-
hello od još jedne i dalje premorene s podočnjacima...vjerujem da je to "must have"
da bi se našle na ovom topicu...
za to češće buđenje pred jutro svi kažu je nekako normalno jer je san lakši i sad ak ti se klinac još ne zna sam zaspavavat onda vele se češće budi pa traži siku...
e sad, kod nas je dakle uz tisuću sikanja kroz noć došao i još jedan problem pa pliiiz help ako ste to nekako uspjeli riješiti odnosno izvježbati... ovak, moj mali anđelek više ne zaspi na ciki (žalim za tim danima...) jer je njemu postalo fora da malo ciki pa se sjedne pa puže po krevetu i jastucima pa se smije pa je malo umoran i obruši se doslovno na glavu pa ga stavim na cicu, onda si malo po cica, ali onda sve ispočetka...
mislim si bude se izmorio, ma moš mislit, njega to još više razbudi iako si zna trljati okice...
ako bi ga pustila dok ne bude skroz umoran to bi trajalo satima ako ne i cijelu noć...
i taman ono stavim ga po ne znam koji put na cicu, on krene sikat i taman mislim evo umirio se bude nekaj, ali ne evo ga guza ide u zrak, on se okreće, pušta cicu i ide dalje u pohode po krevetu i jastucima i smije se jer mu je to tak super...
ne znam kaj da radim jer sad nam je i bed "zajedničko spavanje" jer me strah da nam ne zvizne s kreveta... pa bih ga voljela pokušati u kindač kraj našeg kreveta stavljati, ali to isto neide samo tak jer ga budnog mogu stavljat satima, a ako ga umotam u dekicu on se bez problema izvuče i opet nikaj...
ne znam kaj da više pokušam...al stvarno se bojim da iz našeg kreveta ne padne (pogotovo ako se ja kojim slučajem uspijem iskrast van na koju minutu ili "ne daj Bože" čak i puni sat koji rijetki put) jer mu više ni jedna prepreka tipa jastuk/poplun/ili barikada tog "mekanog" tipa nije dovoljna...
i samo da još podijelim s vama, da iako sam turbo iscrpljena jer se budim sto puta noću jer hoće ciku ili se sjedne i nekud krene pa ga vraćaj ili počne jako plakat (valjda sanja nekaj), ali zaista se je nekako mrvicu lakše pomirit s takvom situacijom kad ne razmišljaš intenzivno i sa čežnjom "zašto frendičin mali spava cijelu noć od rođenja, a moj sve gore i gore" i kad ne misliš da ga treba nešto na brzinu pošto-poto istrenirat da spava kako bih ja htjela i kad zapravo nekako ideš od danas do sutra ne previše razmišljajuć u strahu o tome što noć donosi....iako naravno i mene jako brine kako će to izgledati kad uskoro krenem na posao....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma