Pitat cu na ovoj temi... Naime zadnjih cca dva tjedna ili vise malac se poceo buditi nocu i biti u nekom polusnu oko sat vremena. To izgleda otprilike ovako: probudi se kroz plac, ja mu dam cicu on se smiri, malo pocica, okrene se i kao zaspe, ali nakon niti pola minute krene se vrtit, pa se okrece pa opet kme, pa se smiri pa opet kme, onda u nekom momentu krene urlat, dam cicu pa se smiri, kakti zaspe pa se opet krene vrtit, ima ga po citavom krevetu, pa se ustane, pa puze, pa se baci na mene... Pa mislim zaspo je kad pogledam on sjedi i opet kme. Ono totalni nemir u trajanju uglavnom sat vremena. Cicu mu dam nekoliko puta u tih sat vremena.
Pored te polubudne faze ( opce ne znam kako bi to nazvala jer vidim da mu se spava i kak da i je u nekom polusnu ) budi se skoro svakih sat vremena za cicu.
Nocas sam se bas i zabrinula jer ne mogu skontati sto ga muci

da li i to mogu biti zubi?! On bude bas ful nemiran.
Inace lijepo mirno zaspe, prija spavanja vec dulje vrijeme gasimo tv ( on inace tv uopce ne gleda, ne zanimaju ga crtici, ali mi smo ovisnici ciji tv je stalno upaljen), slusamo uspavanke i nosimo se. Zaspe sam, ja moram samo biti pored njega u krevetu.
Pocela sam radit, ko zombi sam

Jel se netko susreo s tim?