Stranica 43 od 59 PrviPrvi ... 33414243444553 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Noci sve gore, ko da je novorodjence, a ne cura od 19 mjeseci

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

i ja se pridružujem ovima koji se bude non stop...po nekoliko puta noću. i između nas i u kinderbetu, ista stvar.

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Nama se zaredalo par teških noći. U biti ona se niti ne probudi, nego se vrti, okreće, grebe po meni, pa bi cicu, pa za sekundu više ne bi cicu i tako se borimo od 2 do jutra.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja ću vam samo da znate da vas nisam napustila!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zeljkice

Horor
    Ako nije budna po 2-3 sata u komadu, onda je to 3657 budjena
    Jedva cekam da dodje jutro da prestane agonija
    A vise i nije u ovoj dobnoj skupini...
    Posljednje uređivanje od Ginger : 20.02.2015. at 07:20

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mi smo još uvijek na 2 buđenja noću, jedno oko 1 i jedno oko 5. I počela sam radit i izgledam ko krpa s kojom je netko obrisao pod.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kod mene isto sve kao i kod nanimire. Sve do zadnjeg slova. Puderi,rumenila i kreme za lice se nanose na kilograme...do te točke da me ljudi ne prepoznaju više

Ne žalim se. Bolje i 2 buđenja nego 22. Optimistična sam

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ni ja vas nisam ostavila...
    Mi imamo 4 redovita buđenja, ako imam sreće.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I ja sam još uvijek ovdje.
    Mi smo na nekih 4-5 buđenja, ali to nam je standard pa se nisam javljala.
    Ovdje dođem kukat kad se budimo svakih pola sata.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

meni više ni kreme ni puderi ne pomažu

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam još uvijek ovdje.
    Mi smo na nekih 4-5 buđenja, ali to nam je standard pa se nisam javljala.
    Ovdje dođem kukat kad se budimo svakih pola sata.
    Nemoj tako, jer ja ću se morati javljati svaki dan
    Ja ne mogu gledati, ni stajati..jedva čekam večer da legnem pa nakon cjelonoćnog show-a jutro.
    I tak vrtim se u krug.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ja sam tolko jadna da si na večer pripremim nekakve kutijice, lonce itd pored kreveta i onda mu samo ubacim to u kinderbet kad se probudi ujutro za dizanje i onda se on igra jadan sam još pola sata a ja spavam
    Posljednje uređivanje od Apsu : 20.02.2015. at 19:56

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Apsu ja živim za to vrijeme kratke samostalne igre
    P. je noćas gugutao, pričao nešto svojim rukama, pa cici, pa se učio puzati, grizao me..
    Kako su se klinci na neko vrijeme doselili u moju sobu, najstariju je probudio, i jadna je zavapila nakon nekog vremena da neka mu dam cicu samo da šuti.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sani

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Sani ovo je ultra smjesna reakcija male
    Ja sam sretna i odmah potpisujem da mi se budi 2 puta i da je dalje mir...pa to je milina. Ovo svakih 1h je za poludit

Agrum avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Evo i mene po malo podrške. Dakle, 10 i pol mjeseci je sad, noćna buđenja svakih sat, sat i pol, malo pocica i zaspi. Buđenje u 7, turbo cijeli dan, 2 puta spava, ali isključivo uz nošenje za uspavljivanje i spavanje na meni. Zapravo ne mogu reći da je faza jer je tako uglavnom stalno (sada je još i nervozan zbog četvorkica koje izlaze). Preko dana ne dolaze u obzir nikakvi drugi oblici uspavljivanja i spavanja. Fali mi najviše fizičke snage, a i psihička bi dobro došla. Ne trebam savjet jer sam sve isprobala, a radim ono što djetetu najviše odgovara, ali utješno je znati da vas ima još sa sličnim situacijama.
    Posljednje uređivanje od Agrum : 22.02.2015. at 15:58

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

A ja pak trebam savjet, tj da mi kazete o cemu bi se kod nas moglo raditi :D

Beba je 8.5 mjeseci, dosad je spavao ooodlicno od navrsena 3 mjeseca, s najcesce samo jednim podojem odnosno budjenjem. Dakle u komadu po 7, 8, 9 sati, pa se budi za sisu, dobro posisa, okrene se na drugu stranu i spava dalje. Zadnjih desetak dana je drasticno preokrenuo situaciju, do toga da zadnjih noci ima i po vise budjenja u satu. Nocas, kao zaspi, ja taman legnem i krenem spavati, evo ga... i to ne cendra ko inace, nego vice! Sreca pa ga sisa vecinom odmah umiri, najgore mi je kad ne pomaze ni sisa ni nosanje nego samo place isto tako, sad sisu ne ispusta tako lako, stalno joj se vraca..

Ajmo strucnjakinje na ovom podrucju, s obzirom na dob, je li to vezano za nesto, nocne strahove, s ove, strah od odvajanja odjednom, razvoj neki....? Mogu se nadati da je faza koja ce proci makar kroz par tjedana, ili bi to moglo duuuuugo potrajati da ne kazem postati stalno stanje? Ono, malo sam u soku nakon mjeseci spavanja :D nije mi zasad toliko ni tesko po noci i dobro funkcioniram danju, ali me najvise plasi sto ako je to sad tako do daljnega :D

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Emmalia, jesi iskljucila bolest?
    Mozda se radi o regresiji spavanja, al mozda je kao i kod nas
    Moja malena ne spava dobro ni inace, al dvije veceri nije gotovo nista spavala i bas je plakala
    Tek drugo jutro sam skuzila da nesto ne stima, jer se lovila za uho
    Odmah kod pedijatrice - upala uha
    Temperatura pocela tek taj dan poslijepodne, a nos nije nesto curio...
    Uglavnom, kad je to proslo, pocela je spavati kao i prije (jednako lose, ali bez plakanja)
    Mozda da provjeris...
    Al inace, djeca znaju tako mijenjati navike - i moja je nekad dobro spavala

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Emmalia moj se tako ponašao ili kad je bolestan il kad su izlazili zubi, pojačano je plakao i puno lošije spavao

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

E pa baš si to razmišljam, jer smo prije ravno tjedan dana proveli noć na hitnoj radi jakog povraćanja navečer. Sutradan je dobio i temperaturu jednodnevnu. No spavanje se počelo kvariti koji dan prije toga pa nisam povezala. Onda je 3 dana bilo ok sve (osim spavanja) i preksinoć mi je opet sve povratio, baš jako u mlazu. Što sam pak onda povezala s hranom, jer je oba puta kad je povratio jeo palentu, od drukčijeg proizvođača nego inače. Tako da sad pokušavam povezati, ako je povraćao tako jako samo radi palente, je li mogao onda od napora drugi dan dobiti temp.? Ili je pak bila viroza, no zašto mi je onda preksinoć opet povraćao. A spavanje se poklapa sa svime time, e sad ima li veze ili je ipak neka ''faza'' pojma nemam... Preko dana je sve ok, zadovoljan, spava malo kao i inače, jedino jede manje dohrane. A uho, češe ga često, ali sam ga to još prije vodila pogledat pa je rekla pedica da je sve čisto, da to trlja možda radi zubi ili tako nešto... I rekla mi je da u toj dobi kod beba, upala uha nikad ne ide ako nije i nos problem.

A ne znam, ako se nastavi ''samo'' sa nespavanjem, mislite da bih trebala posumnjati i na još nešto??? Malo mi glupo ići kod pedice da još ne skupi nešto...? Rekla je da su krcati virozama. Nadam se da će proći brzo jer stvarno takvo spavanje nije njemu slično. Kad su bili zubi, par noći se više budio i neutješno plakao, ali ovako često nikad, baš kao da ne može zaspati kako treba. Ono, doslovno se napokon skine sa sise po noći, okrene na drugu stranu (inače tada zaspi i mir je satima), i nakon par sekundi ili minuta opet se budi i plače. Jednom sam ga i probala samo dignuti, isti tren kad sam ga uzela u ruke zaspao dalje. Spustim ga, budi se. A preko dana sve ok???
    Posljednje uređivanje od Emmalia : 24.02.2015. at 15:15

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A ne znam, kod moje je nosic bio prohodan, malcice je tek slinila i nije bilo temperature, a bilo je uho u pitanju
    Probaj mu stisnuti s vanjske strane uha, tj.pored uha, kod spoja celjusti, ako kuzis kaj mislim
    Moja je pocela plakati cim sam je tamo dotakla
    I da, reagirala je i na zubice, tj. izbijanje

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hvala vam... ah, čari prvog djeteta kad nemaš pojma ni o čemu :D koliko god se trudila informirati, iskustvo je iskustvo hehe...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mos mislit...meni je treca pa mi je trebalo dva dana da mi sine

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dosad nisam imala volje kontribuirati i ovoj temi, ukratko: tri do šest buđenja na noć od rođenja do godinu dana, od godine nadalje samo jednom-dvaput, ali s periodom budnosti od po dva-tri sata (od 01:00 do 04:00, od 02:00 do 05:00 i sl.)
    Radim, i nisam zombi ali su mi loše raspoloženje, zaboravljivost, apatija, plač i crne misli svakodnevni pratioci.
    Ovaj post pišem u čast prvoj prospavanoj noći u 17,5 mj. Moj je sinko noćas prvi put u životu odspavao od 9 do 5.
    Bože, koja snaga i energija u meni, idem otrčat maraton vukući vlak zubima

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bravo Argente, čestitam! Javi hoće li biti i druga noć takva ili je slučajno. Mi smo još na 5 buđenja...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bravo Arđoooooo!
    Nek se nastavi!

Meni je gori ovaj period budnosti od 2-3 sata, nego 20 budjenja i trazenja sise

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I ajd javi na onu temu kako jede

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo Arđoooooo!
    Nek se nastavi!

Ali stvarno. Ubi me ovo kad on u dva promatra sve ko da je jutro.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Naša curka jos nije nijednom prespavala cijelu noc a ima 21 mj. Najduže je bilo jednom od 10 do 4, napominjem jednom. Noćas smo imali šou sa valjda 20 buđenja. Sad me sve strah zaspati.
    Mislim da je vrijeme da po treći put ukinemo noćno dojenje

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

A uspavljivanje? Opet regresija nakon mjesec dana legne, pjevam, mazim í zaspi, bas se jadna muci sat vremena dazaspi

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Gabi pa zar ste se vratili na nocno?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ne pitaj- dva puta sam je odviknula i dva puta pokleknula kad se razboljela- ono viroze, temperature i to i tražila me i bilo mi je zao

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A joj

A kako ste ukidali? Je li bilo tesko?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku

I da, ovo sam si lijepo zacoprala

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

opet ja
    ne znam kaj mi teže pada ne spavati, nego sanjati bedastoće pa se u bunilu probuditi.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Znači ni vi Gabi25 još niste uspjeli, ja sam se spremala već jednom pa mi se razbolio, evo sad je po 2. put bio bolestan ove zime i kad projede opet normalno krećemo u akciju odvikavanja.
    Argente i kako je prošla ova noć?? Čekamo izvještaj

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ginger prvi put sa 11 mj, nije bilo jako tesko, uspjeli uz pomoć dude, nekoliko noći se bunila ali nije bilo urlanja.
    Drugi put sa nekih 18 mj, tad je već bilo teze, tražila me po noći vode ako joj ne bi dala cicu, pa je počela lokati tu vodu toliko da bi joj svaki put promocila pelena ali i dalje se budila često.
    Ovaj put planiram ukinuti sve po noći, nema cice, nema vode, ništa, jer dok god ima razlog za buđenje- budit ce se, valjda je takvo dijete
    Ginger puno se noćas budila? Nama je ipak bila lakša noc nego prosla

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bilo je slučajno ali dobro, noćas se zaozbiljno probudio tek u 4 - dotad sam uspjela odignorirati jedan ili dva pokušaja sa slabašnim kmekanjem - zaspao u 6...
    Ja sam ukinula noćno dojenje (ako ne računamo ono za uspavljivanje i ono pred buđenje, koje smo BTW jutros preskočili) pa ne vidim neke razlike.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

mare41, i kod nas večernje uspavljivanje nikad ispod pola sata...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Gabi, da, bolje sve maknuti, ovako jedno zamijeni s drugim
    Nije se precesto budila, al je bila budna dva sata u komadu

Kod nas uspavljivanje za noc nije ispod sat vremena....

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mi smo prestali dojiti s 23 mjeseca, ali on se i dalje budi. Sad je dvije i osam mjeseci.
    Uspavljivanje nije ispod pola sata do sat. Kak vi to psihicki izdrzite?? Ja budem LUDA!!!!
    Jos sam sad trudna i nabrijana od hormona..ne znam. Strah me drugog djeteta kak bu to. Pa razmisljam sto bi drugacije napravila pa ne vidim odgovor. Mislim dijete se budilo cesto, trazilo cicu,sto sam mogla drugacije??

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Radim, i nisam zombi ali su mi loše raspoloženje, zaboravljivost, apatija, plač i crne misli svakodnevni pratioci.
    Ovako je i kod mene, najteže podnosim to stalno loše raspoloženje

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Ginger prvi put sa 11 mj, nije bilo jako tesko, uspjeli uz pomoć dude, nekoliko noći se bunila ali nije bilo urlanja.
    Drugi put sa nekih 18 mj, tad je već bilo teze, tražila me po noći vode ako joj ne bi dala cicu, pa je počela lokati tu vodu toliko da bi joj svaki put promocila pelena ali i dalje se budila često.
    Ovaj put planiram ukinuti sve po noći, nema cice, nema vode, ništa, jer dok god ima razlog za buđenje- budit ce se, valjda je takvo dijete
    Napravila sam istu grešku, sa 16 mj. ga odviknula bez neke velike galame, sa 17. ponovno počela dojiti noću. S tim da razlog nije bila njegova bolest, nego neke moje drame. A budio se bez obzira na nedojenje. Nekad bih dala vodu, nekad ne (od straha da se ne razbudi), no bojim se da nije kao i ja, ja moram noću imati čašu vode pri ruci i od prvog buđenja do jutra popijem gotovo cijelu inače bih umrla od žeđi.
    Sad se opet spremam na odvikavanje.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Moj je počeo barem prvi dio noći bolje spavati jučer je zaspao u 7,30 i probudio se iza ponoći s tim da nije tražio sisu nego se prevrtao u snu i lupio glavom i onda sam ga prebacila kod mene i tu je nastavio spavati. Češće se budio od nekih 2 sata pa do jutra, izgleda da napredujemo polako. Mene je jedino strah šta ako ga odviknem i onda se nastavi buditi noću pa da neće tako brzo utonuti u san kao sad dok sisa

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajd da se i ja ovdje pojadam, mozda mi bude lakse

Moj je spavao super do nekih godinu dana, nocno hranjenje ozbacio vec sa 5 mjeseci..

Zadnjih par mjeseci katastrofa, budi se od 3-15 puta, jednom u 10-ak dana nas pocasti pa odspava do 5 i onda opet drama.
    Cak i kad ga prebacim u nas krevet budi se, samo sto se brze umiri i nastavi spavati, vec sam luuuuudaaa...

Sent from my iPhone using Tapatalk

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja ne znam što je ovoj mojoj maloj dami. Od kada smo počeli s dohranom, noći su nam katastrofa. Buđenja više ni ne brojim. I počela je po noći baš puno dojiti, samo otvara usta i jede. Pa manje je dojila po noći dok je bila manja. Zaspe navečer u svom krevetiću i onda ju nakon prvog buđenja prebacim k sebi i kreće nacicavanje. Uh, umorna sam.
    Posljednje uređivanje od dino84 : 27.02.2015. at 12:13

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ma gle svi spavaju! Mi ne mi smo i dalje vjerni ovoj temi!

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ma kakvi, meni se npr. samo već jedno godinu dana neugodno zaliti....:D

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ni meni se vise neda zaliti.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma ponekad dobro dodje malo se istrest nekome tko je u istoj situaciji.

Ja sam odustala od kukanja da sam neispavana jer mi je onda jos gore. Prihvatila sam bezbroj budjenja. Jos ih rijesavam spajanjem na sike.

Prvi pokusaj odvikavanja neslavno zavrsio virozom svih ukucana pa smo odustali trecu noc. Sve sam manje uvjerena da ce prestanak nocnog dojenja poboljsat spavanje.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ma koje kukanje ovi mi je postalo više normalno sad ga muči suhi kašalj toliko ga iziritira da povrati onda se razbudi i nikako zaspat, imate kakav savjet za taj kašalj?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •