E da se i ja pridružim nespavalicama
Prva dva mjeseca bilo je standardno - noću buđenje svaka 2 sata ali je nastavljala odmah spavati. I to je bilo ok, nekako sam se uspjela naspavati.
Onda je krenulo cjelonoćno spavanje - wow! Spavala je od 20 do 6.
I taman kad sam se navikla na novu shemu krenula je nova - prvo buđenje oko 1-2 a onda svaka 2 pa tako do 6.
E sad ima par dana da se probudi u neko doba, pocica i valjda ne može zaspati pa bude budna 2 sata. Mislim, dobra je... leži u krevetiću (ne plače) i pokušava zaspati, ali kako joj dudica stalno ispada ja se stalno dižem i vraćam joj dudu jer siroče još ne zna sama. I nakon što konačno zaspe, ja još barem sat pokušavam zaspati i taman kad zaspem evo ti nje...
Da bar nastavi spavati nakon tih magičnih 6 sati, ali nikako mi to ne polazi za rukom. Još kad vidim da pišete da je 6 mjesec kritičan lagano me lovi panika.
Ne želim niti spominjati kako izgleda dnevno spavanje... duže mi treba da ju uspavam nego što spava... definitivno premalo spava i po cijele dane je zato cendrava

eto... malko sam se iskukala nekome tko zna kako je to jer svi oko mene imaju bebe spavalice i čudom se čude... sad mi je lakše