Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
Giussepe, tako je i nama bilo, nismo uspele skinuti noćno i bilo je sve gore i gore. Grlim te.

Ali ajme kad se sjetim popratnog paketa. Jednu je sisala, drugu mazila. Pa zavrtala. Pa je grizla onu koju je sisala. Sve sam pokušala, maknuti je sa sise, objašnjavati da me boli, ignorirati, pokazivati bol i tugu... Pa je lijepo čekala da se nasisa, ugrizla me za kraj i pobjegla. Aaaah. Onda je prešla na vrat.
Kako sam što branila tako je nalazila novi izvor zadovoljstva pa dan danas pokušava rovariti po vratu, svaki dan kažem ne, skidam ruke, držim ruke dok zaspiva, skidam ih noću, ali kad me na kraju uspije primiti za vrat, osjećam da je prima neko blaženstvo, da se sve fiunkcije smire
Prije mjesec, dva sam zato skinula sve one sitne visuljke na vratu jer je napamet znala gdje je što pa je to čupkala i natezala.
Ali to ne radi samo meni, nego i tati i bakama. Ovisna o dodiru koža na kožu, već dvije godine.
hvala ti ...

ajme meni.... bojim se da nismo onaj slučaj da prestane dojiti i dalje se budi sto puta noću... pa ja ne mogu vjerovat da je ovolika količina umora moguća uopće... i onda kad mi se javi netko kome dijete spava cijelu noć i kuka - postajem opasna po život. netko mi je jednom rekao da su u Auschwitzu ljude mučili tako da ih bude svakih 15 minuta!
Ok imamo mi i boljih noći, ali ne pamtim ih sad već dugo...

Zuska vama je znači postalo bolje kad je prestala dojiti? Jooooooj... sjećam se da ri rekla da si išla na službeni put - jel onda tati urlala i plakala? Mislim ne mogu podnjet da to napravim svjesno - lakše bi mi imam osjećaj bilo da me stvarno pošalju na neki službeni put...