Čitam ovaj svoj zadnji post tu pa sam se naježila, neponovilo se.No, imam boljih vijesti! Ne usudim se naglas reći/napisati na forumu, ali kod nas kao da nema grčeva zadnjih dana. Ufff! I po noći lakše spava(mo). Hajde, samo da nas to više prođe. Doduše, sad ima novu foru kad hoće papati po noći. Lupa nogicama i rukicama po krevetu kad treba papati po noći, kao da se bacaka cijelim tijelom. Divan način buđenja kad vam je uho priljepljeno na madrac. Kao topot krda konja!
Nego, htjela sam nešto pitati što se događa s bebicama koje su isključivo na cici i onda nakon 6 mjeseci krenu s pravom papicom... što se dogodi s bebicama? Jel moguće da se najedu te hrane pa se ne bude (toliko) po noći za cicu? Da li kad krenu s pravom hranom smanje broj noćnih podoja? Mene samo zanima da li se kad napuni šest mjeseci pa nadalje mogu nadati malo dužem spavanju bar što se tiče cicanja? Sori ako ste već o tome, čitala sam, ali ne baš sve pa mi je možda promaklo... Mi se i dalje budimo svaka dva sata po noći... Dajte mi nadu!![]()