-
ja se sjećam da sam na početku trudnoće koristila bila od marke Avene, jednu kremu za masnu kožu s retinalheidom i aha kiselinama, i onda je zbog tog retinalheida koji je kao neki derivat vitamina E koliko me pamćenje služi... bila totalna zbrka i panika ... jer se to kao NE smije u trudnoći... bila sam u totalnom šoku jer sam to koristila prvih par tjedana.....da bih prije kojih tjedan-dva saznala da te kremice s lokalnom primjenom baš i nemaju neke šanse da štete bebi. to je mizerna količina koja teško preko kože dospijeva u krvotok.
sad koristim od bioderme na bazi glikolnih kiselina za masnu kožu.
piliing od eucerina također za masnu kožu sklonu aknama.
pjenu od afrodite.
masku od afrodite na bazi čajevca.
kosu nisam pofarbala otkad sam trudna.
ne vjerujem da to baš može štetiti bebi, ali nije mi hitno farbati se, sijedih nemam a i ljepše mi stoja moja prirodna smeđa sad u trudnoći nego ona ubitačno crna koju sam obično furala ha ha.
pofarbat ću se kad prestanem dojiti.
negdje sam čitala da trudnice ne bi smjele čupati dlake na nogama jer nije preporučljivo u trudnoći trpiti bol... valjda zbog oslobađanja viška adrenalina?.... ne znam.
depiliram noge britvicom ali mislim da ću otić na brazilsku depilaciju prije poroda a me nebi slučajno tamo uhvatile one mesarke od medicinskih sestara i ponižavale me brijanjem pice.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma