Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Sufinanciranje vrtića...

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Sufinanciranje vrtića...

Zanima me da li itko zna ; postoje li negdje propisani uvjeti koji se moraju zadovoljiti da bi država ( u našem slučaju naša Općina) sufinancirala 50% troškova vrtića ili to ovisi od grada do grada, ono kak tko odlučI?!

Da pojasnim ; živimo na selu i po mjestu stanovanja spadamo u vrtić u našoj općini, ali neodgovara nam vrtić (nedostatak prostora, teta.... da ne nabrajam..) i sad bi mi curu dali u obližnji vrtić, recimo vrtić A, ali nam naša općina neželi sufinancirati troškove u Vrtiću A,
    već su nam predložili neki vrtić B (koji je isto van općine, udaljen 10km..)

inače puna cijena vrtića je 1100,00kn,
    pa bi nam puno pomoglo sufinanciranje jer bi onda plaćali samo 550,00kn...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da ne postoji nikakva obveza. Nazalost.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ako primate djecji doplatak u bilo kojem iznosu onda vam placa 50% a ukoliko imate istu adresu svi ukucani onda i 100%. barem je tako kod nas .....rijeka

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

irs - nisi shvatila, ne pita za svoju opcinu/grad (rijeka za rijeku, nego npr. da li ri sufinancira boravak u nekom drugom mjestu - tu je odgovor ne).
    u pravilu se ne sufinancira boravak u drugoj opcini ili gradu osim ako bazicna opcina nema svojeg vrtica ili dovoljan kapacitet.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

hvala cure na odgovorima,

naime, radi se o tome da bi ona išla u vrtić u koji ne spadama, i tu nežele sufinancirat, (zato jer smo mi taj odabrali),
    ali će nam sufinancirat neki drugi u koji isto nespadamo ali oni ga odaberu,

pa sam mislila da možda postoji negdje zakonski nešto propisano,
    jer je očito da si je tu neka općinska službenica uzela malo previše ovlasti, :/

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Nama općina sufinancira jaslice jer ih u našoj općini nema, u drugom slučaju (nema nikakve šanse). Druge godine krećemo u vrtićku grupu i u tom nam slučaju neće plaćati vrtić izvan općine. Jedino riješenje koje ćemo morati napraviti je privremena promjena adrese u općinu gdje idu u vrtić.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Enoa prvotno napisa
    Jedino riješenje koje ćemo morati napraviti je privremena promjena adrese u općinu gdje idu u vrtić.

da, to ćemo i mi najvjerojatnije napraviti, jer se tu kod nas radi o "zamrštenim općinskim odnosima", pa nežele sufinancurati a morali bi...
    ispada mi da bi za godinu dana platili 13.200,00kn,
    a ako promjenimo adresu prebivališta onda pola, 6.600,00kn
    pa onda ako ih druge godine upišem obadvoje, dok izračunam, onda mi je bolje mijenjat sdresu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •