cini mi se da po e.pantley je navikao na cicanje i trebas probati ukidati podoj po podoj jer ces inace postati duda varalicahehe, tako je meni nekako bilo..probaj se dogovoriti s muzem da ga po noci naizmjenice nosite i produljite mu san umjesto davanja cice..a bitno je da i po danu pojede konkretne obroke da nocu bude manje gladan..takodjer je moguce kod ovih vrucina ukoliko se radi o bebi koja je vec na kasicama da je zedna pa se moze dati i vode ili caja umjesto cica po noci...nama se situacija bitno popravila otkad jedemo kasice i otkad je nosimo..mada bi voljela da je mogu spustiti u kindac i da sama zaspi a ne da moram cupkati okolo s pozamasnom bebicom
..imam feelling da je to mission impossible
![]()

hehe, tako je meni nekako bilo..probaj se dogovoriti s muzem da ga po noci naizmjenice nosite i produljite mu san umjesto davanja cice..a bitno je da i po danu pojede konkretne obroke da nocu bude manje gladan..takodjer je moguce kod ovih vrucina ukoliko se radi o bebi koja je vec na kasicama da je zedna pa se moze dati i vode ili caja umjesto cica po noci...nama se situacija bitno popravila otkad jedemo kasice i otkad je nosimo..mada bi voljela da je mogu spustiti u kindac i da sama zaspi a ne da moram cupkati okolo s pozamasnom bebicom
..imam feelling da je to mission impossible
Odgovori s citatom