
Laparaskopija privatno je, koliko kužim, moguća zasad jedino u Splitu, cijena oko 5-6.000 kn, barem je tako bilo pred par godina.
-
E, da, i VV-ovci ti standardno kanaliziraju na Merkur, ako se bave kanaliziranjem pacijenata, SD-ovci to odrađuju na SD-u, Petrovci u Petrovoj, a u Vinogradskoj je MPO tek počeo, ali sigurno ima pacijenata koji su radili laparo i prije startanja MPO-a u Vingogradsoj, vjerujem da će ti se javiti. Ovi ti opisujem samo standardne putove di ekipa ide i po kom principu.
-
ok Split mi baš nije usput, a cijena mi baš nije apetitlih...
ina hvala ti na odgovru
inače radila sam hsg u Merkuru i nisam baš bila oduševljena...
osoblje je bilo super, no sama procedura s liftom mi nije nikako sjela...
-
Ja radila laparo u Merkuru, dr. Podgajski-prezadovoljna, na kraju me on i porađao
-
-
I ja sam radila laparo u Merkuru - dr. Kašnar. Prošlo je o.k., endometrioza se nije vratila već više od godinu i pol, dr. me odmah uputio na VV na potpomognutu, no nakon odrađene lprsc. prirodno zatrudnjujem (zasad :/ ).
Nemam neke velike pohvale, ali ni primjedbe na doktore i sestre (u tom dijelu ginekologije).
-
ja sam u Vinogradskoj radila histeroskopiju i bila sam prezadovoljna tretmanom, smještajem i sestrama, liječnici nisu imali previše vremena, ali su bili profesionalni i korektni
nedavno sam 7 dana ležala na Merkuru zbog trudničkog tlaka te sam upoznala većinu ginekologa tamo: Podgajskog, Kašnara, Duića, Fenzl, mogu reći da su svi bili OK, vrlo su otvoreni što se posjeta tiče tako da je taj dio super
čini mi se da u Vinogradskoj vlada veća klasična medicinska strogoća (npr, iza svakog zahvata ma koliko on malen bio obavezan je 24 satni boravak na intezivoj njezi, dok na Merkuru pacijentice s manji zahtvatima vraćaju odmah nakon zahvata u sobe u kojima inače leže)
-
Ja sam radila LAPARO na Merkuru (dr. Čanić). Ukoliko bude trebalo, njemu se možeš javiti i za potpomognutu.
-
Ja sam ti 2006. radila lpsc u Vinogradskoj, neznam da li se nešto promjenilo, ali moje iskustvo je pozitivno. Na lijevom janiku sam imala endometrioznu cistu koju su odstranili i napravili su odmah i chromopertubatiu. Operirao me je dr. Kuna i super je, sve ti objasni. Na odjelu rade super sestre tako da nečeš pogriješiti s vinogradskom.