Stranica 25 od 59 PrviPrvi ... 15232425262735 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    ajoj drage kad vas čitam da se tek s dvije godine spava tonu mi lađe . moja cura od 4,5 mj nikako ne spava. danju sat-sat i po ali na rukama. nocu svaki sat traži cicu. spava samnom. znam da je još mala,ali ja bih htjela nekako ju vratit u kinderbet i dojit neke veće razmake. umorna sam od noćnih nacicavanja,a o leđima da ne govorim. a sve mi se čini da neće ići. probala već i ljuljkanje noću. pali samo ako ću cijelu noć nosat je. ne znam odakle da krenem i šta da radim.
    pricekaj jos jedno godinu dana i poceti ce spavati
    brzo to prođe a i još brže to zaboraviš

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ajoj drage kad vas čitam da se tek s dvije godine spava tonu mi lađe . moja cura od 4,5 mj nikako ne spava. danju sat-sat i po ali na rukama. nocu svaki sat traži cicu. spava samnom. znam da je još mala,ali ja bih htjela nekako ju vratit u kinderbet i dojit neke veće razmake. umorna sam od noćnih nacicavanja,a o leđima da ne govorim. a sve mi se čini da neće ići. probala već i ljuljkanje noću. pali samo ako ću cijelu noć nosat je. ne znam odakle da krenem i šta da radim.
    ja sam odgađala selidbu u krevetić jer mi se činilo puno jednostavnije okretanje s jedne cice na drugu i kad god bih pokušala spustiti ga ,on bi se probudio,pa ponovo na cicu i tako me sve to obeshrabrilo. tek negdje sa 15 mj sam ga počela navikavati na krevetić,spustila sam stranicu, podojila ga negdje između i onda bi se on samo okrenuo na drugu stranu i zaspao. po noći isto tako. sad kad idemo spavati on se sam popenje u svoj krevetić i tamo čeka dojenje. meni s ečini da sam mogla i ranije početi s prebacivanjem, ali jednostavno se sve spoji, neispavanost, plač, iscrpljenost i brzo odustaneš. kod moga ne pali ništa umjesto dojenja, ni nosanje, ni voda, sok, češkanje, baš ništa. samo viče cika,cika i gotovo (ali on ima 18 mj.). probaj sa vodom ako već pije na bocu.
    update : noći se budi svakih 2 h a sad evo ga spava od 13,30 d0 17, 25 s jednim podojem između (probudio se nenaspavan i tražio ciku)

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

MalaMa meni se dijete budi po noći, ali puno manje kad je u krevetiću nego sa mnom.doduše to znači da ja svaki put moram biti skroz budna kad ga dojim, tako da kombiniramo moj i njegov krevet.
    a po danu probaj uspavljivati tako da oboje ležite, pa kad zaspe, ti šmugni sa kreveta?

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ki ki ma šta je to godinica gledano unatrag. ovako ajoj!

tunica radim to, al curka onda spava samo 20-ak min. i opet ju moram uzet i nunat ak ne želim uvalit joj ciku.

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

ki ki ma šta je to godinica gledano unatrag. ovako ajoj!

tunica radim to, al curka onda spava samo 20-ak min. i opet ju moram uzet i nunat ak ne želim uvalit joj ciku.
    vidim u potpisu da je tvoja curka mlađa od moje jedan dan,zajedno ćemo čekati na ovoj temi da prođe godina dana

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ki ki 5.6.nam je bio termin. znači u istim smo mukama moja evo spava u krilu. pusa tvojoj curki.

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

ki ki 5.6.nam je bio termin. znači u istim smo mukama moja evo spava u krilu. pusa tvojoj curki.
    a mi malo uranili nama termin bio 23.6.,moja isto sada spava ali u kinderbetu

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja si uvijek kažem proći će sve to, i prođe prebrzo, a onda kad klinci odrastu sa sjetom se sjećaš i tih neprospavanih noći

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Xena, totalno kužim!! već mi je teško sjetit se nekih groznih noći kad je mali imao mjesec-dva, a nije puno prošlo! nadam se da ću brzo i ovaj noćni trening zaboraviti doduše, kad krenu večernji izlasci, mislim da opet neću spavati, ali od brige ;-/

MalaMa, možda da napraviš tipa 3x20 min, tijekom dana?

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

drage, moja Lo je dvije noći prespavala u kindaću, uz dva buđenja za papanje i bez plača. samo malo kmekanja. joj,nadam se da će tako i dalje. sad još da riješim dan. pokušala jučer al ne ide baš. još ne vjerujem i strepim šta će bit noćas. mah mah svima.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

pa super, baš mi je drago. ma ja mislim da je i njima lakše kad imaju svoj prostor, nitko im ne puva, ne okreće se, ne šuška i ne hrče direktno u facu!držim fige!
    a dan polako. uostalom, što bude aktivnija, bit će potrebniji kakav-takav dnevni odmor!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi bili na cijepljenju i sad neka mi netko kaže da nema poveznicu sa djetetovim spavanjem, noćas se probudio valjda 5,6puta

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Naravno da ima, tko je rekao da nema. Pa boli mjesto uboda, temperatura se podigne, tijelo reagira. To je znak da cjepivo radi ono što mora=stvara imunitet.

Dva dana cendravosti i nespavanja ( što se može olakšati Panadonom, ovisno o dobi djeteta), nasuprot godinama ( ili cijeli život, zavisi od cjepiva) zaštite od tih bolesti koje ne bi izazvale samo dva dana nelagode, nego puno gore simptome. Zato se cjepimo, da bismo se sačuvali od teških bolesti.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

meni u stvari ispada da mi je bolje kad ne spavam, nego noćas kad su me spašavali Super Mario i njegova žena od prodavačice češnjaka, jer nitko nije htio od nje kupiti češnjak po 3.8kuna.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

kako izgleda Super Mariova žena?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

neka mala ko i on

prije te seanse je bio lijepi san. Imala ja nekaj ko dalekozor i gledam i povečavam si idem kud hoću, čujem i valove, penjem se na planinu, san za poželjeti.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 25.10.2013. at 08:50

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

jelena.o

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    meni u stvari ispada da mi je bolje kad ne spavam, nego noćas kad su me spašavali Super Mario i njegova žena od prodavačice češnjaka, jer nitko nije htio od nje kupiti češnjak po 3.8kuna.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ajme jelena

još i češnjak u cijeloj priči

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Prijavljujem proslu noc jedno 5,6 budjenja

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

I ja isto :/

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

kaj se prije pomirite da tako mora biti lakse i brze cete to prezivjeti
    i moja se budi svakih 1,5-2h i znam da ce nam tako biti sigurno jos pola godine minimalno

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

kiki nama je ovo dobra noć....i nikad nije dobro spavala osim onih par tjedana između grčeva i izbijanja zubića...pomirila sam se ja s tim, ali eto moja ruka koja me boli više od nosanja i nanašanja me stalno podsjeća da ne mogu još dugo...mene samo interesira da li ćemo više ikad doživjeti pauzu u izbijanju zubića, jer se ona jadna stalno budi lupajući se po uhu. Ali stalno.

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj jarčica prvotno napisa Vidi poruku
    kiki nama je ovo dobra noć....i nikad nije dobro spavala osim onih par tjedana između grčeva i izbijanja zubića...pomirila sam se ja s tim, ali eto moja ruka koja me boli više od nosanja i nanašanja me stalno podsjeća da ne mogu još dugo...mene samo interesira da li ćemo više ikad doživjeti pauzu u izbijanju zubića, jer se ona jadna stalno budi lupajući se po uhu. Ali stalno.
    a ako ju moras nositi onda ti je stvarno tesko,ja svoju samo prikopcam na cicu par min. dok sjedim u krevetu

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

pozdrav mame...
    molim pomoć!!!!!!
    Neznam gdje da pisem i koga da pitam vise za savjet...pa reko mozda netko od vas ima pokoji savjet...
    ovako znaci,prije 3 mjeseca sam rodila prekrasnu curicu,porod JAKO tezak,nisam se stigla ni oporaviti malenoj su poceli grcavi...nikada u svom zivotu nisam ni pomislila na grceve,pogotovo ne na ovakve skoro nakon svakog podoja je plakanje,vristanje,smirivanje,nosanje....znalo se desiti da ne spava po cijeli dan i noć...beba SAMO doji!sve moguce smo probali za grceve,ali nista puno ne pomaze...ja sam jedna od onih mama koja zeli samo dojiti svoju bebu...ali vec danima me svi nagovaraju ukljucujuci i mm koji je takodjer za dojenje da dam malenoj bar navecer flasicu da ja odspavam malo..ja sam protiv toga (((( ali neznam ni do kada cu ovako...preumorna sam...imunitet mi je 0!glava me boli po cijeli dan od nespavanja...oci mi ispadaju...izgledam katastrofalno...
    sta da radim????!!!!!! ((((

milamaja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Po mom iskustvu s dvoje djece nisu spavale dokle god su cicale. Kod mlade je to trajalo 2 i pol godine, vec sam bila luda i jednu noc joj jednostavno više nisam dala. Od tada je spavala cijelu noc... sad imam treću bebu staru mjesec i pol i znam sta me ceka
    Nekako uopće ni ne očekujem da se ne budi pa mi je tako lakše

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

milamaja meni je tako bilo s prvim, do 18 mjeseci, mlađem sam prije još 2 tj ukinula noćno dojenje ali se budi i dalje

milamaja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

To su sve mali manipulatori meni je bilo najzanimljivije kako je ona spavala cijelu noc kad sam ja bila npr na službenom putu al čim sam ja došla nacicavala se cijelu noć

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj marija_sb prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav mame...
    molim pomoć!!!!!!
    Neznam gdje da pisem i koga da pitam vise za savjet...pa reko mozda netko od vas ima pokoji savjet...
    ovako znaci,prije 3 mjeseca sam rodila prekrasnu curicu,porod JAKO tezak,nisam se stigla ni oporaviti malenoj su poceli grcavi...nikada u svom zivotu nisam ni pomislila na grceve,pogotovo ne na ovakve skoro nakon svakog podoja je plakanje,vristanje,smirivanje,nosanje....znalo se desiti da ne spava po cijeli dan i noć...beba SAMO doji!sve moguce smo probali za grceve,ali nista puno ne pomaze...ja sam jedna od onih mama koja zeli samo dojiti svoju bebu...ali vec danima me svi nagovaraju ukljucujuci i mm koji je takodjer za dojenje da dam malenoj bar navecer flasicu da ja odspavam malo..ja sam protiv toga (((( ali neznam ni do kada cu ovako...preumorna sam...imunitet mi je 0!glava me boli po cijeli dan od nespavanja...oci mi ispadaju...izgledam katastrofalno...
    sta da radim????!!!!!! ((((
    Baš mi je žao da se ovoliko patite:

Jeste li vodili bebu pedijatru da za svaki slučaj provjeri da nije nešto drugo? Kako znaš da su grčevi? Grči nogice i to? Podriguješ li je često, i usred podoja?

Kako bi flašica promijenila stvari? Mislite da beba ima grčeve jer dojiš? Ne znam ima li malena kakav ritam, ali ako ima, možeš podojiti malenu, neka je čuva muž ili netko drugi, a ti odi odspavati. I svaki put kad ona spava, spavaj s njom, danju i noću.

Kako malena napreduje?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Mimah prvotno napisa Vidi poruku
    Baš mi je žao da se ovoliko patite:

Jeste li vodili bebu pedijatru da za svaki slučaj provjeri da nije nešto drugo? Kako znaš da su grčevi? Grči nogice i to? Podriguješ li je često, i usred podoja?

Kako bi flašica promijenila stvari? Mislite da beba ima grčeve jer dojiš? Ne znam ima li malena kakav ritam, ali ako ima, možeš podojiti malenu, neka je čuva muž ili netko drugi, a ti odi odspavati. I svaki put kad ona spava, spavaj s njom, danju i noću.

Kako malena napreduje?
    Beba super napreduje (prvih mjesec dana 1 kg i 6 cm,drugi mjesec skoro kila i 3 cm..)..pedijatrica kaze da je sve super s bebom,da su to grcevi i da se molim da sto prije prodju...Probali smo sve,od masiranja stomacica,zagrijavanja,sab simplex kapi (nase i one iz njemacke),biogaia kapi,ja pijem litru caja za dojilje i rooibos caj,ne pijem mlijeko,sokove i ne jedem apsolutno nista sto bi joj smetalo,poslije jela podrigne,cak sam ju i po noci nosala da podrigne (ona nekada ne podrigne,uvijek se razbudi,pa ponovno uspavljivanje)......cak sam bila i kavu izbacila ali tad mi je vec bilo grozno,glava jos vise boli problem je sto zivimo sami a uz to jos mm ima dnevne i nocne smjene svi me uvjeravaju da ce beba ako joj dam flasicu spavati duze i da se nece po noci buditi??!!! :/ kao da si na taj nacin olaksam,ali meni idu suze na samu pomisao umjetne hrane kraj moga mlijeka!kako da im objasnim kako mi je?umorna sam,preumorna!malo malo oplacem od umora...ali opet nebi flasicu svom andjelu...

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Spava li malena kraj tebe? To bi ti dosta moglo olakšati da se i ti malo odmoriš.

Pokušaj se najmanje brinuti zbog drugih. Razgovaraj s mužem, reci mu da želiš dojiti jer je to najbolje za vaše dijete i da ti treba njegova podrška. Ako drugi ne razumiju, nemoj to uzimati k srcu. Oni sigurno žele najbolje, ali nisu u pravu. Mnoga djeca koja su hranjena AD-om se isto noću bude i to bi možda još više zakompliciralo vaš život, možda i pojačalo grčeve malenoj.

Što se tiče tvoje prehrane- nekoj djeci ne smeta ništa, a nekoj nešto što ne spada u grupu 'zabranjenih' namirnica. Jedeš li nešto baš svaki dan?

Koliko spava? Jeste li je pokušali umiriti 'bijelom bukom'- fen, usisavač?

Probaj malo potražiti o 'swaddlingu'- način motanja beba, navodno pomaže kod grčeva i ostalih tegoba koje zadese osjetljive malene nespremne na svijet izvan udobne maternice, možda vam i to pomogne.

Drži se!

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Draga marija_sb, ukidanje dojenja ne mora značiti dulje spavanje, ni manje grčeva. Mimah ti je dala dobre savjete, spavajte zajedno, kad se grči, nama je pomagalo to da bih je uzela k sebi, stisla i brzo, jako brzo, hodala po stanu. To ljuljuškanje i poskakivanje uvijek bi ju nekako smirilo i ona bi zaspala, a mislim i da je ključ u čvrstom zagrljaju, žao mi je što tada nisam znala za swaddling, ali sam instinktivno to improvizirala rukama.
    Čuj, bebica ti je već tri mjeseca, često grčevi prestanu s 3 ili 4 mjeseca pa pokušaj izdržati, sve to dođe na svoje, kad je teško, važno je ići dan po dan...
    I meni su se čudili kako mi je beba stalno na sisi bila u prvo vrijeme, znam, teško je slušati komentare iz okoline, ali tebi je najvažniji suprug - daj mu da pročita neke tekstove s weba Rode i zamoli ga za podršku. I jedi mesa, ribe i povrća, to će ti dat snage, miči šećere.

Javi se ovdje kad ti je teško.

Sretno

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Marija, jesi probala ne pit taj čaj za dojilje neko vrijeme. jer oni često imaju u sebi kima, i iz vlastitog iskustva, on često zna nadimati bebu. Kad se bebe grče, svi odmah pomisle da imaju tvrdu stolicu. I ja sam stalno od pedijatara dobivala savjete kako da bebi omekšam stolicu i pomognem da ispusti suvišan zrak. To je u našem slučaju bilo potpuno pogrešno. Moja je imala grčeve od premekane stolice, i čim smo to riješili tj ukinuli apsolutno sva pomagala protiv kolika osim masaže trbuščića, stanje se jako popravilo.

Još samo mjesec dana izdrži. Ako i ne prođu, bit će laše, vjeruj mi. I mi smo imali grčeve do 4 mjeseca, stalno sam je nanašala (i poslije toga se to nastavilo). Nastavilo se ponekad i poslije toga, ali nakon tog 4. mjeseca više nisu bili cjelodnevni.

Drži se

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

drage moje hvala vam puunoooo na savjetima
    Mimah ne spava malena kraj mene,to ne zelim,bojim se da ju kasnije necemo moci isterati iz kreveta...svaki dan jedem kruh,mozda joj smeta?a ponekad se umiri ispod nape :D
    a probat cu bas i s tim motanjem!ona spava npr kada nema grceve (sto je bilo svega par puta) cca 3 sata u komadu pa sat,sat i pol budna,i tako dan! a navecer oko 8 kupanje i krpe i ne budi se do cca 2 sata!nakon toga se budi oko 5 i onda obavezno krecu grcevi...nekada mi preko dana ne odspava ni sat
    Uglavnom odlucila sam definitivno kada sam vec 3 mjeseca izdrzala izdrzat cu do kraja!samo sisanje!ali dogovorila sam sa suprugom,mamom i snajkom kada mm bude na poslu da mi netko dodje...Ako nista drugo da ju bar nosaju...da mi malo pociste i skuhaju (jer ja znam i kada ona spava da se uhvatim posla,to mi je jedino vrijeme za to,onda ja ne spavam!) Samo mi je trebalo podrske i SNA!
    hvalaaa vam
    super ste!

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Istjerat ćete je iz kreveta kad bude spremna. Pročitaj ovaj http://www.roda.hr/article/read/zaje...ecjeg-zdravlja i slične tekstove pa razmislite. Da si olakšaš život, a ni malena ti neće zamjeriti.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Naša bebana je počela mijenjati sve po redu... više ne jede isto, ne spava isto, ništa ne radi isto... I sve je super- osim SPAVANJA. Sad će joj 5-og 6 mjeseci, dakle za nekoliko dana. Počela je spavati dopodne možda jednom pošteno po 1-1.5 sat, a ostatak dana je buuuudna i luuuuuda, hehe! Ni vožnja u autu više ne pali!

U noći se i dalje budi najčešće po 3 puta. Sinoć je zaspala od umora konačno između 6-7 popodne (nakon cjelodnevnog nespavanja), a onda se budila samo jesti dva puta, a u noći u 1 (i ostala budna 45 minuta) pa u 4 (i ostala budna pola sata).

nadam se da će joj ova faza brrrrrzo proći jer sam luuuuuda od takvog tempa

Eh da, a standardno slijedi buđenje 05:45
    Posljednje uređivanje od zekana : 02.11.2013. at 11:35

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

pozdrav mame...
    evo opet se javljam jer neznam vise sta da radim??!!pisala sam vec za bebine grceve...sada je jos gore,malena vristi nakon svakog podoja! postalo je stvarno strasno....pati se jako...inace nema stolicu po tjedan dana (znam da je to normalno jer samo sisa) ali sada je to i svaki 11,12 dan i to uz nasu pomoc (jednom toplomjer,jednom cepici) jakkkooo stenje,zacrveni se,place ciijeeliii dan da bi se pokakala a ne razumijem zasto se toliko pati kada je stolica rijetka??!!!pricali smo sa vise pedijatara i svagdje ista prica-to su grcevi i proci ce ili probajte s drugom hranom bebi potaknuti stolicu?!pa neki su nam rekli da probamo na dva dana s nadohranom pa nakon svega ako situacija bude ista da cemo napraviti sve pretrage!tek tada??!! to mi nije jasno..zasto ne prvo nalaze sve povaditi???!!! uzasno se osjecam.....

unadomina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Dok se netko pametniji ne javi, držim fige da vam to brzo prođe!
    Jedino što mi pada na pamet, a sigurno već znaš; pazi na prehranu, probajte bebici masirati trbuščić, i kad vidiš da se napinje, polegni je i skini joj pelenu, tako je mojoj bilo lakše.

unadomina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

...i nebi ti savjetovala nikakvu nadohranu, joj šta mi dižu tlak, za sve im je rješenje uvaliti adaptirano!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj unadomina prvotno napisa Vidi poruku
    ...i nebi ti savjetovala nikakvu nadohranu, joj šta mi dižu tlak, za sve im je rješenje uvaliti adaptirano!
    hvala ti na odgovoru!i mene zivciraju,zelim samo konkretan odgovor od njih a ne da rjesenje trazim u adaptiranom!
    zanima me dali su icijoj bebi grcevi trajali ovako dugo a sve intenzivnije!??nakon svakog podoja!?to bi me smirilo da znam

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

marija, mi smo imali teške grčeve i to jako dugo, doduše nama su se pojačali kad sam se ja zbog zdravstvenog stanja morala početi izdajati i nadohranjivati s AD (nisam mogla dovoljnu kol mm izdojiti nikada). Ja sam doduše od početka dodavala Biogaia kapi kao da joj pomognu, njih sam davala od cca 10. dana starosti sve dok mi nije prekipio film, pa sam ih ukinula (koristili smo mi i sab simplex i babynos, ne sve zajedno, ali u kombinaciji s biogaia da). Uglavnom, nama je ispaloda su na Biogaia radile grčeve jer joj je stolica bila premekana. I dan danas, dok joj dam brdo mrkve, riže, banane ili jabuke da pojede nikad nema problema s tvrdom stolicom.

Tako da, moj savjet ti je da probaš ipak s nekim probioticima (imaš Biogaia, Waya i još neke) pa vidi, nemaš što za izgubiti. Nama su grčevi definitivno prestalči tek kad smo debelo zašli u dohranu. A cjelodnevni su prestali s nekih 4-5 mjeseci.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ah sad vidim da ste sve već probali. Nikako joj ne uvodi AD, to je nama pogoršalo ionako rozno stanje.

Imaš li od koga sling posuditi il,i el maramu. To stvarno pomaže kod grčeva.

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mi još uvijek imamo grčeve(skoro pa je 4mj. star),ali blaže .Međutim moj T. kaka i po 3x dnevno,rijetke stolice jer je isto dojena beba i prije svakog kakanja se muči i stišće i napreže. Koristili smo biogaia kapi, nanašali smo se u marami (to mu je puno pomoglo),a probaj masirat trbuščić ne kružnim pokretima nego kao da gladiš bebu ispruženim dlanovima od ramena preko trbuščića i tako par puta pa primiš nožice i skvrčiš ih na trbuščić. I da znali smo ga grijat fenom jer su ga i zvuk i toplina umirivali. Još malo izdrži bit će bolje

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

moj mali je ubacio još jedno ili dva noćna buđenja. 5 ili 6 ukupno. lucky me

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja ni ne znam. Čini mi se da vidim svaki sat na satu, ali ujutro nisam baš nešto umorna. S prvom mi je to teže padalo, čini mi se. Valjda se tijelo naviknulo na nespavanje...

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Mimah prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ni ne znam. Čini mi se da vidim svaki sat na satu, ali ujutro nisam baš nešto umorna. S prvom mi je to teže padalo, čini mi se. Valjda se tijelo naviknulo na nespavanje...
    Definitvno, s prvim djetetom sam bila slomljena, a sad mi je nekako lakše.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ovo moje čudo je počeo zadnjih par dana kakit svako jutro u 2. točno. zašto zašto?

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

pa stisla nužda ...littletunafish promijenit će se to..

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

misliš, pomaknut će na 3?
    i još majmunče se ljuti kad mu idem očistiti guzu, vlažne maramice su hladne pa mi viče

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •