Stranica 14 od 59 PrviPrvi ... 4121314151624 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

hvala, enchi!
    josipal, kako smirujete urlanje? jel' u igri sisanje? to je u našem slučaju jedino palilo...

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Vishnja, a koliko ima maleni, 2 godine? moj ima 16 mj. i ja bih njemu ponesto da objasnim, ali meni se cini da on nista ne razumije, tj razumije ono sto voli,
    :idemo papa, cokolada, pupanje, lopta, maca itd...ali da mu objasnim da sika spava, mislim da nema sanse jos...

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

za koji dan će 20 meseci. i , moram priznati da mi je sa 16 to bilo nemoguća misija. tek sa punih 18 je sike nazvao "tete", počeo govorom da ih traži i da razume kad mu nešto objašnjavam. pre toga je sve bilo urlanje bez razumevanja...
    Posljednje uređivanje od Vishnja : 03.11.2011. at 20:29

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ok lakse mi je malo, na tren sam pomislila da je moj mali neandertalac , ljubi ga majka (od prijateljice curica mi nabija komplekse, 6 mj starija, a cudo jedno kakva brbljivica, to su vec prave recenice )

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

a72, ovo je OT, ali nemoj si dopuštati nabijanje kompleksa (govorim iz iskustva), sjeti se samo koliko u njihovom razvoju znači ma, mjesec dana, a ne šest mjeseci
    tako sam i ja, imamo malog susjeda 7 mj. starijeg, ajme, kad je taj znao reći da hitna ide na intervenciju, a moja jedva nabadala, a da je vidiš sad, nakon tih 7 mj.
    kad je samo pogledam koliko se ovog ljeta motorički razvijala - samo je odjednom htjela sama na ljulju, popne se sama na tobogan - prije sam ju morala držati, neki dan se htjela spustiti sama...sve u svoje vrijeme

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

SikaPika, ma znam da si u pravu, ali ne mozes se ponekad oteti tome, iako tih 6 mj u nasim okvirima nije nista , a u njihovim malim, bome jeste (trenutno je to vise od trecine njegovog zivota )

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja kad cujem da djeca spavaju od 8 do 8... dodje mi da cmizdrim i sama a ne samo ko maleni po noci
    ponekad sam toliko umorna da me muz prodrma, kao zar ga ne cujem
    srecom smiri ga malo ljuljuskanja, stavljanje u moj krevet... barem na kratko

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja sam zaboravila sta znaci spavati u komadu 8 sati!

starija kcer se budila do trece godine

a u ljeto ocekujemo prinovu

tako da...
    jos dugo ne razmisljam o mirnoj noci

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ja više nemoguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, neeeeeeeeeeeeeeee i neeeeeeeeeeeeeeeeee
    već 8 mjeseci se budi svakih sat vremena ako i tojko, ne mogu i gotovo
    ne mogu, razboljet ću se ili idem u ludnicu

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam se oba puta razbolila. šiknila štitnjača od nespavanja

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ajmeeee
    ja sam ko prazna ljuštura, funkcioniram, jer moram, niš me više ne veseli....

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Upravo sam pročitala knjigu: "Kako uspavati dijete bez plakanja" od Elizabeth Pantley. (Postoji i na pdf formatu). Zanima me da li je tko uspio uz pomoć njenih navoda dovesti spavanje u red??? Sve se naravno čini savršeno "pa da! kako mi to nije palo na pamet", pa bi voljela znati jel kome stvarno uspjelo.

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Lotta prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo sam pročitala knjigu: "Kako uspavati dijete bez plakanja" od Elizabeth Pantley. (Postoji i na pdf formatu). Zanima me da li je tko uspio uz pomoć njenih navoda dovesti spavanje u red??? Sve se naravno čini savršeno "pa da! kako mi to nije palo na pamet", pa bi voljela znati jel kome stvarno uspjelo.
    Ja iscitala i sa velikim entuzijazmom krenula da primenjujem kad je imao 6 meseci. Streber sam teski, dosledna, ali nije dalo uspeha. Zasto? Zato sto se stalno javljao neki problem za koji knjiga nije davala resenje. Taman neki napredak, on poceo da puzi, pa se dize u snu jer sve prozivljava. Taman to prevazidje, krene strah od odvajanja, kad je ono vadjenje cice cim se uspori tempo dojenja palo u vodu jer je dalo kontraefekat. Iskreno, mislim da su vece sanse da upali kad je beba jako mala.
    Digla sam ruke, jer dok sa se time bavila bila sam jako frustrirana, samo sam brojala budjenja, merila... Sad je cak gore nego tad, retko se desi da odspavam 3 sata u komadu ali mnogo bolje podnosim od kad na to ne mislim. I ne znam vise koliko puta se budi.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    x

Na temu: moja se budi barem 3-4 puta, i to između ponoći i 5 ujutro. Znači ne sastavi više od sat i pol u komadu. Jednako ako spava kraj mene ili u krevetiću na drugom kraju sobe. A pred jutro lijepo opet odspava 3-4 sata u komadu.

Kad se sjetim da je spavala cijelu noć....
    Update: Cura sad ima 16 mjeseci i od prije mjesec - mjesec i pol jako dobro spava. Budi se 1 ili 2 puta po noći (spava sa mnom), samo ju pomazim i nastavi spavati, ponekad još pred jutro jede. Sve se smirilo oko 2 mjeseca nakon što je prohodala, prestala se u snu ustajati. Dakle, kriza je trajala od početka puzanja do prohodavanja.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

.... kako je lijepo znati da nisam sama, jedina.... luda od nespavanja..... podijelila bih s vama svoje iskustvo, ali idem ubiti oko na pola sata dok se opet ne probudi :/

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam imala period kad kazem da m je odmor ako odspava 3 sata u komadu, pa sam to pomakla na 2. Sad je uspeh ako sastavi sat vremena

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

osim što ne spava sad se i budi u 6....katastrofa

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Svaki korak naprijed nova bolest vrati nazad dva... Kako sa spavanjem tako i s kilima... Uh uh

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Spavati kad god maleni spavaju i ne razbuđivati se za sva buđenja koja ne zahtjevaju ustajanje je za mene bila dobitna kombinacija u tim fazama. Jednostavno sam uvježbala to stanje duha u kojem ako su zdravi, suhi i spavaju na sigurnom pored mene, mogu ili dobiti cicu ili njurgati, ali ja spavam u oba slučaja Onak registriram, znam sve, ali spavam iznutra. Teško mi je to sad opisati,ima tome koja godina, ali sjećam se da sam tada, mislila "nisam znala da u isto vrijeme možeš spavati i čuti svaki šuš" nije ko duboki san, ali bolje od bdijenja svakako.

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Spavati kad god maleni spavaju i ne razbuđivati se za sva buđenja koja ne zahtjevaju ustajanje je za mene bila dobitna kombinacija u tim fazama. Jednostavno sam uvježbala to stanje duha u kojem ako su zdravi, suhi i spavaju na sigurnom pored mene, mogu ili dobiti cicu ili njurgati, ali ja spavam u oba slučaja Onak registriram, znam sve, ali spavam iznutra. Teško mi je to sad opisati,ima tome koja godina, ali sjećam se da sam tada, mislila "nisam znala da u isto vrijeme možeš spavati i čuti svaki šuš" nije ko duboki san, ali bolje od bdijenja svakako.
    To mi svi kazu ali ja ako ne skocim u startu na meskoljenje dodje do placa i totalnog razbudjivanja i mnogo mi vise treba da ga uspavam posle.

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj josipal prvotno napisa Vidi poruku
    srecom smiri ga malo ljuljuskanja, stavljanje u moj krevet... barem na kratko
    Jel muža?!

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Isto ovako i ja, spavam očiju širom zatvorenih, i sve čujem, al naučila na što da reagiram a na što ne. Jednostavno praksa, sa svakim sljedećim si sve veći cooler po pitanju bilo čega: hranjenja, stavljanja na tutu, nespavanja, temperaturica, prvih koraka, toga što ne priča, ili još piški u pelenu, što hoće samo da jede, a još ne zna ni kako se zove, što se vere po policama, ili sam odmotava karamele, što se baca po patosu, što je divlje, itd.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Ametist prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam ko prazna ljuštura, funkcioniram, jer moram, niš me više ne veseli....
    potpis k'o kuća!

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

mi smo se vratili na buđenje svakih dva-tri sata, ali još uvijek se budi u 6 pol 7, a ja bi spavalaaaaaaaaaaaaaaaaaa

boobamara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mi smo se vratili na buđenje svakih dva-tri sata, ali još uvijek se budi u 6 pol 7, a ja bi spavalaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    tja..eto te, daš mali prst pa i odmah cijelu ruku
    šalim se malo, znam kako je to, tako i kod mene, ako slučajno moje već mnogo veće sunčeko zalomi pa odguli kojih 2 sata u komadu eto mene kako bi bilo lijepo da to malo i produži, ali već sljedeću noć smo nazad na 15min u komadu i ni makac pa si opet mislim, a kako bi bilo i onih 2h krasno...

ali evo i ja mogu iz vlastitog kronično nespavalačkog iskustva reći da je ipak meni samoj bilo zericu lakše (unutarnji mir bez sekirancije) kad sam odlučila uopće ne brojati buđenja, ne gledati razmake i vrijeme "u komadu", ne uspoređivati...jednostavno idemo od danas do sutra ne razmišljajuć više uopće kako će biti noćas i zašto ne spava duže ili više...ja mirnija, a time i on...
    Elizabeth Pantley nama nije nešto naročito pomogla, ali me malo umaralo vođenje evidencije buđenja noću obzirom da ih je bilo milijun pa sam nekako stavila na hold bilo kakve treninge...
    i to što su cure tu isto dobro rekle, zaista naučiš spavati a da sve čuješ pa se ipak nekako bar i malo odmoriš, valjda Bog to sve tako mamama posloži samo da izdrže uz svoja sunašca...

fali mi sna za poludit i bude mi teško kad se noću skroz razbudi pa onda još osim redovnog beskonačnog cicanja dođe mu da priča pa sjedne na krevet i ne spava mu se nikako, ali nekako mi na kraju bude još i simpa kad počne trabunjati (a zaista priča sve u šesnaest da se i pedica začudila) i pljeskati ručicama ili pokazivati pa si mislim kako ga malo vidim danju da mi je i fora tako slušati sve kaj tako izmelje, a mogu skužit i u vrtiću kako rade neke stvari kad tako svašta ispriča pa onda i sam nekako krene natrag na cicu, pomazimo se malo i zaspi...

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Maša u posljednje vrijeme odspava i po 6 sati u komadu, a popodne zna odrapiti i po sati pol, dva, sama
    no, ako se za večeru najede slanine, sika služi kao pipa s vodom (iako joj nudim vodu, voli se prvo nasisati i onda piti vode)

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

prerano sam ju pohvalila....

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ja sam vam cure moje pukla totalno...
    u zadnjih par noći ju moram čuvati više od pola noći, nikako ju spustiti na krevet, i ne mogu više ne spavati, glava me boli bez prestanka, a živci su mi na nuli
    danas i sutra starija ide kod bake spavat a malu ću uvaliti mužu, ide na odvikavanje od čuvanja i od cice
    možete reći da sam nemajka, ali ja moram spavati, a i ona mora spavati, bar 5-6 sati u komadu, cijele dane je umorna jer nema pravog sna a o sebi da ne pričam...
    za dva mjeseca počinjem raditi i ne vidim kud ovo sve vodi
    dvije noći imamo probu kod tate, da vidim oće li se kaj popraviti

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

drzat cu ti palceve: sretno
    meni je pomoglo potjerati muza u drugu sobu, ja ostala s malenim i pustila ga da se isplace tri noci (mislim da su me susjedi non stop spominjali no sto im ja mogu)
    ustala bi se spustila da legne i legla natrag u krevet, pruzila mu svoju ruku...
    sad spavamo 3 noci u komadu
    i nadam se da ce tako ostati
    SVI prezadovoljni

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kod nas i dalje isto. Moj ne pravi pitanje - hoce li ga tata nositi ili cu ja da ga dojim, samo da ga neko uspava. Jednom u toku noci, nekad 2x spoji po 2 sata sna, jednom mesecno 4 sata, ostalo budjenje svaki cas.
    Javi kako ide.

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

al ja sam mužu zabranila da ju nosi...nek malo i plače ako treba

baš ko josipa, i vidim da je njima upalilo, jer fakat ne vidim smisla u tome da smo svi stalno budni, a gladna nije, žedna nije, vruće joj nije ni hladno, baš je navika da ju dižem čim zakmeči jer čim ja susnem po plahti ona prestane kmečati jer zna da ću ju uzeti

josipa, jel fakat tri noći trajalo il se to samo tak veli? svi spominju tri noći pa ne znam jel to mit ili istina
    sad imam dvije noći bez starije da mi nju ne probudi, a ako bude trebalo ostavit ću je i treću noć

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

to što je dijete sito i suho ne znači da su riješene sve brige ovoga svijeta.
    možda se boji, treba kontakt...

zamisli da ti noću ružno sanjaš, da se osjećaš grozno, da plačeš i zoveš upomoć... a muž ti okrene leđa i nastavi spavati
    s time da si ti svjesna, da ZNAŠ kako je to samo ružan san i ZNAŠ da će taj ružni osjećaj proći
    oni ne znaju

ne možemo ih puštati da plaču samo zato što ne znaju verbalizirati svoje potrebe.

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

apricot

ja ne znam kak tvoja djeca spavaju, ali ovo nije jedna na 7 noći, nego svaka noć, znači ona ne odspava ni sat vremena u komadu, osim ako ju ja čuvam, već sigurno 7 mjeseci
    ti iskreno misliš da je to normalno i da svaku noć ali baš svaku noć ružno sanja?
    ja ne stavljam svoje potrebe ispred njenih ali mene svaki dan boli glava, konstantno sam umorna, i nemam volje za život, ne funkcioniram više normalno
    a ni ona ne funkcionira normalno jer je stalno umorna, jer po meni, odmor nije spavanje na rukama i buđenje svakih sat vremena

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

josipa možeš mi i na pm napisati kak je to kod vas išlo, ako nećeš tu

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

s tim da moja beba spava sw menom u krevetu, znači nije sama ja sam stalno kraj nje, i nije dovoljno da ju malo podrtagam da joj pjevam, nago ju baš moram dizati svaskih sat vremena...meni to nije normalno

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

apricot

ja ne znam kak tvoja djeca spavaju, ali ovo nije jedna na 7 noći, nego svaka noć, znači ona ne odspava ni sat vremena u komadu, osim ako ju ja čuvam, već sigurno 7 mjeseci
    ti iskreno misliš da je to normalno i da svaku noć ali baš svaku noć ružno sanja?
    ja ne stavljam svoje potrebe ispred njenih ali mene svaki dan boli glava, konstantno sam umorna, i nemam volje za život, ne funkcioniram više normalno
    a ni ona ne funkcionira normalno jer je stalno umorna, jer po meni, odmor nije spavanje na rukama i buđenje svakih sat vremena
    ako te itko tazumije, ja te razumijem
    moja djeca su se budila od 20 do 60 puta tijekom noći (buđenje svake 3-4 minute)
    i znam da nije dobro
    i pisala sam i na ovoj temi kako sam se i rušila i svašta je bilo

ali ja ne znam drugačije

starija je bila grozna popitanju spavanja
    mislila sam da uopće nikada ne spava (ona je imala 20 do 40 buđenja tijekom noći)
    pa i nisam htjela drugo dijete jer sam već i tada završavala na hitnoj i svašta nešto
    ali su mi svi rekli da će drugo sigurno biti drugačije
    i bilo je
    ali još puno, puno gore

i tek prije nekoliko mjeseci, sa navršene 3 i pol godine... naše muke su prestale i on sada spava po cijelu noć
    ok, desi se da se tu i tamo probudi, da ga moram nositi, ali to je stvarno iznimka

ne znam kako da ti pomognem, nisam znala pomoći ni sebi

sigurna sam da moje nije valjalo, ali (po mome mišljenju) ne valja ni puštati dijete da plače
    mi jesmo važni, ali oni su važniji

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nemoj, molim te, misliti da ja mislim kako sam dobra mama što su me djeca tako maltretirala, a da netko drugi nije
    ja naprosto ne mogu zamisliti da ne odgovaram na njihove potrebe u tako mladoj dobi

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam negde izmedju - nikad ne bih mogla da slusam da place da ga ne uzmem, a sa druge strane ne mogu vise ovako i jesam premorena i nesto moram preduzeti. Ono sto bi meni odgovaralo je da makar ne moram da nosim. Pre sam za neki postepeni put. Umesto nosanja planiram sada da ga neko vreme sedeci drzim i ljuljam, pa onda da predjem na to da on lezi i ne dizem ga vec ga ljuljam dok lezi na krevetu. Tako sam ipak uz njega... Ovo ce trajati sigurno mnogo duze, ali mi je ta opcija pribliznija.

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

evo ja sam počela danas sa dnevnim spavanjem, trajalo je 40 minuta, protestirala je plakanjem i srdžbom, ali ja se nisam dala, ležala sam kraj nje i pjevušila joj, ali je nisam dizala i nisam vadila cicu, i uspjele smo, na kraju je zaspala bez suza, uz lagano tapšanje po guzi i moje mrmljanje
    iskreno se nadam da će svaki put biti sve kraće i da ću uspjeti
    nisam i neću ju ostavljat samu da zaspi, ali nositi ju isto više neću, ni dizati svako njeno buđenje

hatatitla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ametist, moj mis je samo dan stariji od tvoje cure. ja sam isto luda od tog nocnog nacicavanja, osim sto sam ko zombi, nikako mi se ne svidja sto toliko doji po noci. nema nikakve sanse da je gladan, i mislim da je dosta da se nervoza UVIJEK (nocu, danju pale skroz druge metode) rjesava hranom/dojenjem. pogotovo sto ima preko 10kg; znam da se od majcinog mlijeka ne deblja, al brate sta je previse je previse.

ja sam odlucila od ponedjeljka pokusat s odvikavanjem, mozda ovako kako ladyx kaze, probat ga pomazit, ako ne ide, uzet ga i sjedeci ga ljuljuskat. muz ce u drugu sobu jer svaki dan dosta vozi do posla i ne zelim da mu se od nespavanja nesto dogodi u voznji. dat cemo si rok od 7 dana. a ovaj vikend koristim za psihicke pripreme.

ametist, sretno!
    josipal, i ja bi detaljnije ako moze.

kad bi on poceo spavat, to bi mi bio najljepsi bozicni dar!

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

hatatitla, sretno...

i ako ti možda mogu dati savijet, ako ga budeš uzimala na ruke, budit će se (vjerojatno) i zato da ga čuvaš, probaj samo ležat kraj njega i mazit ga, da vidi da nema ni dizaja ni jela...ako već poduzimaš nešto, onda nek vidi da je noć za spavanje a ne za čuvanje i jelo

naravno, smatram da svaka mama zna najbolje za sebe, i da može prepoznati kad treba dići dijete (zbog gladi, boli i sl)

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

cura još spava, od 20 do 12

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

noć je prošla super...
    od 8 i 20 do 9 smo zaspivale uz maženje i pjevušenje, nemrem reći da se nije uopće bunila, ali je na kraju zaspala
    u 12 se prvi put probudila i nisam ju dizala, malo se plakala al ja sam ju dragala i pjevala joj i zaspala je
    u 2 se probudila malo meškoljila i bez cendranja sama natrag zaspala
    u pol 5 je u ležečem položaju malo pcicala i spavala do 8
    ja sam super zadovoljna za prvu noć

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vidra prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam se oba puta razbolila. šiknila štitnjača od nespavanja

sad mi je jasno zašto je moja u kuršlusu.
    samo ta razdoblja nespavanja se stalno ponavljaju. mislim na moja jer kad krenu boleštine onda nije bitno koliko su stari...evo, ne spavamo već 10 dana...

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

edit:
    nama ide treći dan učenja spavanja, jučer navečer je zaspala u roku odmah bez cice i bez nosanja, budila se samo 2 puta u noći i nastavila spavati
    danas nam je trebalo 20 min da zaspi(sad malo prije) u krevetu bez nošenja uz pjesmicu ( a prvi dan 40 min)
    plus da ova dva dana kako ju ne uspavljujem od kad sama zaspi spava 3 sata u komadu(dnevno spavanje)

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Čitam temu i okolnosti su me primorale da radim isto što i ametist - uspavljujem malog u ležeći s njim krevetu, no bez cice.

Naime, on je zadnja dva dana, sam, premda mu se spava, počeo okretati glavu od cice (premda se do sada tako uspavljivao, ne znam kaj mu je...) a mene ukočilo u leđima pa ga ne mogu nositi. Uglavnom, legli smo skupa - on se dizao, posjedao, pokušavao otpuzati, negodovao - čak ne toliko plakao koliko baš negodovao, a sve s poluzatvorenim očima, ma gotov od umora - da se smiri na 10 sekundi zaspao bi u trenu. Ja ga svaki put vratim pored sebe, ponavljam neku kratku pjesmicu i lupkam ga po guzi - to im vidim, mnogima paše. Trajalo je nekih 15 minuta i onda je jednostavno zalegao i evo ga spava kao top već više od sata.

hatatitla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ametist, ipak si ti s njom a ne tm? nadam se da ce i nocas biti pomaka, pisi kako ide! ajme, ako vama uspije, to mi je totalni poticaj da i mi ustrajemo...

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ipak sam ja, odlućila sam da joj ne dajemo krivu poruku malo tata malo mama
    noćas buđenje u 2 i u 6 io nastavila do pol 9 spavati, a uspavljivanje bez suza cca pol sata

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja bih to primenila, ali mi je nezamislivo kako to izgleda. Ja kad legnem pored mog tu samo ja lezim. On bi ustao, puzao, skakao, mozda krenuo da izadje iz sobe. Kako to resavate? Da hoce mirno da lezi, pokusala bih.

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ni moja ne leži mirno, ja ju x puta vratim i polegnem
    s tim da uvijek pratim kad se njoj spava, inače nema vajde, ako nije do kraja umorna, ne mogu očekivati da zaspi, ko ni ja kad nisam umorna
    znači, pratim nju i njen ritam ali nema više nosanja ni cice za uspavljivanje, sam krevet i pjesmica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •