i ja potpisujem oprištavljenje.

nakon n sam se sprištavila, ali je prošlo u roku pol godine nakon poroda.

sada, godinu nakon poroda r, i dalje sam prištava, s time da je eskaliralo u zadnjih pol god.
bila kod kozmetičarke, nakon tog još gore.

ne znam čim da se mažem, mijenjam kreme, al i dalje prištava. imam toleriane od la roche posaya, pa neku iz dm a za osjetljivu kožu, pa celestial iz lusha, od sveg prištava.
toleriane preporučila kozmetičarka( svi je hvale, znači nije do kozmetičarke). koja mi je rekla da imam suhu kožu, a ja mislila mmješovitu.

prištevi su onako bjelkasti, ali ih se teško istiskuje, tj. izmasakriram ih dok ih stisnem. nalaze se na čelu i oni što me najviše smetaju, oko onih nazolabijalnih bora :? , baš grdo, stalno imam dvije krastice, jer mi je još gore imati bjelkaste-zovem-svakog-da-me-istisne prišteve

što trebam, kod doktora opće prakse po uputnicu za dermatologa?
hormoni kod ginekologa(negdje sam čitala da kad su prištevi oko usta i po bradi- (na bradi ja nemam), da je to vezano uz hormonsku neravnotežu)?

zna li tko dermatologa s kojim je riješio prišteve????

čini mi se da je uzrok dublji, i da s čim god perem lice i mažem ti prištevi ne posustaju.

baš grdo! prištava, a i ten mi je nekako beživotan... živimu nadi da će se samo od sebe sve izregulirat, pa da ću imat čist ten...

za tri dana trideset godina! a sad odlučila oprištavit :/