Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: iscjedak četiri tjedna nakon aih

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno iscjedak četiri tjedna nakon aih

već nekoliko dana traje smeđi iscjedak. danas je pun dnevni uložak, smeđe je boje, kao sukrvica.... O je prošla, kontala prvih dana da je to, ali ne prestaje! danas 17dc, ciklusi 28-30 d, obično O 14dc... malo me i probadaju jajnici danas

idem sutra doktoru, ali me fakat frka! šta može bit??

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne znam o čemu se radi, eventualno bi mogao biti disbalans nekih hormona

na sreću već sutra si kod doktora pa će ti on pojasniti mnoge stvari.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno poremećeni ciklus

otkrila sam uzrok iscjetka - dobila sam! 18 dc i ja sam dobila. mislim, mogla sam pretpostaviti još jučer jer su stvarno svi simptomi upućivali na to, ali kako mi je redovita nije mi na kraj pameti bilo da će doć...

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sigurno su ti prethodni AIH zbrčkali ciklus i došlo je do poremećaja hormona. Ja bi svakako otišla do doktora.

Ja imam drugi problem. Meni se isto takva sukrvica počela pojavljivati nakon svakog AIH i uvijek bi najavila mengu za dva-tri dana.
    Međutim sad kad nisam u postupku, primjetila sam da čim se malo više uzbudim ili doživim emotivno stresan dan, popodne prokrvarim. Tako se sukrvica javila nakon obiteljske fešte za Uskrs, nakon jedne pričesti i nakon pogreba :? :/ :? A hormonski status nikad bolji :shock: , pa ti budi pametan. Najbolje da stojim kući.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pokušavam dobit dr A ali zasad nemoguća misija... to sad uvelike otežava situaciju, ako su hormoni pošemerili :shock:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •